Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

Geras vyriokas biggrin.gif
Atsakyti
afi dideliausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif
sveikos kaip laikotes mes vakar jau gavom bilietus atsispausdinom db po truputi pakuojames daiktus ir i kelione thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 04, 08:27)
Jetus kokia faina naujiena thumbup.gif
Afi ir Vakarei didžiausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Sveikinam ir mes. 4u.gif Niu ką aš ir laiminga "beprotė". Su siuvimu užtruko 40 minučių tai sakyčiau neblogai. Aišku malonu nebuvo, nes viena šaknis gerai išsilupo, o kita nelabai. Pabaigoj siuvimo bloga pasidarė, tai teko žemyn galva pakabot, nes siuvo gan ilgai. Gavau vaistų nuo tinimo subinėn, su ledu sėdėjau pusvalandį ir laiminga namuose.

Vyrelis labai rūpestingas, nepalyginsi, koks buvo dešimtmetį atgal. Aišku skauda labai, bet taip gera po viskam. Kaifuoju viena namuose, kaip man patinka būt absoliučiai vienai, relaksas nerealus.

Dabar lauksim afi įspūdžių mirksiukas.gif

O skausmas tai priklauso nuo rovimo sudėtingumo ir šaknų. Aš aną kartą sienom lipau. O dabar tik pasieniais trinuosi lotuliukas.gif Antibus antrus geriu smile.gif
Atsakyti
Niu kan mamytės mirksiukas.gif Aš grįžau iš šventės, labai smagiai laiką praleidau, pasikultūrinau, su savo rato žmonėmis pabendravau blush2.gif Visai norėčiau jau eiti miegoti bet ankstoka lyg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 04, 20:09)
Niu kan mamytės mirksiukas.gif Aš grįžau iš šventės, labai smagiai laiką praleidau, pasikultūrinau, su savo rato žmonėmis pabendravau blush2.gif Visai norėčiau jau eiti miegoti bet ankstoka lyg ax.gif

Niu aš ir norėčiau bet mano vaikai be 24 nemiega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 04, 20:16)
Niu aš ir norėčiau bet mano vaikai be 24 nemiega blush2.gif

Vaje ta ką jie tiek veikia doh.gif Aš saviškį už valandos nulaušiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 04, 20:22)
Vaje ta ką jie tiek veikia doh.gif Aš saviškį už valandos nulaušiu lotuliukas.gif

Na viena paauglė - tai jai pastoviai yra ką veikt - mus pvz sekt lotuliukas.gif skype sėdėt, šmirinėt, niu daug veiklos gali prisimąstyt. O kita nuo 1,5 metų tokia. Mes negalėjom miegot dėl sveikatos bėdų, o po operacijų bėdų gal ir neliko, bet miegot mums nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 04, 20:37)
Na viena paauglė - tai jai pastoviai yra ką veikt - mus pvz sekt lotuliukas.gif skype sėdėt, šmirinėt, niu daug veiklos gali prisimąstyt. O kita nuo 1,5 metų tokia. Mes negalėjom miegot dėl sveikatos bėdų, o po operacijų bėdų gal ir neliko, bet miegot mums nereikia.

aisku 4u.gif Tai eik miegoti, tegu sedi 4u.gif gi jau didele
Maniskis jau knarkia pusvalandi thumbup.gif
Tiesa na labai keista, tai ar seniai Paciute dingo lotuliukas.gif Anksciau kai uzeidavau, vien jos postai bigsmile.gif Ar jinai nika pakeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'inoma: 04 spalio 2012 - 20:22
QUOTE(L'inoma @ 2012 10 04, 21:13)
aisku  4u.gif  Tai eik miegoti, tegu sedi  4u.gif  gi jau didele
Maniskis jau knarkia pusvalandi  thumbup.gif
Tiesa na labai keista, tai ar seniai Paciute dingo  lotuliukas.gif  Anksciau kai uzeidavau, vien jos postai  bigsmile.gif Ar jinai nika pakeite?

Dirbt išėjo mirksiukas.gif Aš ir dirbu daug, bet kažkaip sm stengiuos rast laiko biggrin.gif Nors nevisada išeina. Kai vyro LT nebuvo, daugiau laiko buvo blush2.gif Šiandien tai darbe nebuvau ir ryt neisiu thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
Kaip orelis ? biggrin.gif Pas mus baisu -vejas medzius lenkia prie zemes ,sunys net neina i lauka doh.gif
Giedre,ka veiksi kai i darba nereikia ?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 04, 07:00)
AFI, spalio 3d. 22.45 pagimde mergyte-VAKARE  wub.gif 
clap.gif

Didziausi sveikinimai AFI ir jos dukrytei VAKAREI ax.gif 4u.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 04, 11:58)
Rinnan,saulele aciu uz kvietima,bet vyras ves ,nemanau ,kad butu suzavetas laukt manes kol mudvi atsipliurpsim biggrin.gif Ir tai vos prikalbinau,kad i Biga nuvestu pedkelniu nusipirkt,tai sake begte gausiu varyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jis pas mane is tu vyru kurie neis su tavim apsipirkt ,pavalgyt i kokia kavine,paskui vel i kokia parde  schmoll.gif Nu meiluze ji greit pamestu hah.gif

ai tie vyrai su meiluzem pasikeicia... visai buna nepanasus i save doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas del vyro buvau nustebinta vakar blink.gif ejo visur kartu i kelias pardes ir i nesciuju net doh.gif dar prikalbino susi sukirst wub.gif
Beje ,nuo pirmadienio etery nebusiu -guldo mane i ligonine verysad.gif Lelyte mano badauja ,ir yra labai mazute atsilieka svoriu daugiau nei savaite ,dar rado streptakoka pas mane ,placenta susenusi ,nuteike gyd.kad gimsim mazutes ir apsisarvoti kantrybe is anksto ,dar lekem su vyru ieskot rubeliu 50 dydzio ,tokiu mazu net neturejom..taip neramu sirdelej cray.gif
Atsakyti