Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 10, 18:33)

Mamaituk, kaip vyreliu pasidžiaugei? blush2.gif Ar dar vis džiaugiesi?

Dar turiu laiko iki 10.15 pasidziaugt. wub.gif 15 diena isskrenda vel. tada, speju, jau tik lapkricio gale gris. bet jei viskas gerai, tai as pati dar 10.20 iki 10.27 varysiu i maskva...
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 10, 19:23)
Savaitei kokiai, Lapkričio 2 sakė atgal varys

Pažiūrėjau dar jūsų foto, kažkaip visai man nėr nuotaikos. Einu kakavos išsivirt. Reikia dar iki miesto su B pavažiuot. O po to lovytė ir ryt darbas vėl. Po to darbas, mokslas ir nuo pradžių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 10, 19:27)
Dar turiu laiko iki 10.15 pasidziaugt.  wub.gif 15 diena isskrenda vel. tada, speju, jau tik lapkricio gale gris. bet jei viskas gerai, tai as pati dar 10.20 iki 10.27 varysiu i maskva...

Tai išnaudok už mėnesį į priekį lotuliukas.gif Kol pašonei turi.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Erzina mane toks oras,šalta, lyja tik namie sėdėt doh.gif Ryt laisva, varau pas vilniškes į svečius mirksiukas.gif Aš jau irgi pasiilgau MB, kažkaip ilgai šis mėnuo eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 10, 19:36)
Sveikutės 4u.gif Erzina mane toks oras,šalta, lyja tik namie sėdėt doh.gif Ryt laisva, varau pas vilniškes į svečius mirksiukas.gif Aš jau irgi pasiilgau MB, kažkaip ilgai šis mėnuo eina g.gif

Tai gal su kuo nors iš sm eisi susitikt?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 10, 20:10)
Tai gal su kuo nors iš sm eisi susitikt?

Nea važiuoju mamos aplankyt į ligoninę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 10, 20:24)
Nea važiuoju mamos aplankyt į ligoninę ax.gif

O kas mamai, kur guli?
O aš SB praradau viltį sulaukt lotuliukas.gif Matyt niekur nevažiuosim
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 10, 20:32)
O kas mamai, kur guli?
O aš SB praradau viltį sulaukt lotuliukas.gif Matyt niekur nevažiuosim

Ech "šiek tiek" sunegalavo, guli santariškių filiale, tilto g. blush2.gif
Atsakyti
Gerą mintį perskaičiau:
,,Žmogui, kuris žino kur eina, pasaulis duoda kelią"
Vat dabar reik tik susigalvot kur eit lotuliukas.gif
Aš į elektros skaitiklius bijosiu žiūrėt, šiandien jau antrą šildytuvą įsijungiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 10, 21:22)
Gerą mintį perskaičiau:
Aš į elektros skaitiklius bijosiu žiūrėt, šiandien jau antrą šildytuvą įsijungiau. doh.gif

Niu kaip nefaina kai namie šalta, aš darbe pusę dienos kai pasėdžiu tai visus galus nušalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 10, 21:22)
Gerą mintį perskaičiau:

nu jo ,kai salta ziauru,net praustis atsimenu as nenoredavau eit lotuliukas.gif O dabar vyras kai namie -tikras rojus ,kai uzkrauna peciu tai miegamajam langus darom ,kad neuzdust doh.gif
Sianakt maziukui mano sukilo temp.nei is sio nei is to unsure.gif nei gerkle sako skauda,nei sloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 11, 07:58)
nu jo ,kai salta ziauru,net praustis atsimenu as nenoredavau eit lotuliukas.gif O dabar vyras kai namie -tikras rojus ,kai uzkrauna peciu tai miegamajam langus darom ,kad neuzdust doh.gif
Sianakt maziukui mano  sukilo temp.nei is sio nei is to unsure.gif nei gerkle sako skauda,nei sloga  g.gif

Tai gali dar pasirodyt ir sloga, ir gerkle. Matyt, jau virusas prikibo.
Man ir dar slogos nepraeina, ačiū D, naktiniai kosuliai liovėsi.
Atsakyti
Sakai gali pasirodyt dar? unsure.gif O as apsidziaugiau,atsikele be temp.tik baisus paakiai ,juodi ratilai patine ..Kaip galvojat ar reikia pas gyd.pasirodyt ,po pietu dirba ,as netikiu ,kad ten plauciukuos ka isklausys ,gerkle irgi grazi ... g.gif
Atsakyti