dabar man pas gydytojus manau jau veloka eiti

na ne pūliniai ten buvo, o tokios pūslės kaip būna apsiplikinus verdančiu vandeniu pvz., žaizdų užkrėtimo pavyko išvengi.
apie gilesnius pilingus buvau info pasižiūrinėjus, žinojau kur einu. tiesiog nei aš, nei ta pati kosmetologė nesitikėjo, kad gali gautis toks smarkus nudegimas. pradžioje buvau šoko būsenoje ir sau bandžiau įteigti, kad viskas čia bus gerai ( daugė stebėjosi kaip galiu taip ramiai apie tai kalbėti), dabar jau suvokiu, kas atsitiko ir darosi baisu. belieka laukti susitaikymo.
nuo savo mamos slepiu kaip įmanydama, nes pamačius dar infarktą gautų, rimtai. kadangi teko pagyventi pas vyro tėvus tai išpradžių nupasakojau kas atsitiko, na o paskui teko ir išsirengti, nes net rūbų lietimasis buvo nepakenčiamas. anyta apsiverkė, o šešuras pasiuto, buvo pasiruošęs važiuoti pasikalbėti pas kosmetologę, bet nušnekinau. kas man iš to akių knibinėjimo- nei laikas atgal atsisuks, nei oda stebuklingai sugis.
o patarimas toms, kas ryšis tokioms procedūroms- begalo skrupulingai rinktis pas ką darytis, kažkaip pasirūpinti, kad tas žmogus neštų atsakomybę už savo veksmus ( nors neįsivazduoju kaip). aš į šitą reikalą pasižiūrėjau pro pirštus ir šai kenčiu pasekmes.