Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 07, 19:29)
O aš dar kartą pareklamuosiu kašmyriukų skalbimą skalbyklėje (drąsioms merginoms) biggrin.gif Skalbiant vilnos režimu be gręžimo (ištraukiu visiškai šlapius) - kaip nauji. Skalbiau jau du sykius  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif As rankomis skalbus ir rezultatas nuvyle, gal pas mane vanduo kietas g.gif

Ziurejau "Stiliu" per TV, maciau panele su leopardiniu tippiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 10 07, 16:04)
Atidziai issinagrinekite jums atsiusta skaiciuku lentele. Jei vis tiek rasite nesutapimu, klauskite tarpininkes 4u.gif

Jau daejo biggrin.gif Aciu, viskas gerai. Mano prekes jau Lietuvoj, tureciau neuzilgo gauti.
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 07, 18:29)
Skalbiant vilnos režimu be gręžimo (ištraukiu visiškai šlapius) - kaip nauji.

O vanduo tada saltas, nekaitinate? Tai rankom vistiek biski nugreziat? O kaip dziovinat? Laukiu kasmyriuko, taiman aktualu smile.gif
As lig siol skalbdavau rankomis, o skalbyklej trupuciuka nugrezdavau. Nu nieko, nesu nei vieno sugadinus. Bet gal man taip atrodo, kai kitaip nedarydavau.
Atsakyti
As merino vilnos tippi plaunu rankomis ir nepastebejau kad matytusi nusidevejimas ar megztuko sugadinimo zymes. Man 15Lt uz vieno drabuzio valyma yra daug, nes nezinau kaip jus, bet as dazniau skalbiu megztukus nei karta per menesi rolleyes.gif O ir merino megztukai gi nera ypatingai brangus, apie 100Lt atsieina. Va koki brangesni kasmyra uz 300Lt+ gal butu baisiau namu salygomis skalbti, bet ir tai manau kaip Amarcord sako atitinkamais rezimais viskas imanoma.
Atsakyti

As lig siol skalbdavau rankomis, o skalbyklej trupuciuka nugrezdavau. Nu nieko, nesu nei vieno sugadinus. Bet gal man taip atrodo, kai kitaip nedarydavau.
[/quote]

as irgi taip galvodavau, kad nera didelio skirtumo, bet kai palyginau pamaciau.
Tiesa, kad brangokai gaunasi, bet pvz kasmyra man nekyla ranka skalbti rankomis.
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 10 07, 19:40)
O vanduo tada saltas, nekaitinate? Tai rankom vistiek biski nugreziat? O kaip dziovinat? Laukiu kasmyriuko, taiman aktualu smile.gif

Vanduo šaltas. Išgręžiu suvyniojus į rankšluostį, džiovinu patiesus ant rankšluosčio (tas tai atsibosta, nes ilgai džiūva). Skalbiu su vilnos skysčiu. Aš esu sugadinus merino vilnos megztuką (ne jcrew) su gręžimu - susivoliojo į tokį vaikiško dydžio veltinį unsure.gif Tada dar nežinojau, kad negalima intensyviai gręžti vilnos.
QUOTE(Parachutes @ 2012 10 07, 19:40)
Man 15Lt uz vieno drabuzio valyma yra daug, nes nezinau kaip jus, bet as dazniau skalbiu megztukus nei karta per menesi rolleyes.gif O ir merino megztukai gi nera ypatingai brangus, apie 100Lt atsieina. Va koki brangesni kasmyra uz 300Lt+ gal butu baisiau namu salygomis skalbti, bet ir tai manau kaip Amarcord sako atitinkamais rezimais viskas imanoma.

Aš irgi mėgstu dažnai skalbti rūbus, tai labai jau pabrangtų tie megztukai kaskart nešant į valyklą. Be to, man vargas suplanuoti tą nuėjimą į valyklą, paskui pasiėmimą. O skalbti skalbyklėje pirmą kartą buvo labai baisu fear.gif bet labai tingėjau rankom skalbti biggrin.gif
QUOTE(Vannille @ 2012 10 07, 19:43)
as irgi taip galvodavau, kad nera didelio skirtumo, bet kai palyginau pamaciau.
Tiesa, kad brangokai gaunasi, bet pvz kasmyra man nekyla ranka skalbti rankomis.

Na aš skirtumo tarp ką tik gauto ir va taip išskalbto kašmyriuko nepastebėjau. Kalbu apie italian cashmere in a 12-gauge knit, tie plonesni gal jautresni, nežinau.

Tiesa, kadangi matavau pardavimui no 2 pencil skirt in double serge wool, galiu parašyti T6 dydžio išmatavimus, gal kam aktualu:
Liemuo 40x2, klubai 49x2, ilgis 65.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 spalio 2012 - 18:56
http://www.jcrew.com...f21dc17d23291f5

merginos, kaip su dydziais pukiniu striukiu?
ar padidintos. siaip nesioju S. imti XS ar S?
Atsakyti
QUOTE(calibrete @ 2012 10 07, 21:15)
http://www.jcrew.com...f21dc17d23291f5

merginos, kaip su dydziais pukiniu striukiu?
ar padidintos. siaip nesioju S. imti XS ar S?

gal dar kas atsilieps, bet mano akim tai ji visiškai nepadidinta.
Aš viską perku jcrew S ir striukę pasiėmiau S ir per pečius ji man mažoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 10 07, 21:49)
gal dar kas atsilieps, bet mano akim tai ji visiškai nepadidinta.
Aš viską perku jcrew S ir striukę pasiėmiau S ir per pečius ji man mažoka  unsure.gif

O ar verta demesio? Pukai nelenda?
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 10 07, 22:20)
O ar verta demesio? Pukai nelenda?

man ji labai patiko vizualiai (nes ne blizgi) ir čiupinėjasi labai maloniai, bet taip ir nedėvėjau, galvojau gal pakūsiu, bet kažkaip be šansų, tai įtariu reiks pirkt M unsure.gif
Atsakyti
merginos o tuos silkinius marskinukus is jcrew irgi rankom skalbiat? ar nesat i valykla? nezinau kaip su silku elgtis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 10 07, 22:55)
merginos o tuos silkinius marskinukus is jcrew irgi rankom skalbiat? ar nesat i valykla? nezinau kaip su silku elgtis.. unsure.gif

I skalbianke vilnos/ranku rezimu.
Atsakyti
As su svieziom naujienom lotuliukas.gif kas man sove i galva lotuliukas.gif doh.gif man rodos ten factory golfas su sagutem ant apykakles. Iskalbiau ir idejau i dziovykle, tai istraukiau su 3/4 rankovem lotuliukas.gif doh.gif gerai, kad ne iki bambos pats megztuko ilgis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti