Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

4u.gif good morning. doh.gif

Trecia nakti neismiegu, vis nervuojuos, visa desine morzos puse jau suzvynelejo. Sian einu laikyti egzo. ir rytoj kito. Ziauriai bijau, nes tie destytojai kazkokie itin principingi ir nenormalus sadistai.. O dar klausimai parasyti ta nenormalia oficiozo kalba, kurios as nu ne pro kur nesuprantu. tai as pradziai isverciu arba i normalia, arba i lietuviu... O kiekvienas po 100 klausimu doh.gif doh.gif 13 val bus... bet eisiu anksciau, pasiimti is rytojaus kankintojo kursini. jau keturis kartus grazino perdaryti doh.gif nu, pasiskundziau..

Net pamirsau ka norejau merginoms parasyti....

DruiDe - fainas tavo sapnas. Bet as, manau, po tokio sapno kruvinom asarom zlumciau ir atsibusti noro nebutu.. O as savo vyra sapnavau. Dar kazkokia moteri, kuri atseit, visokia kokia tokia, bet as zinau, kad ji linki blogo... Ir kazkur su vyru skridom, be lektuvo, siaip, kaip karlsonai.. Zodziu, isvariau as ta moteriske..
A, nu jo, juk galima pagooglinti... biggrin.gif

Maika - nu kaip? Gal dingo tepliojimai? Bet tu pastebejai, kad tau vi-sa-da turimos buti implantacijos diena pradeda teplioti? Nenori paskambinti ginei? Turi buti kazkoks paaiskinimas, nemanau, kad tai normalu... Ar gali buti foliai nekokybiski?

Meskute - kazkaip, jau nebepamenu tiksliai, bet atrodo, kad statiskiskai 4-tas ir 7-as IUI dazniausiai sekmingi. Kad "paskutiniai". Ir dar toks pastebejimas - pastojama kai visiskai susirieji su vyru del planavimu, ir vos ne prakeiki gydytoja biggrin.gif Zodziu, kai vilti prarandi ir niekas taves nepalaiko kai siauteja hormonai.

Zuzla - kaip siandien nuotaikos?

Jorie - implantuokis-implantuokis.. Iki sestadienio (imtinai) gali implantuotis.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 04, 09:33)
Zuzla> o tai VLN gimdo ant stalo? Aš gimdžiau tokioj pat kėdėj, kaip per eilinę apžiūrą pas ginę ir blogo įspūdžio nepaliko

tai įspūdis ne blogas, jis apskritai - įspūdis.. įspūdis nuėjus ten, viską realiai pamačius išgirdus.. o stalai/kėdės transformuojasi, sako yra senesnių ir naujesnių, tai žiūri pagal gimdyvę, pvz. naujesni didesni, taigi smulkesnėm neštukėm netinka..

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 09:35)
Trecia nakti neismiegu, vis nervuojuos

Zuzla - kaip siandien nuotaikos?

Maide, laikykis showoff.gif

neklausk.. nuo 4 ryto stačiom akim dėl maudimo klūbų ir kelių sąnariuose.. nu kas čia dabar daros dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 09:35)
DruiDe - fainas tavo sapnas. Bet as, manau, po tokio sapno kruvinom asarom zlumciau ir atsibusti noro nebutu.. O as savo vyra sapnavau. Dar kazkokia moteri, kuri atseit, visokia kokia tokia, bet as zinau, kad ji linki blogo... Ir kazkur su vyru skridom, be lektuvo, siaip, kaip karlsonai.. Zodziu, isvariau as ta moteriske..

