Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 29, 20:43)
O Afiukas lotuliukas.gif
Džiaukis. Savaitgaly daktarai tik budintys. jei ką. Pasidžiauk paskutiniu savaitgaliu.
Kažko įtariu, kad su Oksaniuku beveik kartu gimdysit g.gif

Spindulėle o tu neįtari kada aš pastosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 29, 20:46)
Spindulėle o tu neįtari kada aš pastosiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea. Dar nemąsčiau apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 29, 20:49)
Nea. Dar nemąsčiau apie tai lotuliukas.gif

o galėtum pamąstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 29, 20:52)

Na, spėsiu, kad Kalėdinę dovaną turėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 29, 20:54)
Na, spėsiu, kad Kalėdinę dovaną turėsi lotuliukas.gif

kad tik tavo žodis D... į ausį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 29, 20:52)

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia pabuvus ir nuotaika pagereja biggrin.gif
Bet jei rimtai tai man kita pirmadieni 38 sav.ir anot gyd.lygtai nebeleis nesiot ,taip kad tikrai nuo Afi nedaug atsiliksiu biggrin.gif

Ar ziurit sokius ?Nu man Jurkutes kelniu koplektas buuuu lotuliukas.gif ziuriu ziuriu nesipaiso tie bumbulai ant koju dirol.gif
Atsakyti
Jo, jo. Sėdžiu sau ir raganauju lotuliukas.gif
Nors MB dažnai mane ragana pavadina, yra buvę tam tikrų dalykų nepaaiškinamų. Sako, kad ir katiną juodą kaip priklauso įsigijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 29, 21:04)
Oi negaliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Cia pabuvus ir nuotaika pagereja  biggrin.gif
Bet jei rimtai tai man kita pirmadieni 38 sav.ir anot gyd.lygtai nebeleis nesiot ,taip kad tikrai nuo Afi nedaug atsiliksiu biggrin.gif

Ar ziurit sokius ?Nu man Jurkutes kelniu koplektas buuuu lotuliukas.gif ziuriu ziuriu nesipaiso tie bumbulai ant koju dirol.gif

aš žiūrėjau bet jau parėjau pas mažių į lovą tai teks filmukus žiūrėt, man visai gražu toks komplektukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 29, 21:12)
Jo, jo. Sėdžiu sau ir raganauju lotuliukas.gif
Nors MB dažnai mane ragana pavadina, yra buvę tam tikrų dalykų nepaaiškinamų. Sako, kad ir katiną juodą kaip priklauso įsigijau lotuliukas.gif

perėjo man net šiurpas per nugarą kažkaip kai paskaičiau, gal rimtai tu turi kokių galių bigsmile.gif nors iš išvaizdos į fėją panaši thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiau kuo gyvenat. Aš tik sesę išleidau. Važiuot turėjau pas ją, bet ji atvažiavo pas mane. Pažiūrėjom Latvijos foto, pasijuokėm - visai fainai pasibuvom. Tada dar giminės visokių fotkių pažiūrėjom. Greit pralėkė šita diena.

Merginos gimdymais gyvena - ech kaip faina, tuoj susitiksit su leliukais. Kaip faina būtų palaikyti delne tuos mažus pirščiukus, mažą pėdutę...., pamatyti tokias švelnias lūpytes............ech kaip miela. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

prisiduodu vis dar 2in1, kada tas pirmadienis isaus doh.gif lotuliukas.gif jau pavargau, naktis buvo ziauri, nuo penkiu atsikeliau ir neina uzmigti doh.gif
lauke austa grazi diena, saule lenda, vaziuosim pas mano mama cepeku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ir pas mus graži dienelė, tik matyt naktį gerai nulijo nes visur balos smile.gif Afi nebedaug beliko jau mirksiukas.gif kaip skanu cepakai ax.gif Pasidariau kava, užsidėjau skalbt, reikėtų šiandien eit lygint nes jau kalnas susikaupė doh.gif Kažin kaip oksaniux g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 30, 08:01)
Labas rytas 4u.gif Ir pas mus graži dienelė, tik matyt naktį gerai nulijo nes visur balos smile.gif Afi nebedaug beliko jau mirksiukas.gif  kaip skanu cepakai ax.gif Pasidariau kava, užsidėjau skalbt, reikėtų šiandien eit lygint nes jau kalnas susikaupė doh.gif Kažin kaip oksaniux g.gif

tikiuos gerai ir manes nakti nesumaste aplenkti lotuliukas.gif
Atsakyti