Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

QUOTE(leopardas @ 2013 04 12, 01:23)
Gal galite pasakyti kuria diena dabar atlieka operacijas? Nes kiek zinau, anksciau tik sestadieniais operuodavo, o gal dbr bet kada operuoja?  smile.gif

Jūs apie kurią kliniką?
Man Liremoj tai penktadienį operavo.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 04 12, 16:15)
Jūs apie kurią kliniką?
Man Liremoj tai penktadienį operavo.

Oj, visai uzmirsau parasyti kurioj doh.gif NZ mane domina:D

As pati parasiau jiem emeila, atrase stai ka:

"Sveiki,
priėmimas klinikoje vyksta antradieniais-šeštadieniais pagal išankstinį užsirašymą. Apie operacija pranešama tik tuo atveju jei žmogus užsirašęs pas mus praeina pilna diagnostika , kuri kainuoja 130 Lt. Pasirinkę Jums tinkamą dieną užsirašykite žemiau nurodytu telefonu.
Pagarbiai, klinika Novoye Zreniye"

Tai nejau dabar neregistruoja iskart viska per viena diena atsilikt? blink.gif Anksciau kurie is uzsienio ar bent Klaipedos, registruodavo ta pacia diena ir kiek zinau, operuodavo sestadieniais. Kas mane ir domina, ar taip ir like ar cia jau nauja tvarka? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 04 12, 20:47)
Tai nejau dabar neregistruoja iskart viska per viena diena atsilikt? blink.gif Anksciau kurie is uzsienio ar bent Klaipedos, registruodavo ta pacia diena ir kiek zinau, operuodavo sestadieniais. Kas mane ir domina, ar taip ir like ar cia jau nauja tvarka? ax.gif  g.gif

Sakė, kad operuoja mirksiukas.gif, jūs gal paskambinkit ir išsiaiškinsit. Buvau šešt. prieš Velykas, tai pilna latvių buvo privažiavę, jie per vieną dieną viską darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 13 balandžio 2013 - 05:45
QUOTE(leopardas @ 2013 04 12, 21:47)
Tai nejau dabar neregistruoja iskart viska per viena diena atsilikt? blink.gif Anksciau kurie is uzsienio ar bent Klaipedos, registruodavo ta pacia diena ir kiek zinau, operuodavo sestadieniais. Kas mane ir domina, ar taip ir like ar cia jau nauja tvarka? ax.gif  g.gif

tikrai įmanoma per vieną dieną. mirksiukas.gif Tik gal neužsimena, nes visi tuo norėtų pasinaudot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 04 12, 21:47)
Oj, visai uzmirsau parasyti kurioj doh.gif NZ mane domina:D

as dariausi balandzio 5 diena,penktadieni, is pradziu diagnostika, po valandos operacija 4u.gif

Mamyte is Utenos kur raset del kupono NZ, istryniau jusu zinute doh.gif parasykite savo duomenis 4u.gif
Dar turiu atliekamu kuponu jeigu kan reikia i klinika NZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 15 balandžio 2013 - 13:43
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 15, 14:42)
as dariausi balandzio 5 diena,penktadieni, is pradziu diagnostika, po valandos operacija 4u.gif
Mamyte is Utenos kur raset del kupono NZ, istryniau jusu zinute doh.gif  parasykite savo duomenis 4u.gif
Dar turiu atliekamu kuponu jeigu kan reikia i klinika NZ 4u.gif

o kas ten per kuponai pas jus? pilnai diagnostikai gal? ax.gif
Atsakyti
Ten jei daraisi operaciją diagnostika gaunasi nemokamai (-130Lt). Pasidarius operaciją visi gauna tų kuponų.
Mes irgi turim. Jei kam reikia atsiųsiu paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 04 16, 07:52)
Ten jei daraisi operaciją diagnostika gaunasi nemokamai (-130Lt).  Pasidarius operaciją visi gauna tų kuponų.
Mes irgi turim. Jei kam reikia atsiųsiu paštu  4u.gif

o tai jums pacioms nebeprireiks sakote? juk noresite pasitikrinti po kazkurio laiko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2013 04 16, 09:33)
o tai jums pacioms nebeprireiks sakote? juk noresite pasitikrinti po kazkurio laiko...  g.gif

Ne, sau negalioja smile.gif Čia ale rekomendacija. Mano vyras gavo gal 10 tų kuponų, tai aš sau vieną pasiliksiu, o kitus dovanoju.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 04 16, 11:06)
Ne, sau negalioja smile.gif Čia ale rekomendacija. Mano vyras gavo  gal 10 tų kuponų, tai aš sau vieną pasiliksiu, o kitus dovanoju.

idomu, o jeigu as tos klinikos pastovi kliente, ar man galios jusu kuponas.?
ir iki kada reikia panaudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 16 balandžio 2013 - 11:55
QUOTE(Fia @ 2013 04 16, 11:54)
idomu, o jeigu as tos klinikos pastovi kliente, ar man galios jusu kuponas.?
ir iki kada reikia panaudoti?

Terminų nėra. Nuolaida galioja tik jei darotės operaciją. Šiaip pasitikrinti akis ir nedaryti operacijos - tai negalios. Išsiminusuoja iš operacijos kainos.
Čia skaitosi, lojalumo programa: aš rekomenduoju jums NZ kliniką, už tai jūs gaunate 130 Lt nuolaidą. Man klinika irgi duoda bonusus už kiekvieną klientą. ax.gif
Tai nauda visoms trims pusėms. Jei būtų kas pasiūlęs prieš operaciją, būtume sutaupę, bet nepavyko.
Atsakyti
Sveikos, paimciau as viena kupona 4u.gif

Ir kazkur skaiciau, kad iki op negalima nesioti linziu, tik nepamenu kiek laiko? Lyg dvi savaites?
Atsakyti