Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 03, 14:37)
Vos nuo kėdės nenuvirtau doh.gif Tikrai nemaniau, kad JAU TIEK DAUG!!!! Ot laikas bėga...

Aga, man dabar irgi jau greitai pradėjo bėgt tas laikas... Pirmi mėnesiai buvo ilgiii ilgiiii, nes ir pykino, ir šiaip baimių buvo daugiau.
Kažkurį rytą atsikėlus pagalvojau, kad realiai liko apie 4 mėnesius... Nelabai ir daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 03, 13:00)
Maide, nu nekaip nesuprantu kokoj tu saly esi  blush2.gif

Pas mus auditas krato  cool.gif  - trukdo dirbti, vat darbas svetimas klaidas ieskot  tongue.gif
matei nuotraukas is pirmo puslapio? vat ten izymus Potiomkino laiptai. biggrin.gif O tiesiai man uz nugaros - paminklas Diukui biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2012 10 03, 13:02)
Ne ne, mmm su duphu neprasidės.. Dėl folio dydžio klausiau, sakė jis dar paaugs. Ta prasme kad jis nesprogo 16-17 mm, jis dar gavo laiko augimui.
gavo, bet treciadieni sproges JAU buvo. Reiskia su IUI paveluota 1 diena. Gaunasi, kad sprogo antradieni. Ar leideisi ovitrelle?

QUOTE(velnyte @ 2012 10 03, 13:38)
biocheminis kas čia per velnias? Nori pasakyt jokių vilčių tada man šį ciklą? Eina nach... Kuo toliau tuo šudiniau...
eriau nezinok...
tiesa, jeigu darei dBest testa, tai jie visi vaiduokliuoja. visi be isimties.

QUOTE(velnyte @ 2012 10 03, 14:16)
..Ir velniam aš į visa tai įsiveliau...
....nes vaiko nori...

Grim - jau daugiau negu puse - kaip greitai!!!

Pasilinksminimui: merginos, iminkit misle: Parduotuve vadinasi "Baltos Naktys". Iskaba "atidaryta" apypavidalinta didziule arbuzo skiltele. Klausimas - kokia prekiu rusis parduodama sioje parduotuveje?

Papildyta:
DruiDe - kaip tau Lirene kosmetika? Jau turetu ir poveikis (arba jo nebuvimas) pasireiksti
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 17:39)
matei nuotraukas is pirmo puslapio? vat ten izymus Potiomkino laiptai. biggrin.gif O tiesiai man uz nugaros - paminklas Diukui biggrin.gif

gavo, bet treciadieni sproges JAU buvo. Reiskia su IUI paveluota 1 diena. Gaunasi, kad sprogo antradieni. Ar leideisi ovitrelle?

Pasilinksminimui: merginos, iminkit misle: Parduotuve vadinasi "Baltos Naktys". Iskaba "atidaryta" apypavidalinta didziule arbuzo skiltele. Klausimas - kokia prekiu rusis parduodama sioje parduotuveje?
Ir dar spalvos ant mašinos numerių smile.gif

Naaa... kad sprogo antradienį tai nėra faktas rolleyes.gif antradienį ryte ovitrelį leidausi, manau trečiadienį sprogo. O tai IUI reikia daryti prieš ovuliaciją? mastau.gif

Kosmetikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 03, 19:01)
Ir dar spalvos ant mašinos numerių smile.gif

Naaa... kad sprogo antradienį tai nėra faktas  rolleyes.gif  antradienį ryte ovitrelį leidausi, manau trečiadienį sprogo. O tai IUI reikia daryti prieš ovuliaciją? mastau.gif

Kosmetikos  biggrin.gif

jo, dar masinu numeriai biggrin.gif

Nu ne.. nebutina. man ir taip ir taip pastojimai gavosi. bet jeigu treciadieni sprogo ir reciadieni IUI, tai turejo buti idealus variantas. Nu nesuprantu kame kampas tada. Tiesiog statiskiskai nesigavo? Man yra buve, kad salygos nu idealesniu nerasi, trynukai buvo garantuoti... o rezultate - spyga taukota.

ne, ne kosmetikos biggrin.gif Palauksiu dar poro variantu ir pasakysiu. Gal kas atspes.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 03, 14:16)
Pasiskaičiau kas yra biocheminis nėštumas. Norėčiau tikėt, kad NT brokuotas

jei vienas teigiamas, antras neigiamas, reikia trečio schmoll.gif

neįsivaizduoju unsure.gif

grįžom iš kursų.. nebenoriu į GN ph34r.gif vyras atvirkščiai, nusiteikęs..
Atsakyti
aciu mergiukai uz svekinimus wub.gif

maika o tau juk tik kokia 7dpo? kaip tau gali mmm pareiti? cia turbut implantacija? g.gif tikrai ne mmm

man snd tik 5dpo tai dar rami lotuliukas.gif

jautruole man ir patinka manikiurai , kirpmai .... reiks ir man prasisukt... beje savaitgali ir mes planuojam po pardes siausti cool.gif

girm bet tikrai kaip laikas bega.... as kaip jautruole vos nenugriuvau kokie jus jau dideli ...

