Įkraunama...
Įkraunama...

Bechterevo liga ( ankilozinis spondiloartritas)

QUOTE(mariona @ 2007 10 04, 09:31)
Laba, labai noreciau daugiau apie tai suinoti, gal gali man parasyti i az? busiu labai dekinga, tik galvoju, kad manes ten gali nepriimti, nes oficialiai man dar i ligos istorija Bechterevas neirasytas, nes tik spalio gale einu pas gydytoja.

Manau, kad pasiskambinsi ir būsi maloniai pakviesta ten dalyvauti thumbup.gif Parašiau kontaktus į až
Atsakyti
Sakykite kaip praėjo susitikimas? Ar dalyvavo kas
nors?
Atsakyti
as nedalyvavau, nes buvau isvykus. verysad.gif
labai butu idomu suzinoti, kaip sekesi tiem, kurie dalyvavo? kaip jusu sveikateles? mane ne kaip... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mariona @ 2007 10 22, 19:30)
as nedalyvavau, nes buvau isvykus.  verysad.gif
labai butu idomu suzinoti, kaip sekesi tiem, kurie dalyvavo? kaip jusu sveikateles? mane ne kaip...  verysad.gif

Mano draugas buvo, sekėsi labai gerai drinks_cheers.gif Su šventiniais pietumis, pirtimis ir naudingos info įgijimu smile.gif Dabar jau tikrai bus įkurtas internetinis puslapis thumbup.gif
Aš labai nesigilinau, bet galėčiau paklausinėti jo apie naudingiausius vaistus, mitybą ir tt. Ir parašyti jums 4u.gif
Atsakyti
o jus visi rasot as sergu ir as sergu, bet niekas nerasot kas tai per liga, kokie simptomai. kazkaip keistai skaitant tokius pasisakymus. mano tevui nustate sita liga, bet pas ji kazkokia netipiska, nes jis ten kazkaip sanari persiplese sunkumus kilnodamas ar kaip, tai pas ji kaip ir trauminis tas spondilitas. dare operacija pries pora savaiciu, susiuvo. tai mane labai domintu platesne informacija apie liga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viva Roza: 26 spalio 2007 - 17:13
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 26, 18:12)
o jus visi rasot as sergu ir as sergu, bet niekas nerasot kas tai per liga, kokie simptomai. kazkaip keistai skaitant tokius pasisakymus. mano tevui nustate sita liga, bet pas ji kazkokia netipiska, nes jis ten kazkaip sanari persiplese sunkumus kilnodamas ar kaip, tai pas ji kaip ir trauminis tas spondilitas. dare operacija pries pora savaiciu, susiuvo. tai mane labai domintu platesne informacija apie liga.  smile.gif

sveika, Viva roza, matai mes kalbam apie ja, nes visi zinom, kas tai per brudas verysad.gif , todel ir nebutina mums visiems kalbet apie ja labai issamiai. tiesiog ji yra ir reikia bandyt su ja gyvent. Zinau, kad spondilitas buna ir po traumu, tai visai imanoma, kad tavo teciui ta priezastis, tik tuomet, kazkaip lyg ir lengvesne jos forma buna. Sekmes ir stiprybes jums, nes tikrai prireiks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mariona @ 2007 10 27, 21:06)
sveika, Viva roza, matai mes kalbam apie ja, nes visi zinom, kas tai per brudas  verysad.gif , todel ir nebutina mums visiems kalbet apie ja labai issamiai. tiesiog ji yra ir reikia bandyt su ja gyvent. Zinau, kad spondilitas buna ir po traumu, tai visai imanoma, kad tavo teciui ta priezastis, tik tuomet, kazkaip lyg ir lengvesne jos forma buna. Sekmes ir stiprybes jums, nes tikrai prireiks... unsure.gif

va o as nete ieskojau info ir niekur neradau apie traumini varianta, o ta ka perskaiciau buvo daugiau nei baisu. verysad.gif o gydytojai labai nenoriai kalba apie viska, tuo labiau, kad tevukas nekalbus ir jei jam nepasako jis nepaklaus. doh.gif
Atsakyti
Tai kur prapuolę visi bechterevininkai? Ar nenorite daugiau bendrauti tarpusavyje? bigsmile.gif

Papasakokite, kaip jaučiatės, kaip klostosi ligos eiga?

