Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 10 02, 16:06)
wub.gif
o per 2,5 val tu nuo kurio momento skaičiuoji? aš tai nusiteikus kankintis pusę paros, nes niekas mūsų šeimoje greit negimdė..

šiaip, kaip supratau, jis labiausiai bijo to, kad nežinos, ką daryt, kaip padėt smile.gif tai sakau, tam ir eisim į kursus, kad teoriškai žinotum, įsivaizduotum kaip ir kas. be to, jis žino, kad yra vienintelis žmogus, kuriuo pasitikiu, todėl aptemus protui klausysiu tik jo..
kad tik jis komandiruotėj nebūtų svarbiausią dieną..

Ir svarbiausia, kad nenualptų. Dėl šios priežasties gydytojai ir nenori vyrų įsileisti į gymdymą.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 02, 10:18)
Labas rytas,
nagi čiumpam visos po  4u.gif  ir džiaugiamės rudenėjančia gamta- krentančiais lapais, gražiais kaštonais, rasotais rytais smile.gif Mano šiandien toookia romantiška nuotaika wub.gif Iš tos geros nuotaikos jaučiu užsakysiu merginai rūbelių krūvą (ir gausiu velnių nuo vyro, kai pamatys lotuliukas.gif ) . Tiesiog keičiasi prioritetai- anksčiau sau pirkdavausi, dabar dukrai biggrin.gif 
Zuzla> ką gaminsi šiandien? Pamasink mus mirksiukas.gif

ciumpu balioneli nes tikrai snd nuotaika dziugi , biski lyja bet kai tokie medziu lapai man labai patinka grazu ax.gif
na biski papyks ir nustos mirksiukas.gif

druide jei manot kad reikia laukti tai ir lukterkit 4u.gif

zuzla papsakok kaip seksis kursuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 10 02, 12:07)
Sveikos,

kavos?
Čia vaizdeliai, kokius namus kelis kartus radau grįžusi smile.gif
user posted image
user posted image

sampano cool.gif

va del sios priezasties mano zvereliai uzdaromi i viena kambari kol mes bunam darbe blush2.gif

snd dar keliomis pasipilde mano geliu kolekcija, tad labai gaila butu kad jas nukankintu tos nenaudeles mano damos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 02 spalio 2012 - 19:15
Labas rytas
QUOTE(Grim @ 2012 10 02, 12:07)
Druide, kaip tu atsimeni mano tuos niežulius  doh.gif Praėjo! Gyd. jau liepė pas dermatologą eit, bet aš dar taukmedžių sviestą išbandžiau ir gal jis čia man pagelbėjo...
O save saugau, stengiuos mažai kur vaikščiot, namie irgi daug nieko nedarau...
O šiaip... Man toks mielas šitas mūsų skyrelis, čia tiek palaikymo galima sulaukt ir supratimo... Aš šiandien sentimentali  ax.gif
Čia vaizdeliai, kokius namus kelis kartus radau grįžusi smile.gif

Aisku, kad atsimenu friends.gif Labai gerai, kad paejo. Taukmedzio sviestas ir man patinka. Nuolat naudoju vietoj vazelino gryna bekvapi stai si Uztenka pasitepti tik ryte ir vakare thumbup.gif
Sentimentai gerai, ir gera, kur galima viskuo pasidalinti, o dar svarbiau, kad tave supranta, o ne tik uzjaucia.
blink.gif ogo, tai cia jau per ziauri tvarka namie. Maniske tik viena kita sausos zemes pedute palieka ir vos vos zemes. Tai neturiu teises ir kazka jai sakyt, palyginus su taviske tvarka 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 02, 12:40)
o man prasidejo... vel ant alkuniu ir veido :-( ejau i dekanata eloconu issitepus morza. nervai savo daro.
druide, na jei matai kad ne laikas, tai gal ir ne laikas. nors, pvz, mano vyras irgi anksciau vis priez proceduras budavo, bet kiekviena nesekme jame isugde "taip, rasykis pas S". tai pas mus jau tik finansu klausimas ar rasomes ar ne.