maide kad as zinociau ka reikia gerti del sprmiuku ir kiausialastes meiles... as kazkada perskaiciau apie ananasa tai dabar bludiju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

velnyte o tai koki NT darei? as spaudziu kumscius ir ne nemanau ju atleisti , tad mergyt laikyk koja suglaudus tongue.gif

zuzla kiek zinau tu cia pas mus gelininke ax.gif o gal zinai kur galeciau paieskoti geliu pavadinimu su paveiksliukais... viena tokia turiu nu nepamenu pavadinimo nors tu ka... o ji man vargsiuke taip sunkiai auga... ;labai ruduoja...o ji tokia faina barhatiniais lapais... gaila kad ji nusibaiks...

druide na zinai kai palikom viena karta savo damas vienas namie tai ... bijau net prisiminti... katute vos ne akvariume , uztiesalai nutampyti , lovos su nagais nubraizytos , nes mat panelems reikejo gaudyniu zaist...sugebejo ir spinetele virtuves atsidaryti ir ja iskraustyti... prieskoniai buvo visi isragauti musu ilgaauses....nu zodziu ...vaza suadauzyta ... nors tai katyte sugeba padaryti ir kai bunam vakare namie...jau tris patvarke... po tos dienos poksto supratau kad jos vienos negali buti namie.... tiesiog kvailiuke spasiuteles yra... man anmu gaila blush2.gif jos turi savo kambari ir jos ten gali daryti ka nori ... tad mano katyte ir sunyte abi labai laimingos buna ir miega ir zaidzia... ir svarbiausia gali daryti ka nori lotuliukas.gif
Papildyta:

[

g.gif g.gif g.gif gerimu parduotuve gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 19:54)
Pasakok viską 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 03, 20:00)
maika o tau juk tik kokia 7dpo? kaip tau gali mmm pareiti? cia turbut implantacija?  g.gif tikrai ne mmm
Dėl dpo nesu tikra, bet kad 7 dpi tai tikrai ax.gif mmm lauks kol duphą nutrauksiu, o dabar tiesiog teplioja rudai sad.gif
Atsakyti
zuzla kiek zinau tu cia pas mus gelininke  ax.gif o gal zinai kur galeciau paieskoti geliu pavadinimu su paveiksliukais... viena tokia turiu nu nepamenu pavadinimo nors tu ka... o ji man vargsiuke taip sunkiai auga... ;labai ruduoja...o ji tokia faina barhatiniais lapais... gaila kad ji nusibaiks...

net nežinau tokio g.gif bet gali užklausti čia, mergaitės būtinai padės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 10 03, 20:11)
Pasakok viską  4u.gif

atšoko visa fantazija pamačius gimdymo stalą.. surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 03, 19:54)
neįsivaizduoju unsure.gif

kas atsitiko? isgasdino? papasakok.

man snd tik 5dpo tai dar rami  lotuliukas.gif

g.gif  g.gif  g.gif gerimu parduotuve  gal blush2.gif

nu laikom suspaudus kojas ir kumscius..

zodziu. pairodo, tai - kanceliariniu prekiu parduotuve. tiesiog. niekaip sarysiu tarp arbuzo, baltuju naktu ir piestuku nerandu. tipo, nuvaziuoji i sankt peterburga su arbuzu ir piesi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 03, 20:25)
nu laikom suspaudus kojas ir kumscius..

zodziu. pairodo, tai - kanceliariniu prekiu parduotuve. tiesiog. niekaip sarysiu tarp arbuzo, baltuju naktu ir piestuku nerandu. tipo, nuvaziuoji i sankt peterburga su arbuzu ir piesi?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kancelerines lotuliukas.gif lotuliukas.gif net nepagalvojau

zuzla aciu reiks uzklaust 4u.gif

'
na o ko tu mazut taip issigandai , vien tik gimdyklos ar kokia raganiukste ten lakste a? 4u.gif
Atsakyti
tipo, nuvaziuoji i sankt peterburga su arbuzu ir piesi?
arba sankt peterburge pieši arbūzus biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 03, 20:30)
na o ko tu mazut taip issigandai , vien tik gimdyklos ar kokia raganiukste ten lakste a? 4u.gif

raganiukštės nebuvo, buvo spiegianti gimdyvė.. bet šiaip akušerė visai smagiai viską pasakojo.
Atsakyti