Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 11, 13:00)
O tu is Klaipedos ,kad su kava zadejai ateit?? bigsmile.gif

aga, man is mano kaimo iki ligoniniu kokie 5 km lotuliukas.gif o kava skania verdu, tokios ir kavinaitej ligoniniu nera blush2.gif

kita karta i mob pasuksiu, isivedziau i tel, kai jau suprasiu, kad tu ten rolleyes.gif ryte vesiu zuika i darzeli, ir galesiu atlekt su kava 8 val. ryto mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 10 11, 11:16)
Bet pas tave ir atmintis thumbup.gif  thumbup.gif
O tai cia virusas koks ar maistu apsinuodijot? g.gif

manau virusas, nes eina paeiliui sienaudamas doh.gif daba mano eile atejo, kol kas didzioji dar neturi tos bedos....tpu tpu tpu, tikiuosi jau ir nebus thumbup.gif o brolis jau pasveiko, jis pirmas pradejo

tai smagu tau, anksciau grys, maziau kankintis bigsmile.gif
o man vel nugara kerta, vakar tik vaistus nutraukiau, su kaiminka ta proga drinks_cheers.gif , bet tai jauciu dar reiks kokia savaitele ant vaistu pasedet, liga vel lenda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 11 spalio 2012 - 19:59
O aš laiminga - mano valdžia suteikė Mb didelį šansą Lt. Nelabai ilgam, bet taip gera žinoti, kad būsim kartu. O jei rimtai - matyt dažniau būsiu čia, nes jis turbūt tik miegot grįš.
Atsakyti
dziugu girdet 4u.gif
kai mano MB dirbo lt, gryzdavo 22 val., sest ir sekm dirbo papildomai.... tai man daba geriau, kai jis ten dirba, tai nors gryzes 2 savaites atbuna namie istisom parom blush2.gif ...skaiciavom, kad pernai jis dirbo 176 dienas per metus, likusias buvo namuose thumbup.gif nelabai rasi budamas LT toki darba, kad ne 28 d. atostogu butu ...o tie vakarai kai parsliauzdavo tik miegot, nelabai kuo skirdavosi nuo dabartiniu vakaru doh.gif

tai vat ir kankinuosi, noriu kad butume abu LT, is kitos puses net bijau pagalvot, kokia to butu kaina - kiek tada jis dirbtu, ir kiek mes leistume laika kartu g.gif
Atsakyti
labas rytas, o kavos niekas g.gif
beje, o kur paciute dingo?
Atsakyti
Labas rytas..
Prisiduodu ir as biggrin.gif Esu apsnudusi ,noriu lyst atgal i lova ir nepades ne Sauluciuko kavyte lotuliukas.gif Sianakt miegojau su kibiru doh.gif tiek skaudejo skrandy ,pykino ,net vidurius paleido -vyras dar sako nejau cia gimdymas taip prasideda lotuliukas.gif bet siryt vel viskas liuks,privalgiau riebiu spirgu ,su skystai keptais kiausiniais ir sedziu patenkinta .. Dar vakar su vyru juk susikivircijom del atomines elektrines jis sako reikia ,as sakau nereikia jos mums ,tai tiek isikarsciavom ,kad net tevais ir broliais baigem doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 12, 10:51)
Labas rytas..
Prisiduodu ir as  biggrin.gif Esu apsnudusi ,noriu lyst atgal i lova ir nepades ne Sauluciuko kavyte lotuliukas.gif Sianakt miegojau su kibiru  doh.gif tiek skaudejo skrandy ,pykino ,net vidurius paleido -vyras dar sako nejau cia gimdymas taip prasideda lotuliukas.gif bet siryt vel viskas liuks,privalgiau riebiu spirgu ,su skystai keptais kiausiniais ir sedziu patenkinta .. Dar vakar su vyru juk susikivircijom del atomines elektrines jis sako reikia ,as sakau nereikia jos mums ,tai tiek isikarsciavom ,kad net tevais ir broliais baigem  doh.gif  lotuliukas.gif

Čia tavo nuomonei pritarsiu. Paslėptų dalykų ten visokių yra, o mes lietuviai, pirksim ją brangiausiai, negu gaus kaimynai. Kaip ir viską iš visur sugebam brangiausiai pirkti. Pavyzdys, kad ir ta Mažeikių nafta. Atkatai visiems bus, tarpininkai. Duosiu kepurę prišikt, jei kitaip bus.
Atsakyti
zinau, kad tema apie religija ir politika yra pavojinga, bet jei jau pradejom - as pries statyba tik del to, kad tai apsimokes tik tiem, kas gales pavogt milijonus - nera geresnio budo vogt, kaip statybos, tona cemento sen, tona ten....ka pas mus pastate - stadiono nebaige, valdovu rumu nebaige, net premjero rezidencija nebaigta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik skaitliukai jiems akyse sukasi, kai kalba apie ta atomine doh.gif kai ismoks ka nors statyt nevagiant, del manes kad ir kosmine stoti tegu stato, jeigu tai ekonomiskai apsimokes lotuliukas.gif

beje, po japonijos tragedijos vokieciai is savo 17 jau 8 uzdarineja thumbup.gif

vakar net brolis parejo susiraukes is kaimynu - kaip visada po krepsinio vakar ejo pas kaimynus alaus, o ten jie debatus ziurejo, ir tik apie politika baresi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 12 spalio 2012 - 12:15
sveikos mergaites, mano vaikas piktas visa ryta irzlus... kazkoks siaubas doh.gif

vakar pradejo antra ausi skaudeti kazkaip nesiseka mums sveikti... cool.gif
Atsakyti
registras naujuose namuciuose 4u.gif

as siandien apturejau grozio diena, tevelis isleido mane manikiuro ir pedikiuro pasidaryti, o pats karaliavo su dukriuku smile.gif
po to ejom i lauka visi trys, nes oras pasakiskas, tai mano ozkike saldziai parpe, nors ir sake pradet nuo 5min lauke bet mes isbuvom beveik valanda, nes jokio vejuko, saule sviecia, tai pasinaudojom proga nes greiciausia paskutiniai saules spinduliai ax.gif

stai kaip mes miegama gryname ore smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaip smagu kad savaitgalis, jaučiuosi tokia nusikalusi po darbų kad nėra jėgų doh.gif Afi koks nuostabus stebūkliukas Jūsų dukrytė wub.gif Kaip pati jautiesi, ar leidžia mažoji pamiegoti mirksiukas.gif
Apie politiką nešneku, nes galiu pradėt keiktis cool.gif
Atsakyti
afi> nu labai grazi tavo dukryte 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pritariu mergaitems,afi,dukryte nuostabi wub.gif wub.gif Ir tik jau nereikia ozkyte vadinti mirksiukas.gif Tokie dar nemoka oziuku rodyti,pamatysi kas po metu bus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ji man atrodo jau kokiu 2 menesiuku,be to naujagimiams budingo raudonumo smile.gif Ir dar ne i tema,bet is kur gavai toki grazu merliuka ax.gif Pries metus poliklinikoj maciau pas viena mama kazka panasaus ,tai taip ir norejos paklaust is kur gavo blush2.gif

Tai ka daryt sekmadieni,balsuot pries elektrine? g.gif biggrin.gif
Atsakyti