4u.gif uz murziuka ir stenkis nesinervuot.
Manu MV nuosprendis daugiau gristas finansine puse, nes pries pora savaiciu pakeite darba smile.gif
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 02, 15:12)
Dideli darbai atlikti thumbup.gif Aš rytoj per pietų pertrauką užsirašiau manikiūrui, vakare pas kirpėją, norisi pasigražinti blush2.gif
laikas keistis smile.gif

Labai teisinga ir dar reikia tobuteli mirksiukas.gif , t.y. mokintis dometis, investuot i save.

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 02, 20:15)
druide  jei manot kad reikia laukti tai ir lukterkit  4u.gif
va del sios priezasties mano zvereliai uzdaromi i viena kambari kol mes bunam darbe  blush2.gif

Mes nelauksim, nes gyvensim neskubedami mirksiukas.gif
Isivaizduoju koks butu skandalas jei as savaja uzdaryciau i kambari tongue.gif Namie laisve atviroms durims ir nekaip kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 03 spalio 2012 - 07:17
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 02, 20:15)
snd dar keliomis  pasipilde mano geliu kolekcija, tad labai gaila butu kad jas nukankintu tos nenaudeles mano damos  ax.gif

ką kolekcionuoji? bigsmile.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 08:16)
Isivaizduoju koks butu skandalas jei as savaja uzdaryciau i kambari  tongue.gif Namie laisve atviroms durims ir nekaip kitaip.

drinks_cheers.gif

labas rytas mirksiukas.gif
kavos nieks neduoda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 02, 16:06)
wub.gif
o per 2,5 val tu nuo kurio momento skaičiuoji? aš tai nusiteikus kankintis pusę paros, nes niekas mūsų šeimoje greit negimdė..

šiaip, kaip supratau, jis labiausiai bijo to, kad nežinos, ką daryt, kaip padėt smile.gif tai sakau, tam ir eisim į kursus, kad teoriškai žinotum, įsivaizduotum kaip ir kas. be to, jis žino, kad yra vienintelis žmogus, kuriuo pasitikiu, todėl aptemus protui klausysiu tik jo..
kad tik jis komandiruotėj nebūtų svarbiausią dieną..

Labas rytas!
Mano mama greit abu vaikus pagimdė, tad ir man nusišypsojo laimė neilgai kankintis thumbup.gif Laiką skaičiavau nuo skausmo, sąrėmių pradžios (kai nubėgo vandenys, iškart važiavom į Gimdymo namus, bet nebuvo sąrėmių, truputį laukė medikai, o paskui pradėjo leisti skatinamuosius ir iškart prasidėjo smagumėlis doh.gif ). Bet geriausiai, kai atsimenu nustebusį akušerės veidą- sakau, pas jus taip faina, norėčiau greit grįžti, ta ir akis išvertė, sako, nespėjom tavęs pervežti į Pogimdyvinę palatą, dar tebesiuvam, o tu jau kalbi apie kitą vaiką tongue.gif Deja deja, taip ir nebegrįžtu ten...Eh, geriau linksmiau kalbam- laukiu šiandien perpiet manikiūro ir shopingo 6nį blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 08:02)

Tuoj eisiu gerti, prisijunk mirksiukas.gif Aš geriu su grietinėle ir būtinai su saldėsiu, paskutiniu metu pamėgau tokius karamelinius vaflius iš IKI, vad.TOFINEK thumbup.gif (sudėties geriau nenagrinėti, vitamino E. pilna tongue.gif )
Papildyta:
[font=Times]
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 07:16)
Labai teisinga ir dar reikia tobuteli  mirksiukas.gif , t.y. mokintis dometis, investuot i save.

