Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

As irgi is tu ilgai galvojanciu. Buvau uzsirasiusi NZ ,bet atsaukiau laika. Svediskuose tinklapiuose kiek skaiciau seniau tai vienareiksmiskai buvo uz LASEK arba kitaip dar vadinama ELSA op. Bet kai siandien pataikiau ant psl su vien nusiskundimais blink.gif tai pradejau svarstyti apie naujus akiniu remelius ax.gif
Atsakyti
ar kas isbande
IQ-LASIK naujausias lazerinės regėjimo korekcijos metoda?
Atsakyti
Pasidariau ir as operacija thumbup.gif
Man dare PRK operacija, maniau teks kentet nemalonius pojucius po operacijos, bet nei operacijos metu nei po jos man nieko neskaudejo ir neperstejo thumbup.gif o tiek buvau prisiskaicius,kad akiu zmones negali atmerkt kelias dienas ir t.t. Man kaip koks stebuklas ivyko, be jokio skausmo atgavau regejima smile.gif
Po op. praejo dar tik 2 sav. bet jau matau 80-90% smile.gif
Esu labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Nu ka ir as apsisprendziau:) skaiciau beveik visas temas, issisaiskinau kad daugeliui pabblogejimas tamsoje buvo 2008 metais:) dabar yra tas wawefront, manau tokiu salutiniu poveikiu nera:) op nebijau tik bijau kai tuos voku laikiklius des:) labai skauda? Beja nusprendziau darytis liremoje lasek su wawefront:) kaip noriu greiciau ir as be akiniu matyt!:)
Atsakyti
Del voku laikikliu galite nepergyventi. Neskaudziai visiskai.
Atsakyti
QUOTE(lioncik @ 2013 03 03, 16:57)
Del voku laikikliu galite nepergyventi. Neskaudziai visiskai.

O pati jau pasidarete? Kokia? Lasik ar lasek?
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 03 03, 20:31)
O pati jau pasidarete? Kokia? Lasik ar lasek?

Taip, pasidariau.Spalio menesi. Lasek AND klinikoje. Labai dziaugiuosiu geru regejimu.
Atsakyti
na o man 9 men po op ir kaire akis pasilpusi,na ne tai,kad nematau,matau,bet viskas su seseliu salia doh.gif tai 11 kovo vaziuojam vel rimtai apziurai,bus aisku,kartoti reikia,ar taip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 03 04, 09:01)
na o man 9 men po op ir kaire akis pasilpusi,na ne tai,kad nematau,matau,bet viskas su seseliu salia  doh.gif  tai 11 kovo vaziuojam vel rimtai apziurai,bus aisku,kartoti reikia,ar taip kas  smile.gif

O kokia operacija jus daretes?

Beja, kas gal daretes liremoje pas kita gydytoja ne pas Lina? Nea jinai bus atostohose tuo metu kai as grisiu i lietuva:( gal girdejot kokiu atsiliepimu apie kita operuojanti gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 03 04, 09:19)
O kokia operacija jus daretes?

Beja, kas gal daretes liremoje pas kita gydytoja ne pas Lina? Nea jinai bus atostohose tuo metu kai as grisiu i lietuva:( gal girdejot kokiu atsiliepimu apie kita operuojanti gydytoja?

man dare lasek wavefront smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 03 04, 10:34)
man dare lasek wavefront  smile.gif

Matau kad jus is uk. Tai jus uk daretes? Idomu nuo ko jums taip....
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 03 04, 09:48)
Matau kad jus is uk. Tai jus uk daretes? Idomu nuo ko jums taip....

jo, as uk dariausi smile.gif nzn ko taip,tas dede kur patikrinimus daro,sako,kad ne nusilpus,o gali buti blogai uzauges epitelis,tai zodziu nieko nespeliojam ir vaziuojam nuodugniam patikrinimui vel,bus tada aisku,ar kartoti reikia ar tikrai tas epitelis cia koja kisa...
Atsakyti