Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

Nu tai nesuvalgyk to sokolado,juk as tuoj gimdyt vaziuosiu ,kas tau ten prilekt iki Klp. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
As vis dar dziaugiuosi vyro buvimu namuose, stengiuosi buti tobula zmona hah.gif tikiuosi jus manes neapmetysit pomidorais friends.gif

Linkejimai Oksaniukui ir ligoniuku kuo maziau, kad butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 09, 20:39)
Sveikos, mergaites!
As vis dar dziaugiuosi vyro buvimu namuose, stengiuosi buti tobula zmona  hah.gif tikiuosi jus manes neapmetysit pomidorais friends.gif

Linkejimai Oksaniukui ir ligoniuku kuo maziau, kad butu smile.gif

Būk būk nemėtysim mirksiukas.gif Aš ir tobula koncervuotoja lotuliukas.gif niu ir žmona biški geresnė nuo grįžimo, bet ir maniškis ryškiai pagerėjęs lotuliukas.gif Gal subrendo? lotuliukas.gif

Spindulėle, kodėl vargšė? g.gif

O aš šiandien išsitraukiau siūlus, ale bučiuotis, vis vien negaliu lotuliukas.gif Už tai sidrą geriu blush2.gif 2 savaites gėriau tik antibiotikus.

Nuotaika nebloga, bet 2 savaitės bus labai sunkios, ruošiu dokumentus valstybiniam auditui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 09 spalio 2012 - 20:24
Hmm ..tai labas rytas ..
Giedre nekalbek apie sidra, isvis apie gazuota koki skanesta biggrin.gif Sakes siandien atsibudau su mintim ,kad noriu coca-colos nors pauostyti ,nu seile tysta vien pagalvojus bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena, kazko tyloka cia temeleje g.gif

as dabar taip norėčiau kokio gero gabalo sokoladinio pyrago tai ne tas zodis .... smile.gif
Atsakyti
as irgi noriu kazko tokio nesveiko - kokiu cipsu, kokio sokolado ar pan.... vaziuosiu pas vaikus ir nusipirksiu tikrai...
reiktu masina nusiplaut, nes tokia asik... kad baisu... bet, sakiau, kad kol is siauliu negrisim - neplausiu. penktadieni i ta puse lekiam. dar sodyba sutvarkyt, ziemai paruost ir savo obuoliu parsivezt, nes jau kelis kartus kaimynes prasau tongue.gif
Atsakyti
obuoliai gerai ... mes kasvakara spaudziam sultis is morku ir obuoliu mmm smile.gif
Atsakyti
Oksaniuks, tavo šokoladas jau skrandyje blush2.gif
Šalta, blyn, reik eit žuvies kept, tingiu. Pikta šiandien kažkokia, matyt vyro trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 10, 10:03)
Hmm ..tai labas rytas ..
Giedre nekalbek apie sidra, isvis apie gazuota koki skanesta  biggrin.gif Sakes siandien atsibudau su mintim ,kad noriu coca-colos nors pauostyti ,nu seile tysta vien pagalvojus bigsmile.gif

Kalbu kalbu ir erzinu tongue.gif Žinok man sunkus protui metas, tai ....ta sidro stiklinaitė thumbup.gif

Aš visai brandy- cocos norėčiau. Matosi, kad 8 gyvenimo metus coca- coloj praleidau.

Mamaituk, kaip vyreliu pasidžiaugei? blush2.gif Ar dar vis džiaugiesi?

Spindulėle, o kada taviškis pargriš?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 10, 18:33)
Kalbu kalbu ir erzinu tongue.gif Žinok man sunkus protui metas, tai ....ta sidro stiklinaitė  thumbup.gif

Aš visai brandy- cocos norėčiau. Matosi, kad 8 gyvenimo metus coca- coloj praleidau.

Mamaituk, kaip vyreliu pasidžiaugei? blush2.gif Ar dar vis džiaugiesi?

Spindulėle, o kada taviškis pargriš?

Sako, kad 22, bet patikėsiu kai jau bilietus tures
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 10, 18:41)
Sako, kad 22, bet patikėsiu kai jau bilietus tures

Jau nedaug liko, o ar ilgam?
Atsakyti
Savaitei kokiai, Lapkričio 2 sakė atgal varys
Atsakyti