Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

QUOTE(Rani @ 2013 04 16, 15:11)
Sveikos, paimciau as viena kupona  4u.gif

Ir kazkur skaiciau, kad iki op negalima nesioti linziu, tik nepamenu kiek laiko? Lyg dvi savaites?

Negalima linzių 1 savaitę. Dėl kupono parašiau AŽ.
Atsakyti
04.12 pasidariau lazerine korekcija NZ klinikoje. Pas mane buvo asigmatizmas viena akis 4.5 kita 4. Toliaregystes minusas nedidelis.
Net keista paciai akiu beveik neperstejo ir jos po operacijos neasarojo. Matyti be ruko pradejau po 4 val. po operacijos.
Dabar matau 1, abejomis akimis. Labai patenkinta.
Turiu kuponu. kas domisi prasom smile.gif
Atsakyti
sveikutes.. 4u.gif

pasiryzau tvirtai pasidaryti akyciu operacija...tik dvejoju tarp dvieju kliniku g.gif akiu lazerines chirurgijos centre ar NZ...
NZ gundo mazesnem kainom,bet gal akiu saskaita nereikia taupyti g.gif
kaip supratau daugiausiai forumietes darosi NZ, todel ta dvejone tokia didele g.gif

Skaiciau atsiliepimus apie NZ , kad visus priima operuotis, tik kad kuo daugiau uzdirbtu... biggrin.gif
Atsakyti
kas padovanos man kuponiuka NZ ..nusprendziau ten nuvykti i konsultacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka einu i konsultacija penktadieni, kaune.. smile.gif
dabar skaitau viska apie tas operacijas...
idomu ka pasakys:)
Atsakyti
O sakykit, po operacijos nedraudziama kuri laika skristi lektuvu? Aisku, ta pacia diena nieks neskris, minimum po kokiu 3-4 d. smile.gif
Atsakyti
Porą savaičių reikia vengti didelio fizinio krūvio, bet lėktuvas tai gal čia ne prie ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 02 gegužės 2013 - 07:30
QUOTE(leopardas @ 2013 05 01, 23:55)
O sakykit, po operacijos nedraudziama kuri laika skristi lektuvu? Aisku, ta pacia diena nieks neskris, minimum po kokiu 3-4 d. smile.gif

Apie draudimus nežinau, tik vat įdomu, kaip matysite, kaip akys jausis praėjus vos kelioms dienoms po operacijos...

O aš einu į konsultaciją gegužės 8 d. į NZ, turiu toliaregystę ir astigmatizmą, net kontaktinių lęšių tokių negamina, kokių man reikia, tai stengiuos neprisisvajot, kad operaciją man padaryt galės... ax.gif

Du klausimai, susidūrusioms su NZ:

1) ar ten laisvai kalba lietuviškai? blush2.gif Kvailas klausimas, bet jei gydytojas koks baltarusis, tai bus sunku susikalbėt, nes rusiškai aš nelabai... blush2.gif blush2.gif

2) gal kas kuponiuką pasiūlyt galėtų? 4u.gif

PS. kaip ten po to akių tyrimo viskas vyksta? Nepamenu, kada akis tyriausi, kaip greitai ta migla nuo vaistų prasisklaido? Tą pačią dieną atostogaut išskrendu, tikiuosi, prasisklaidys rūkas, kol Graikiją pasieksiu?... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2013 05 02, 17:49)

1) ar ten laisvai kalba lietuviškai? blush2.gif  Kvailas klausimas, bet jei gydytojas koks baltarusis, tai bus sunku susikalbėt, nes rusiškai aš nelabai... blush2.gif  blush2.gif

Gydytojas supranta puikiai lietuviškai, bet nelabai kalba. Aš registratūroj pasakiau iškart, kad rusų kalbos nemoku ir reikės man pagalbos, tai seselės/pagalbininkės pavertėjavo. mirksiukas.gif Tad nerimaut tikrai nereikia. 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat laaabai reiktu kuponiuko wub.gif planavo darytis tik vyras, o dbr jau abu nusprendem vienu metu pasidaryt smile.gif kuponiuka jam turiu, ieskau sau, gal galetu kas "parekomenduot"? blush2.gif

p.s. reiktu siusti i kita miesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torra... @ 2013 04 09, 18:25)
Sveiki. Kas žadate darytis abiejų akių korekciją  "Akių lazerinės chirurgijos centre" iki birželio 1dienos parašykite į a.ž. - padovanosiu dovaną (už mažytį atlygį smile.gif

as zadu darytis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domintu kuponas ax.gif
Atsakyti