Taip ir darysiu- numačiau šeštadienį prabėgti po kelias parduotuves, gal atrasiu rūbų už padorią kainą biggrin.gif Apie gilesnį investavimą bijau ir svajoti, norėčiau į kursus eiti, bet šiuo metu tiesiog neįmanoma tai, vos spėju suktis darbo -sanatorijos- šeimos maratone blink.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 07:16)
Mes nelauksim, nes gyvensim neskubedami  mirksiukas.gif

thumbup.gif Labai geri žodžiai, prisitaikysiu ir aš sau, gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 03 spalio 2012 - 08:10
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 03, 09:11)
Laiką skaičiavau nuo skausmo, sąrėmių pradžios (kai nubėgo vandenys, iškart važiavom į Gimdymo namus, bet nebuvo sąrėmių, truputį laukė medikai, o paskui pradėjo leisti skatinamuosius ir iškart prasidėjo smagumėlis doh.gif )

Tuoj eisiu gerti, prisijunk mirksiukas.gif Aš geriu su grietinėle ir būtinai su saldėsiu, paskutiniu metu pamėgau tokius karamelinius vaflius iš IKI, vad.TOFINEK thumbup.gif (sudėties geriau nenagrinėti, vitamino E. pilna tongue.gif )

o kodėl medikai ilgiau nelaukė? juk nubėgus vandenims galima dar parą pravaikščiot, gal veikla pati prasidėtų, nereikėtų skatinti, neplyštum..

drinks_cheers.gif jungiuosi su sumuštiniais su tunčiku.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 09:31)
o kodėl medikai ilgiau nelaukė? juk nubėgus vandenims galima dar parą pravaikščiot, gal veikla pati prasidėtų, nereikėtų skatinti, neplyštum..

zuzla be vandenu leidzia buti 12 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 10 03, 09:38)
zuzla be vandenu leidzia buti 12 val.  mirksiukas.gif

įvairiuose šaltiniuose vis kitaip rašo, ir 8, ir 12, ir 18, ir 24 smile.gif galima buvo palaukt.. nors gydytojams turbūt geriau toj situacijoj buvo matyt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 08:31)

Aš ne taip išsireiškiau, jog laukė truputį blush2.gif Man vandenys nubėgo apie 3val.nakties, 3,30 jau buvo GN ir laukė iki ryto, kol prasidės veikla.Paskui keitėsi rytinė pamaina, kurioje esanti daktarė ir nusprendė, jog laukti nebegalima, pradėjo tonusai dukrytės lėtėti unsure.gif O kai pastatė lašelinę, iškart ir prasidėjo tongue.gif
Gal ne viską taip tiksliai pamenu, vistik 5 m.prabėgo blush2.gif
Bet,Zuzla, noriu pagirti tave- viską žinai kaip tikra gera medikė, esi pasiruošusi finalui 100% ir viskas bus jums gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 03, 10:05)
Aš ne taip išsireiškiau, jog laukė truputį blush2.gif

Bet,Zuzla, noriu pagirti tave- viską žinai kaip tikra gera medikė, esi pasiruošusi finalui 100% ir viskas bus jums gerai thumbup.gif

aa, dabar viskas aišku 4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 09:02)
ką kolekcionuoji? bigsmile.gif
drinks_cheers.gif

labas rytas mirksiukas.gif

Laba ryta wink.gif

Druide as ta ir turejau minty tik gal netaip issireiskiau blush2.gif biski gal sampaniukas smegenukud apsuko tai nerisliai mintis deliojau...

Zuzla na per daug nekolekcionuoju tik va per geledienius jau kelinti metai gaunam nebe skintas geles o vazonuose...tad pildosi namai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 03, 10:13)
Zuzla na per daug nekolekcionuoju tik va per geledienius jau kelinti metai gaunam nebe skintas geles o vazonuose...tad pildosi namai  ax.gif

o kas tie gėliadieniai? smile.gif
Atsakyti