Tai ir pramiegojau, nors zadintuvas jau 3 kartus skambejo, o as jis isjungdavau ir tesini sapnuodavau biggrin.gif Vat zliumbti kazkodel visai nesinori, viduj tokia ramybe g.gif wub.gif
Karlsonai lotuliukas.gif
Laikom kumscius del tavo mokslu 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 04, 09:49)
neklausk.. nuo 4 ryto stačiom akim dėl maudimo klūbų ir kelių sąnariuose.. nu kas čia dabar daros dry.gif

Oj, vargsiuke console.gif O daros - ruosies tapti mama, ir, manau, nebeturesi laiko galvot apie tokias smulkmenas, kap kazkokie pamaudenimai ir t.t. O kol kas turi pilna teise skustis ir reikalauti supratingumo. Se tau nuo manes 4u.gif ir dar tai oro_buckis.gif

Matyt man visai smegenukai susisuko, noriu pagvildenti stai tokia tema: astrologija ir nestumas. Kokia jusu nuomone apie zvaigzdziu itaka pastojimui ir visam nestuke.gif ? Gal kuri domejotes apie Jono menulio kalendoriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 04 spalio 2012 - 09:01
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 04, 10:00)

Se tau nuo manes  4u.gif ir dar tai  oro_buckis.gif

Matyt man visai smegenukai susisuko, noriu pagvildenti stai tokia tema: astrologija ir nestumas. Kokia jusu nuomone apie zvaigzdziu itaka pastojimui ir visam  nestuke.gif ? Gal kuri domejotes apie Jono menulio kalendoriu?

wub.gif

nuomonės jokios.. nors su vyru susituokėm kaip pomidorai - pagal mėnulį, kai anot jo (mėnulio) geriausias laikas santuokai metuose. reikėjo greitai sugalvoti datą ir pasitaikė po ranka kažkoks žurnalas ta tema..
Atsakyti
Zuzla, tau prasideda velyvu nestukiu lomkes. Su diena vis jausies pavargesne, vis labiau viska maus ir busi kaip ta mano pusle sake - jau nieko nebenoriu, jau atsibodo saugotis, pergyventi, jau viska skauda, jau norisi kad kuo greiciau pagimdyti ir pagaliau bent jau turesiu ka veikti, o cia sedi - ir nieko nedarai.. biggrin.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 04, 10:00)
Matyt man visai smegenukai susisuko, noriu pagvildenti stai tokia tema: astrologija ir nestumas. Kokia jusu nuomone apie zvaigzdziu itaka pastojimui ir visam  nestuke.gif ? Gal kuri domejotes apie Jono menulio kalendoriu?

na, kreipiausi i astrologe. Ji man visus nestumus pasake, ypac istrigo paskutinis, sake, kad metas palankus pastojimui ir matosi daugiavaisis, bet vaiku sekanciais metais nera. tai vat. itakos gal ir nera, bet zvaigzdes kazkaip mato, ar palanku pastoti... Na, kazkokia vaiku planeta+tavo vyro vaiku planeta.. Kaikurios poros isviso neturi vaiku planetos, tad kad tureti sansu tureti vaika, reikia keisti partneri, naujas turetu tureti ta planeta.
Papildyta:
o kas tas Jono menulio kalendorius? googlas kazkaip nesako.. tik siulo pasodinti kazka..
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 04, 09:00)
Kokia jusu nuomone apie zvaigzdziu itaka pastojimui ir visam  nestuke.gif ? Gal kuri domejotes apie Jono menulio kalendoriu?

Aš irgi domėjausi (tik ne Jono mėnulio kalendoriumi,nežinau kas tai yra g.gif ), man nusimato tik 2014m. verysad.gif Jei tai bus tiesa, tarp vaikų didelis tarpas-7m. blink.gif
Ai, šiandien nieko nebenoriu, direktorius apkrovė dar vienom pareigom, lyg man mažai turimų dabar+bėdos šeimoje unsure.gif
Chebryte, noriu, kad greičiau baigtųs juodas zebro dryžius mano gyvenime ir prasidėtų baltasis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 10 04, 08:49)

console.gif Laikykis!
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 08:35)
Sian einu laikyti egzo. ir rytoj kito.

