QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 29, 17:57)
Jannetuk, o tu pati supranti lenkiškai?
O aš su savo smurgliais kapinėse buvau, ka-i kaip bus
Viskas, kitamet dengiu, nesuprantu ko ta mama bumba, gi ne betona pilsim. Baisu ir važiuot, nežinai ką rasi.
Einu šonkauliukų su raugintais kopūstais taisyt.
Spindulele,cia kapinese ka nors dengsit?
oksaniuks,dabar ziuriu per rusu programa laida "Edim doma".Is ten ir receptas:
15-20 slyvu
150 g sviesto(kambario temperaturos)
artipilne stikline cukraus
3 kiausinai
stikline lazdyno riesutu(juos reikia sumalti)
stikline miltu
puse saukstelio kepimo milteliu.
Sviesta issukti su cukrum,po viena imusti kiausinius,suberti sumaltus riesutus,miltus,kepimo miltelius ir slyvas.
Kepti 180C temperaturoj apie 40 min.
Pati dar nekepiau,siandien pirma karta.