QUOTE(zuzla @ 2012 10 02, 16:06)
o per 2,5 val tu nuo kurio momento skaičiuoji? aš tai nusiteikus kankintis pusę paros, nes niekas mūsų šeimoje greit negimdė..
šiaip, kaip supratau, jis labiausiai bijo to, kad nežinos, ką daryt, kaip padėt

tai sakau, tam ir eisim į kursus, kad teoriškai žinotum, įsivaizduotum kaip ir kas. be to, jis žino, kad yra vienintelis žmogus, kuriuo pasitikiu, todėl aptemus protui klausysiu tik jo..
kad tik jis komandiruotėj nebūtų svarbiausią dieną..
Labas rytas!
Mano mama greit abu vaikus pagimdė, tad ir man nusišypsojo laimė neilgai kankintis

Laiką skaičiavau nuo skausmo, sąrėmių pradžios (kai nubėgo vandenys, iškart važiavom į Gimdymo namus, bet nebuvo sąrėmių, truputį laukė medikai, o paskui pradėjo leisti skatinamuosius ir iškart prasidėjo smagumėlis

). Bet geriausiai, kai atsimenu nustebusį akušerės veidą- sakau, pas jus taip faina, norėčiau greit grįžti, ta ir akis išvertė, sako, nespėjom tavęs pervežti į Pogimdyvinę palatą, dar tebesiuvam, o tu jau kalbi apie kitą vaiką

Deja deja, taip ir nebegrįžtu ten...Eh, geriau linksmiau kalbam- laukiu šiandien perpiet manikiūro ir shopingo 6nį
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 08:02)
kavos nieks neduoda?
Tuoj eisiu gerti, prisijunk

Aš geriu su grietinėle ir būtinai su saldėsiu, paskutiniu metu pamėgau tokius karamelinius vaflius iš IKI, vad.TOFINEK

(sudėties geriau nenagrinėti, vitamino E. pilna

)
Papildyta:
[font=Times]
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 07:16)
Labai teisinga ir dar reikia tobuteli

, t.y. mokintis dometis, investuot i save.
Taip ir darysiu- numačiau šeštadienį prabėgti po kelias parduotuves, gal atrasiu rūbų už padorią kainą

Apie gilesnį investavimą bijau ir svajoti, norėčiau į kursus eiti, bet šiuo metu tiesiog neįmanoma tai, vos spėju suktis darbo -sanatorijos- šeimos maratone
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 07:16)
Mes nelauksim, nes gyvensim neskubedami

Labai geri žodžiai, prisitaikysiu ir aš sau, gerai?