Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

Sakykit,gal kas turit tokį...ar jis nėra labai trumpas?Ar vertas dėmesio? g.gif

http://www.jcrew.com...10294/10294.jsp
Atsakyti
mergaites, ar nekanda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 06, 19:21)
mergaites, ar nekanda?

Man nekanda smile.gif Bet siek tiek jauciasi toks kutenimas... ziurint kokio jautrumo esat vilnai mirksiukas.gif
O golfukas super-man idealus variantas rudeniui ir ziemai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 spalio 2012 - 20:12
QUOTE(Parachutes @ 2012 10 06, 17:01)
Pasikartosiu su savo klausimu:D
Domina Teddie Dress, gal kas turite? Ar nekanda? Ar yra viduje pamusalas?
http://www.jcrew.com...~~~~~/47465.jsp

Buvo atsakyta.Beje, ir jcrew rašo, kad lined.
QUOTE(anj @ 2012 10 05, 15:43)
Turi. Man nekanda, bet man nei vienas JCREW megstukas nekanda

Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 10 05, 15:08)
Parašyk, kai pasiimsi, įdomu ar gerai rekomendavau  biggrin.gif
Aš tai noriu susegamo ar susiaučiamo, iki pusės sėdimosios, ar dengiančio net, nieko padoraus niekur nėra. Kad tiktų prie aulinių ir prie ugg su džinsais. Rekomenduokit ką nors, neviltis  doh.gif

Tiktų? .... mirksiukas.gif

storas siltas ilgas
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 10 06, 22:23)

Kaina galėtų bent litais būt biggrin.gif Bet šiaip spalvoti Missoni gražiau man. Reikia kažko paprastesnio, bet neprasto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 06, 19:21)
mergaites, ar nekanda?

šiandien gavau, man nekanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 06, 20:15)
Buvo atsakyta.Beje, ir jcrew rašo, kad lined.

Dekui, kazkaip nepastebejau kad kuri butu pakomentavusi, matomai praziurejau unsure.gif
Atsakyti
[user posted image
O situ kokia sudetis, ar ju dar yra ar jau nebera, gal kas turit nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 10 07, 10:00)
[user posted image
O situ kokia sudetis, ar ju dar yra ar jau nebera, gal kas turit nuoroda ax.gif

100 proc. medvilne smile.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/67757.jsp
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

pasiemiau vakar megztukus is Jogles merino vilnos (rankomis nei karto nebuvo skalbti). Galiu pasakyti, kad skirtumas labai didelis lyginant su skalbtais rankomis...Kaina vieno megztuko 15 Lt su laisvalaikio kortele. Daugiau nenoreciau skalbti rankomis, nes visgi audinys praranda savo svelnuma ir grozi isskalbus namu salygomis. Pagalvojau geriau maziau ju tureti, bet investuoti i prieziura...

Vyro mezgtinis buvo skalbtas rankomis pries valyma, tai ir po valymo matosi, kad jau skalbtas- sugadintas audinys.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 10 07, 18:44)
Sveikos biggrin.gif

pasiemiau vakar megztukus is Jogles merino vilnos (rankomis nei karto nebuvo skalbti). Galiu pasakyti, kad skirtumas labai didelis lyginant su skalbtais rankomis...Kaina vieno megztuko 15 Lt su laisvalaikio kortele. Daugiau nenoreciau skalbti rankomis, nes visgi audinys praranda savo svelnuma ir grozi isskalbus namu salygomis. Pagalvojau geriau maziau ju tureti, bet investuoti i prieziura...

Vyro mezgtinis buvo skalbtas rankomis pries valyma, tai ir po valymo matosi, kad jau skalbtas- sugadintas audinys.

O aš dar kartą pareklamuosiu kašmyriukų skalbimą skalbyklėje (drąsioms merginoms) biggrin.gif Skalbiant vilnos režimu be gręžimo (ištraukiu visiškai šlapius) - kaip nauji. Skalbiau jau du sykius bigsmile.gif
Atsakyti