Mane domina Remicade. Ta prasme, ar yra pastojusių, laikinai nutraukus šio vaisto vartojimą? Kiek žinau, prieš pastojimą reikėtų metus valyti organizmą nuo šio vaisto... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2008 01 21, 17:30)
Tai kur prapuolę visi bechterevininkai? Ar nenorite daugiau bendrauti tarpusavyje?  bigsmile.gif

Papasakokite, kaip jaučiatės, kaip klostosi ligos eiga?
Mane domina Remicade. Ta prasme, ar yra pastojusių, laikinai nutraukus šio vaisto vartojimą? Kiek žinau, prieš pastojimą reikėtų metus valyti organizmą nuo šio vaisto... doh.gif

parasyta puse metu reiketu nebevartoti pries pastojima. A turėjau minčių pastoti , bet labai pablogėjo tai viską atidėjau.
Atsakyti
As tai dabar geriu tik sulfasalazina, nors is jo jokios naudos, ir nimesilio kaip visada, nuo skausmo. O siaip, pamaciau, kad is vaistu jokios naudos, pakeiciau mityba, atsisakiau daug ko, pradejau nauja gyvenima rolleyes.gif , tikuosi gal pageres, nes iskart nereikia noret, kad padetu. 4u.gif Apie pastojima dabar ir net negaliu pagalvot, nors ir labai noreciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mariona @ 2008 01 22, 23:38)
As tai dabar geriu tik sulfasalazina, nors is jo jokios naudos, ir nimesilio kaip visada, nuo skausmo. O siaip, pamaciau, kad is vaistu jokios naudos, pakeiciau mityba, atsisakiau daug ko, pradejau nauja gyvenima rolleyes.gif , tikuosi gal pageres, nes iskart nereikia noret, kad padetu.  4u.gif Apie pastojima dabar ir net negaliu pagalvot, nors ir labai noreciau  verysad.gif

Sulfasalazina as geriau jau pries 10 metu. po to isbandziau visus biologinius vaistus ir dabar vartoju humira su metortreksatu. is pradziu veikia o paskui tie vaistai nebeveikia. labai įdomu kokiu maisto produktu tu atsisakei? nes visur nformacija skirtinga. apei antra vaikeli irgi pasvajoju ir gal kada iseis.
Atsakyti
QUOTE(anoliukas @ 2008 01 23, 15:38)
Sulfasalazina as geriau jau pries 10 metu. po to isbandziau visus biologinius vaistus ir dabar vartoju humira su metortreksatu. is pradziu veikia o paskui tie vaistai nebeveikia. labai įdomu kokiu maisto produktu tu atsisakei? nes visur nformacija skirtinga. apei antra vaikeli irgi pasvajoju ir gal kada iseis.

o kas ta humira? metotreksata zinau, bet to ne g.gif
Nebevalgau mesos jau puse metu, valiausi organizma 10 dienu Ozavo dieta (kruopom), badavau sausu badu, bet istveriau tik dvi dienas (mazai, reikia daug daugiau...) ir si savaitgali ruosiuosi valytis kepenis, nes tam palankus metas (pilnatis). Kiekvienas rytas prasideda su svieziai spaustom sultim, atsisakaiau pieno produktu, saldumynu (labai sunku, nes esu smalize) ir dar daug visokiu liaudisku budu bandau...
gal kam ir juokingai pasirodys mano visos sios pastangos, bet as pries chemija ir po truputi stengsiuos jos isvis atsisakyt, ziuresiu, kaip seksis. Kolkas neblogai sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti