QUOTE(zuzla @ 2012 10 04, 10:07)
nuomonės jokios.. nors su vyru susituokėm kaip pomidorai - pagal mėnulį, kai anot jo (mėnulio) geriausias laikas santuokai metuose. reikėjo greitai sugalvoti datą ir pasitaikė po ranka kažkoks žurnalas ta tema..
Oj pomidoriukai jus musu
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 10:14)
na, kreipiausi i astrologe. Ji man visus nestumus pasake, ypac istrigo paskutinis, sake, kad metas palankus pastojimui ir matosi daugiavaisis, bet vaiku sekanciais metais nera. tai vat. itakos gal ir nera, bet zvaigzdes kazkaip mato, ar palanku pastoti... Na, kazkokia vaiku planeta+tavo vyro vaiku planeta.. Kaikurios poros isviso neturi vaiku planetos, tad kad tureti sansu tureti vaika, reikia keisti partneri, naujas turetu tureti ta planeta.
o kas tas Jono menulio kalendorius? googlas kazkaip nesako.. tik siulo pasodinti kazka..
Tai reiskai tiesos yra. Tik vat galvoju, kiek galima atsiduot likimui ii rankas?

Sedet ir nieko nedaryt, pagal mane irg nesamone. Bet kai daromi IUI idealiom salygom, o rezultate gaunas nulis - kas tada cia itakoja?
Jonas
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 04, 10:22)
Aš irgi domėjausi (tik ne Jono mėnulio kalendoriumi,nežinau kas tai yra

), man nusimato tik 2014m.

Jei tai bus tiesa, tarp vaikų didelis tarpas-7m.
Ai, šiandien nieko nebenoriu, direktorius apkrovė dar vienom pareigom, lyg man mažai turimų dabar+bėdos šeimoje
Ir man tik 2014metai nuprognozavo

, bet juk jie jau neuz kalnu, cia gi ne
2041
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 10:25)
o kur domejaisi? Cha, man viena burtininke liepos men pasake, kad "vat, matau nestuma, dabar, gimdyk, bus sveikas berniukas"... kazkaip nei liepos, jau spalis, o vaiku kaip ner taip ner. Ir sake, kad nu jeigu ne dabar, tai kitais metais. Ot, paguode! Nors mazai tikiu tokiom nesamonem, bet... norejosi tiketi butent tuo..
Tiesa, skaiciau as posta is "iveikiau nevaisinguma", kur reikia su liga susitaikyti ir t.t. Kur pasakojama, kad tevai patys neleidzia vaikui ateiti i seima. Tai prisiminiau savo dialoga su mociute, gana seniai, gal pries 10 metu, ji sako, kad vajej, taip ir numirsiu anuku nepamacius, kad neskubi nei teketi nei gimdyti. O as tada jai leptelejau, kad tada tu gyvensi amzinai... suprask, kad vaiku neturesiu... aisku, mazai tiketina, bet gal prisisnekejau?
Ana karta man sake, matau

, bet nematau vaikelio - tiesa. Sake vaikelis 2014

Du skirtingi zmones, tie patys metai. Nu negali netiketi
Del neleidimo ateit i seima, vienos konkrecios nuomones neturiu. Nesumastau kas pas mus negerai

Viena, neeiline moteris sake, kad musu priezastimi gali buti MANO gimimo metu patirtos emocines traumos. Istardziau mama: issiaiskinau - gimdymas sunkiausias, gydytojai isstume uzguldami ant pilvo, jai manes atnese tik po 3 dienu. Budama 25 metu suzinojau apie suluzusi raktikauli, daugiau traumu netureju - faktas, luzo gimdymo metu.
Kazkaip pomazu pradedu iskot priezasciu ne tik medicinoj. Tik nezinau kiek tame yra tiesos