Visks bus gerai, juk palaikymo komanda LT laiko kumščius už tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 04 spalio 2012 - 09:19
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 04, 10:20)
Aš irgi domėjausi (tik ne Jono mėnulio kalendoriumi,nežinau kas tai yra g.gif ), man nusimato tik 2014m. verysad.gif Jei tai bus tiesa, tarp vaikų didelis tarpas-7m. blink.gif
Ai, šiandien nieko nebenoriu, direktorius apkrovė dar vienom pareigom, lyg man mažai turimų dabar+bėdos šeimoje unsure.gif
Chebryte, noriu, kad greičiau baigtųs juodas zebro dryžius mano gyvenime ir prasidėtų baltasis blush2.gif

o kur domejaisi? Cha, man viena burtininke liepos men pasake, kad "vat, matau nestuma, dabar, gimdyk, bus sveikas berniukas"... kazkaip nei liepos, jau spalis, o vaiku kaip ner taip ner. Ir sake, kad nu jeigu ne dabar, tai kitais metais. Ot, paguode! Nors mazai tikiu tokiom nesamonem, bet... norejosi tiketi butent tuo..

Tiesa, skaiciau as posta is "iveikiau nevaisinguma", kur reikia su liga susitaikyti ir t.t. Kur pasakojama, kad tevai patys neleidzia vaikui ateiti i seima. Tai prisiminiau savo dialoga su mociute, gana seniai, gal pries 10 metu, ji sako, kad vajej, taip ir numirsiu anuku nepamacius, kad neskubi nei teketi nei gimdyti. O as tada jai leptelejau, kad tada tu gyvensi amzinai... suprask, kad vaiku neturesiu... aisku, mazai tiketina, bet gal prisisnekejau?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 04, 10:07)
nuomonės jokios.. nors su vyru susituokėm kaip pomidorai - pagal mėnulį, kai anot jo (mėnulio) geriausias laikas santuokai metuose. reikėjo greitai sugalvoti datą ir pasitaikė po ranka kažkoks žurnalas ta tema..

Oj pomidoriukai jus musu tongue.gif wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 10:14)
na, kreipiausi i astrologe. Ji man visus nestumus pasake, ypac istrigo paskutinis, sake, kad metas palankus pastojimui ir matosi daugiavaisis, bet vaiku sekanciais metais nera.  tai vat. itakos gal ir nera, bet zvaigzdes kazkaip mato, ar palanku pastoti... Na, kazkokia vaiku planeta+tavo vyro vaiku planeta.. Kaikurios poros isviso neturi vaiku planetos, tad kad tureti sansu tureti vaika, reikia keisti partneri, naujas turetu tureti ta planeta.
o kas tas Jono menulio kalendorius? googlas kazkaip nesako.. tik siulo pasodinti kazka..

Tai reiskai tiesos yra. Tik vat galvoju, kiek galima atsiduot likimui ii rankas? g.gif Sedet ir nieko nedaryt, pagal mane irg nesamone. Bet kai daromi IUI idealiom salygom, o rezultate gaunas nulis - kas tada cia itakoja?
Jonas

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 04, 10:22)

Ir man tik 2014metai nuprognozavo drinks_cheers.gif , bet juk jie jau neuz kalnu, cia gi ne 2041 tongue.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 10:25)
o kur domejaisi? Cha, man viena burtininke liepos men pasake, kad "vat, matau nestuma, dabar, gimdyk, bus sveikas berniukas"... kazkaip nei liepos, jau spalis, o vaiku kaip ner taip ner. Ir sake, kad nu jeigu ne dabar, tai kitais metais. Ot, paguode! Nors mazai tikiu tokiom nesamonem, bet... norejosi tiketi butent tuo..

