Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(calibrete @ 2012 10 07, 21:15)
http://www.jcrew.com...f21dc17d23291f5

merginos, kaip su dydziais pukiniu striukiu?
ar padidintos. siaip nesioju S. imti XS ar S?

QUOTE(keistuole @ 2012 10 07, 21:49)
gal dar kas atsilieps, bet mano akim tai ji visiškai nepadidinta.
Aš viską perku jcrew S ir striukę pasiėmiau S ir per pečius ji man mažoka  unsure.gif

Merginos, turiu tokia juoda striuke pirkta pries pora metu, modelis tai toks pats, o cia jau is naujos kolekcijos, ar jie nekeicia modeliu g.gif smile.gif

Nesioju S dydi, tai sios irgi turiu S, galetu buti ir mazesne, nes siaip tai laisvoka per krutine (per krutine jos plotis ~50 cm), bet neiskrentu, daugiau pasivilkus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 07, 19:29)
O aš dar kartą pareklamuosiu kašmyriukų skalbimą skalbyklėje (drąsioms merginoms) biggrin.gif Skalbiant vilnos režimu be gręžimo (ištraukiu visiškai šlapius) - kaip nauji. Skalbiau jau du sykius  bigsmile.gif

Man po kazkelinto karto nuejo mazom mazom skylutem doh.gif rase man atrodo cia jau kazkas, kad taip buvo. Dabar jau nebezinau kaip reiks daryt, rankom gal g.gif

QUOTE(sher @ 2012 10 07, 22:55)
merginos o tuos silkinius marskinukus is jcrew irgi rankom skalbiat? ar nesat i valykla? nezinau kaip su silku elgtis.. unsure.gif

As rankom skalbiu, i skalbianke jau nedrasu, o i valykla brangoka rolleyes.gif

thumbup.gif
EXTRA 25% OFF FINAL SALE ITEMS WITH CODE SHOPJCREW.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga7: 08 spalio 2012 - 06:36
QUOTE(sher @ 2012 10 07, 22:55)
merginos o tuos silkinius marskinukus is jcrew irgi rankom skalbiat? ar nesat i valykla? nezinau kaip su silku elgtis.. unsure.gif

I valykla, viena rankomis skalbdama sugadinau.

Bet nesu bandzius su skalbykle.
Papildyta:
[quote=Smilga7,2012 10 08, 07:34]
Man po kazkelinto karto nuejo mazom mazom skylutem doh.gif rase man atrodo cia jau kazkas, kad taip buvo. Dabar jau nebezinau kaip reiks daryt, rankom gal g.gif
As rankom skalbiu, i skalbianke jau nedrasu, o i valykla brangoka rolleyes.gif

Man visos trikotazines skalbiant skalbykleje nueina skylutem. Daugiau trikotaziniu neperku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 08 spalio 2012 - 07:36
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 07, 19:29)
O aš dar kartą pareklamuosiu kašmyriukų skalbimą skalbyklėje (drąsioms merginoms) biggrin.gif Skalbiant vilnos režimu be gręžimo (ištraukiu visiškai šlapius) - kaip nauji. Skalbiau jau du sykius  bigsmile.gif

o as vakar pirma karta isskalbiau kasmyriuka rankomis, neturejau spec. skalbiklio, tai panaudojau skysta muila, padejau dziuti ant ranksluoscio, ziuresim kaip gausis rezultatas biggrin.gif Viliuosi, kad nesugadinau ir galesiu deveti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 10 08, 09:21)
o as vakar pirma karta isskalbiau kasmyriuka rankomis, neturejau spec. skalbiklio, tai panaudojau skysta muila, padejau dziuti ant ranksluoscio, ziuresim kaip gausis rezultatas biggrin.gif Viliuosi, kad  nesugadinau ir galesiu deveti ax.gif

Zinoma, kad galėsite dėvėti. Skirtumas tik tas skalbiant rankomis, kad būna šiurkštesni ir pūkelio nelieka jis susiplaka. Bent man. Bet merginos sako,k kad skalbiant masina viskas ok. bandysiu ir as i skalbykle ikisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2012 10 08, 07:34)
Man po kazkelinto karto nuejo mazom mazom skylutem  doh.gif rase  man atrodo cia jau kazkas, kad taip buvo. Dabar jau nebezinau kaip reiks daryt, rankom gal  g.gif
As rankom skalbiu, i skalbianke jau nedrasu, o i valykla brangoka  rolleyes.gif

Bet ar nerašė kažkuri mergina, kad ir po valyklos tas pats buvo nutikę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 10 07, 21:55)

Man Jcrew silkas (konkreciai Blythe blouse) pasirode lengvai priziurimas - skalbti rankomis saltame vandenyje, padziauti galima ir ant pakabos ir paprastai. Nebijo ir lyginimo, tad galima nebijoti susiglamzymu.
Buvau prisizaidus su Zara silkiniais marskiniais, po skalbimo susitrauke.. bet buvo prastesnes kokybes silkas (mulberry silk) ir isskalbiau lengvai siltame vandenyje. Nuo to laiko silkinius rubus skalbiu rankomis tik saltame vandeny ir nebeturejau problemu.
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Gal kas patarų, ar su 98 cm per krūrinę ir platokais pečiais įsibarškinsiu į M dydžio šiuos merškinėlius g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/52914.jsp

(noriu tokių paprastučių marškinių pasivilkti po megztuku į darbą)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 10 08, 10:41)
man jau  neberodo  paltu su nuolaidomis

Rodo rodo, tik ne visus. Mano rodo
http://www.jcrew.com...49622/49622.jsp
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 10 08, 09:43)
Neberodo...Ryte dar rodė

Man dar rodo nuolaidas:
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jEO7Lwh

O THINSULATE kaip suprantu kazkokia papildoma pasiltinamoji medziaga? g.gif
Atsakyti
as tai zinokit viska skalbiu masinoj ir merino vilnos ir silkinius, ir nedideli grezima nustatau kad nevarvetu istraukti nu ir nieko kolkas niekam dar neatsitiko unsure.gif ties kasmyro nebandziau i masina kisti, baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 10 08, 09:52)
Rimtai neberodo?  g.gif  Man rodo ir įdėjus į krepšį dar papildomai nuima 25 proc.

Man irgi papildoma nuolaida nuima. Reikia manau klausti tarpininkiu ar joms rodo nuolaidinius paltus ar ne ax.gif

Koki palto dydi patariate imti su 91cm krutine ir placiais peciais? g.gif
Atsakyti