Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 11, 08:50)
Sakai gali pasirodyt dar? unsure.gif O as apsidziaugiau,atsikele be temp.tik baisus paakiai ,juodi ratilai patine ..Kaip galvojat ar reikia pas gyd.pasirodyt ,po pietu dirba ,as netikiu ,kad ten plauciukuos ka isklausys ,gerkle irgi grazi ... g.gif

O su virškinimu nieko nebuvo g.gif
Nu, aš ne klausyt prašyčiau tada, o šlapimo ir kraujo tyrimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 11 spalio 2012 - 07:52
sveikos mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 11, 08:51)
O su virškinimu nieko nebuvo g.gif
Nu, aš ne klausyt prašyčiau tada, o šlapimo ir kraujo tyrimų.

Nu jo,gerai tu sakai..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As ir einu sildytuva junkt.Pas mus dar sonine siena,tai kai pridedu ranka prie sienos,toks jausmas,kad slapia ,feeee..... schmoll.gif Rubu neina isdziovint,jau man vaidenas ir pelesiu kvapas blink.gif
Nors yra ir viena gera naujiena - musu tetukas grysta 29d. thumbup.gif thumbup.gif
Oksaniuks,kaip pati jauties?
Atsakyti
sveikos tobulos zmuneles lotuliukas.gif

nesireiskiau, nes labai nuotaikos nebuvo...viduriuojam visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko baisaus, brolis per 2 d. sustojo, mazyle jau 3 d. varo, jeigu ryt nebaigs, jau skusiuos daktarui g.gif o man vakar paleido.... valgiau pica su jelapenais, tai daba visas uzpakalis dega lotuliukas.gif

MB grys 26d., bet man jau ilgu labai, tikrai tas ruduo nepadeda laukt doh.gif
Papildyta:
oksaniuxxxs, turejai kompa ligoninej? as termosa nusipirkau, zadejau kavos atvezt is namu, pas mane niam niam kavyte gaunasi, o ziu, jau tu namie , kita karta teks atvezt lotuliukas.gif

rinann, kaip smagu, zadejo berods veliau, planai pasiekeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 11 spalio 2012 - 09:24
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 11, 11:24)

rinann, kaip smagu, zadejo berods veliau, planai pasiekeite?

Bet pas tave ir atmintis thumbup.gif thumbup.gif
Kai isvaziavo i Anglija,tai turejo tik lapkricio gale,gruodi gryst,bet per savaite jam ten viskas susisuko ir jis atsidure Norvegijoj,o ten po 10-12 savaiciu ir 5 namie.
Sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif O tai cia virusas koks ar maistu apsinuodijot? g.gif
Atsakyti
Sauluciukas,kaip skaniai pasijuokiau is tavo paraudoninto sakinio lotuliukas.gif thumbup.gif
Nespejo vyras atvest kompa -namo paleido biggrin.gif Rasiau is tel.O tu is Klaipedos ,kad su kava zadejai ateit?? bigsmile.gif

Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
La 4u.gif
Blun, pas mane su šildytuvais 16, guliu apsiadijaliavus, kaip reik išsimaudyt. Brr...
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 11, 19:42)
La 4u.gif
Blun, pas mane su šildytuvais 16, guliu apsiadijaliavus, kaip reik išsimaudyt. Brr...

Pas mane darbe +14 blush2.gif o namie gal +16 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. pas mus namuose kol kas +20 be sildytuvu... bet ryte vesoka kazkaip...
mano vaikai jau vienas pakimes, kitas su 37 ir 7 dalim sad.gif ryt turim i siaulius varyt reikalu tvarkyt sad.gif
dar ryt pakviete i pokalbi del darbo. bet koks dar darbas gali man rupet, kai ligos ant nosies ... sad.gif
susinervinus esu juodai
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 11, 19:56)
Sveikos. pas mus namuose kol kas +20 be sildytuvu... bet ryte vesoka kazkaip...
mano vaikai jau vienas pakimes, kitas su 37 ir 7 dalim sad.gif ryt turim i siaulius varyt reikalu tvarkyt sad.gif
dar ryt pakviete i pokalbi del darbo. bet koks dar darbas gali man rupet, kai ligos ant nosies ... sad.gif
susinervinus esu juodai

4u.gif 4u.gif 4u.gif nesinervink
Atsakyti