Tiesa, skaiciau as posta is "iveikiau nevaisinguma", kur reikia su liga susitaikyti ir t.t. Kur pasakojama, kad tevai patys neleidzia vaikui ateiti i seima. Tai prisiminiau savo dialoga su mociute, gana seniai, gal pries 10 metu, ji sako, kad vajej, taip ir numirsiu anuku nepamacius, kad neskubi nei teketi nei gimdyti. O as tada jai leptelejau, kad tada tu gyvensi amzinai... suprask, kad vaiku neturesiu... aisku, mazai tiketina, bet gal prisisnekejau?

Ana karta man sake, matau nestuke.gif , bet nematau vaikelio - tiesa. Sake vaikelis 2014 g.gif Du skirtingi zmones, tie patys metai. Nu negali netiketi g.gif

Del neleidimo ateit i seima, vienos konkrecios nuomones neturiu. Nesumastau kas pas mus negerai g.gif Viena, neeiline moteris sake, kad musu priezastimi gali buti MANO gimimo metu patirtos emocines traumos. Istardziau mama: issiaiskinau - gimdymas sunkiausias, gydytojai isstume uzguldami ant pilvo, jai manes atnese tik po 3 dienu. Budama 25 metu suzinojau apie suluzusi raktikauli, daugiau traumu netureju - faktas, luzo gimdymo metu.
Kazkaip pomazu pradedu iskot priezasciu ne tik medicinoj. Tik nezinau kiek tame yra tiesos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 04 spalio 2012 - 09:50
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 09:25)
o kur domejaisi?

Pas tarologę.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 04, 09:25)
aisku, mazai tiketina, bet gal prisisnekejau?

Ten pat man pasakė, jog visos mūsų mintys materializuojasi, darau išvadą, jog reikia kuo mažiau šnekėti kategoriškai g.gif Bet juk mes gyvename ir mokomės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 04, 09:46)
Ir man tik 2014metai nuprognozavo  drinks_cheers.gif , bet juk jie jau neuz kalnu, cia gi ne 2041  tongue.gif

Kazkaip pomazu pradedu iskot priezasciu ne tik medicinoj. Tik nezinau kiek tame yra tiesos  smile.gif

drinks_cheers.gif tikėkimės

Aš taip pat mirksiukas.gif Atsigręžiau ne į tradicinę mediciną.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 04, 09:46)
Sedet ir nieko nedaryt, pagal mane irg nesamone. Bet kai daromi IUI idealiom salygom, o rezultate gaunas nulis - kas tada cia itakoja?
[url=http://lady-jade.ru/kalendar-zachatiya-jonasa-besplatnyj-raschet/]Jonas

Nieko nesupratau doh.gif Ir rusiškai atrodo moku, bet skaitydama šį saitą atrodo nebemoku tongue.gif Kaip ten naudotis? Supratau tik viena, jog mano mėnulis buvo "pervij lunnij den" (atsiprašau, jog rašau ne kirilica, tik dabar pamačiau, jog neturiu rusų k.savo kompe blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 04 spalio 2012 - 10:22
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 04, 10:03)
Pas tarologę.
Papildyta:

Ten pat man pasakė, jog visos mūsų mintys materializuojasi, darau išvadą, jog reikia kuo mažiau šnekėti kategoriškai g.gif Bet juk mes gyvename ir mokomės 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  tikėkimės

Aš taip pat mirksiukas.gif  Atsigręžiau ne į tradicinę mediciną.

Labas visoms,
gal ir materilizuojasi, o kaip tada tai, kad aš sakiau jog "niekada netekėsiu " už tokio už kokio ir ištekėjau bei "niekada nelėksiu paskui vyrą" . Išlėkiau visą karjerą metus.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 04, 11:45)
gal ir materilizuojasi, o kaip tada tai, kad aš sakiau jog "niekada netekėsiu " už tokio už kokio ir ištekėjau bei "niekada nelėksiu paskui vyrą" . Išlėkiau visą karjerą metus.

čia panašiai kaip aš - niekada negaminsiu, turėsiu vyrą, kuris mane maitins, virtuvė ne man laugh.gif

grįžtu su rudeniniais vaizdais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti