Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 10 02, 15:32)
žodžiu, įspūdžių užteks turbūt savaitei į priekį doh.gif bus proga vyrui galutinai apsispręsti ar dalyvauti.. nors vakar sakau, gal neimt man tavęs, o ans atsako - o kaip gi tu be manęs biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Draugai, kurie neseniai gimde, sake, kad kursai vyrui padejo tuo, kad nebijo maziaus prausti, zino kaip paimti, zino vandens temperatura ir moka pakeisti pampersa. Jis irgi ruosesi dalyvavimui, ejo i kursus, bet jai reikejo CP, tad ir neprsiireike. Bet gal kitam kartui.

Sveikos si mazojo savaitgalio ryta 4u.gif

Radau kita tinkla wink.gif Tai kol kas su rysiu.

Jautruole, fainas tavo planas - manikiuras, kirpykla smile.gif As cia vis pagalvoju, kad man greitai reikes savo gelish'a nusiimti, tai svarstau, gal man cia nueiti i gretima grozio salona nagus prisiauginti. Nesu turejusi. Zodziu, noriu prisiauginti ir kad nupiestu ka nors. Noriu prancuzisko su dekoracijomis..

DruiDe, nu ka, jeigu jau taip, tai taip. Ka padarysi. Pinigais nelija, tai tenka prisitaikyti. Uztat, kai imsites darbo, tai bus - viens-du ir nestuke.gif

Meskute, maika, Jorie - kaip savijautos? Ar jauciate ka nors? Kaip krutines? Nuo siandien jums visoms pradeda implantuotis kleckiukai. (parasas. antspaudas.)

mano planas siandien - eiti i miesta pasivalkioti iki popiet, nes galva nebedirba. Noriu ka nors nusipirkti. Megztinuka, pvz. Nes pasirodo, nei vieno nepaemiau. Pamirsau. doh.gif Tiesa, man nelabai jo ir reikia cia, bet kaip as grizinesiu i lietinga ir salta LT spalio pabaigoj, tai nezinau. Arba net lapkriti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Siandien 10 DPO ir jau darosi neramu-gal jau keliauti i seseliu ir vaiduokliu karalyste? biggrin.gif Ar dar anksti?Zinau,kad kaip visada bus snipstas,bet kodel gi saves nepakankinus durna viltimi:D
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 0 3, 10:17)
o kas tie gėliadieniai? smile.gif

Gimtadieniai blush2.gif

Maide pas mane krutine jau po O jautri , tai dabar kapoju ananasus kazkas sake padeda implantacijai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 10:29)
mano planas siandien - eiti i miesta pasivalkioti iki popiet, nes galva nebedirba. Noriu ka nors nusipirkti.

teisingai, tau reikia šopoterapijos drinks_cheers.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 03, 10:38)
Siandien 10 DPO ir jau darosi neramu-gal jau keliauti i seseliu ir vaiduokliu karalyste? biggrin.gif

nuo rytojaus gali keliaut topsecret.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 03, 10:39)
Gimtadieniai  blush2.gif

tai su praėjusiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 03, 10:38)
Sveikutes 4u.gif
Siandien 10 DPO ir jau darosi neramu-gal jau keliauti i seseliu ir vaiduokliu karalyste? biggrin.gif Ar dar anksti?Zinau,kad kaip visada bus snipstas,bet kodel gi saves nepakankinus durna viltimi:D

naaaa....... man visi rode vaiduoklius (pries langa, aisku) 10 dpo, jeigu kibdavo. Bet gal tu paklausyk Zuzlos ir keliauk rytoj. Siandien issirink NT, o ryt ryte pasidarysi su rytiniu.

Gimtadieniai  blush2.gif
Maide pas mane krutine jau po O jautri , tai dabar kapoju ananasus kazkas sake padeda implantacijai cool.gif

Su praeijusiu Gelia-Torto-Gimta-dieniu! 4u.gif
Sakai? Padeda? *****, o ka tokio suvalgyti, kad kiausialaste butinai susijungtu su spermatozoidu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 10:31)
*naaaa....... man visi rode vaiduoklius (pries langa, aisku) 10 dpo, jeigu kibdavo.

** *****, o ka tokio suvalgyti, kad kiausialaste butinai susijungtu su spermatozoidu?

*Man 13Dpo parodė NT II, o sekančią dieną I. Žodžiu suerzino ir paliko ant ledo.
** O čia tai metų klausimas thumbup.gif . Kažin ar jis iš tų , kurie be atsakymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 10:29)
Meskute, maika, Jorie - kaip savijautos? Ar jauciate ka nors? Kaip krutines? Nuo siandien jums visoms pradeda implantuotis kleckiukai. (parasas. antspaudas.)
Man liūdna, nes pradėjo teplioti verysad.gif Tai ne implantacija, nes kiekvieną ciklą taip būna jau kelis metus. Krūtinė rami kaip belgas.

Gimtadieniai  blush2.gif
Sveikinimai birthday.gif

O ką suvalgyt kad netepliotų? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 03, 11:37)
*Man 13Dpo parodė NT II, o sekančią dieną I. Žodžiu suerzino ir paliko ant ledo.
** O čia tai metų klausimas thumbup.gif . Kažin ar jis iš tų , kurie be atsakymų g.gif

oooooj, man ir 10, ir 11, ir 12 ir taip iki 17 dpo rode II, o po to vis blankesni, kol pagaliau nepramuse mmm. biocheminis. antra karta ilgiau pasidziaugiau, bet baigtis ta pati irnesakyk.gif

skelbiu konkursa geriausiam atsakymui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 10 03, 11:47)
Man liūdna, nes pradėjo teplioti  verysad.gif Tai ne implantacija, nes kiekvieną ciklą taip būna jau kelis metus. Krūtinė rami kaip belgas.

Sveikinimai birthday.gif
O ką suvalgyt kad netepliotų?  huh.gif

bl, nu tai kada ta O tavo tada? As net supykau ant tavo organizmo. Praeita cikla tas pats buvo - kai laikas implantacijai - tai teplioja ir parsivelka mmm. nesuprantu, gal reikia daryti dviguna IUI? viena kokiom 5 dienom anksciau uz kita?

.... citrina... uzlaikys... verysad.gif nu bet tu kuzia kuzia...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 11:58)
bl, nu tai kada ta O tavo tada? As net supykau ant tavo organizmo. Praeita cikla tas pats buvo - kai laikas implantacijai - tai teplioja ir parsivelka mmm.
nesuprantu, gal reikia daryti dviguna IUI? viena kokiom 5 dienom anksciau uz kita?

.... citrina... uzlaikys...  verysad.gif nu bet tu kuzia kuzia...
Pirmadienį ryte folis ~16 mm, trečiadienį vakare per IUI jau ovuliavęs. Pagal planą duphą turiu gerti iki spalio 9 d. imtinai, spalio 10 NT ir jeigu jis parodo špygą, nutraukiu duphą. Tada trečioj dienoj parsiras mmm verysad.gif
Kodėl 5 dienom? unsure.gif

Citrina nebent mmm užlaikys, o tepliojimai niekur nedings... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 03 spalio 2012 - 11:26
QUOTE(maika @ 2012 10 03, 12:11)
Pirmadienį ryte folis ~16 mm, trečiadienį vakare per IUI jau ovuliavęs. Pagal planą duphą turiu gerti iki spalio 9 d. imtinai, spalio 10 NT ir jeigu jis parodo špygą, nutraukiu duphą. Tada trečioj dienoj parsiras mmm  verysad.gif
Kodėl 5 dienom?  unsure.gif

Citrina nebent mmm užlaikys, o tepliojimai niekur nedings...  verysad.gif

apytikslus skaiciavimai... nezinau, tas 5 dienas is oro istraukiau. mmm po savaites, kita treciadieni pagal ideja. nu, antradieni. tai neisivaizduoju. gal uzklausti daktares del tu foliu didziu? ar gali folis buti pilnavertis 16 mm? gal sprogdinti 16-17 mm ir daryti IUI?
Atsakyti
Nu gi tiek pricitavau ir uzluzo netas verysad.gif doh.gif
Na kiek prisiminsiu:
Jautruole, aisku kad galima del zodziu drinks_cheers.gif
Maide, nu nekaip nesuprantu kokoj tu saly esi blush2.gif
Super posakis del suvalgymo thumbup.gif

Pas mus auditas krato cool.gif - trukdo dirbti, vat darbas svetimas klaidas ieskot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 03 spalio 2012 - 12:00
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 12:42)
mmm po savaites, kita treciadieni pagal ideja. nu, antradieni. tai neisivaizduoju. gal uzklausti daktares del tu foliu didziu? ar gali folis buti pilnavertis 16 mm? gal sprogdinti 16-17 mm ir daryti IUI?
Ne ne, mmm su duphu neprasidės.. Dėl folio dydžio klausiau, sakė jis dar paaugs. Ta prasme kad jis nesprogo 16-17 mm, jis dar gavo laiko augimui.
Atsakyti