Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 08, 16:34)
kur KimkaK ir priklausomybe operavotes? kas operavo?
kiek uztruko viskas ten nuo iki, kol isleido namo?

pasakykite man lasik minusu, kodel rinkotes lasek?

dariausi Liremoj, operavo Jankauskiene. Viskas uztruko apie 40 min. As is karto pati buvau labiau linkusi daryt be pjuvio, o man del didelio minuso ir astigmatizmo rekomendavo LASEK, nors sake visada leidzia pacientui rinktis paciam. Ryt vaziuoju issiimt lesiuku, dabar jau bijau, kad skaudes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 08, 14:34)
kur KimkaK ir priklausomybe operavotes? kas operavo?
kiek uztruko viskas ten nuo iki, kol isleido namo?

pasakykite man lasik minusu, kodel rinkotes lasek?

Aš Lasek dariausi, bet man ją ir rekomendavo.
Aš irgi norėjau be pjūvio.
Aš Liremoj Kaune, operavo Socevičienė, nu aš tai labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Sveiki, Isigijau kupona akiu korekcijai i ANDklinika per Beta.lt. Uzsiregestravau spalio 19 d. konsultacijai. Jeigu galima bus operuoti tai ta pacia diena ir operuos. Bet konsultacija 19 val. Kazkaip keista, kodel taip velai. Gal kas nors yra dares sioje klinikoje akys? Labai mazai randu komentaru apie ANDklinika ir apie gydytoja GALGAUSKA? Ka galetumete pasakyti, pakomentuoti? Buciau labai dekinga. Labai pergyvenu verysad.gif
Atsakyti
Laba,
nu va as jau po LASEK sestadieni ji buvo padaryta NZ klinikoje. Siandien buvau konsultacijoje iseme apsauginius lesiukus viskas gerai, atvykti po gero menesio, jei kas blogai skambinti. Personalas klinikos tiesiog nuostabus, stebina mane toks zmoniu rupestingumas. Didele pagarba JIEMS. O siaip ta pati op neskausminga, nu bet pirmos dvi paraos, tai vienu zodziu ZIAURUUUU, nors esu labai atspari skausmui, bet cia neskausminga, tik siaip ziauriai nemalonu, bet jau beveik viskas pasimirso, nors dar tik 4 para man siandien. Matau kaip pro miglele, bet siandien pati parvairavau is Vilniaus i Kauna ax.gif Tai va, jau pradedu dziaugtis thumbup.gif tik beda vis ieskau akiniu cool.gif ir vonioje ir vis taisausi ant nosies lotuliukas.gif
Kas dar abejoje tikrai rekomenduoju.
Tik dabar man toks klausimas kada kazi jau galima kokia blakstiena padazyti? savaitgali baliukas laukia, tai noreciau jau pasidailinti ax.gif
Atsakyti
as irgi svarsčiau apie AND kliniką, bet atsisakiau nes neradau informacijos apie kliniką ir daktarą, pasirinkau NZ kai daug komentuojančių man ir pačiai drąsiau pasirinkti:) o ir kainos labai panašios ax.gif bet gal kas pakomentuos rimčiau smile.gif
Papildyta:
Sveikinimai loreta311, ir as pasiskambinau ir pasirinkau lasek visgi, laukiam porytojaus su nerimu blush2.gif . O del dažymosi, jaučiu kad anksti, po to kokia infekcija nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2012 10 10, 15:57)
Laba,
nu va as jau po LASEK sestadieni
Tik dabar man toks klausimas kada kazi jau galima kokia blakstiena padazyti? savaitgali baliukas laukia, tai noreciau jau pasidailinti  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
as irgi dar matau pro miglele, bet pavairuoju is bedos.
As siandien turiu baliuka, bet akeles paliksiu naturalias lotuliukas.gif bent jau man sake 3 savaites pasistengt nenaudot akiu kosmetikos priemoniu
Atsakyti
laukiu komentarų apie tokią rastą info:

LASIK
Šis metodas pasaulyje yra populiarus, nes jau kitą dieną po operacijos pacientai gali džiaugtis geru regėjimu. Tačiau tai didžiausią poveikį ragenai turinti operacija, reikalaujanti iš paciento susitaikyti su LASIK operacijos pašaliniais poveikiais: lopelis, kurio storis ~130 mikronų, niekada pilnai nesuauga su po juo esančia ragena – tai ją susilpnina, mažina biomechaninį stabilumą. Dėl to pirmais mėnesiais po operacijos akys yra ypač jautrios bet kokiam mechaniniam poveikiui, o ilgalaikiame periode, labai retai, tačiau gali pasitaikyti savaiminis ragenos gaubimasis (atsiranda astigmatizmas, blogėja regėjimas). Operacijos metu po lopelio atkėlimo lieka plonesnė ragenos dalis, dėl to atliekant abliaciją ragenos audinį reikia “taupyti” optinės zonos sąskaita, t.y. gali kilti regėjimo kokybės sutrikimų - vargina atspindžiai, sunku vairuoti prietemoje ar naktį. Atliekant pjūvį giliuosiuose ragenos sluoksniuose, sutrikdomas ragenos nervinis jautrumas, - akys po šios operacijos tampa jautresnės, pacientai skundžiasi akių sausumu.

LASEK
Tai saugiausias metodas akiai, nesukeliantis pašalinių poveikių ilgalaikiame pooperaciniame periode. Atliekant LASEK, ragenoje nedaromas pjūvis, išlaikomas ragenos vientisumas, ji nesusilpninama, nėra lopelio formavimo komplikacijų rizikos. Šis metodas leidžia saugiai atlikti operaciją maksimaliai plačioje optinėje zonoje, dėl to nelieka pooperacinių regėjimo kokybės sutrikimų (atspindžių) prietemoje ar naktį. Kadangi LASEK atliekama nepažeidžiant vidinių ragenos sluoksnių, nesutrikdomas ragenos nervinis jautrumas, - akys po šios operacijos netampa jautrenės, pacientai nesiskundžia akių sausumu. Tačiau po šios operacijos, pirmas kelias dienas juntami nemalonūs pojūčiai akyse – svetimkūnio jausmas, perštėjimas, ašarojimas (panašiai kaip ir po PRK, tik švelniau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 10 spalio 2012 - 17:37
Sauledebesy, mano koleges dukra irgi rytoj 11h NZ operuojas smile.gif

as tik 16h einu i konsultacija, taciau nesu nei labai uz LASEK nei labai uz LASIK... pasiskaiciau visokiu + ir - abieju atveju smile.gif

man nerima kelia tik ateity galimas regejimo pasilpnejimas kaip ne vienas forume rase kad po kokiu 3-5 metu akys prasosi akinuku vairavimui ir pan. tai jei op daryta lasek, nlb lyg antra karta daro, o jei lasik, lyg daro... reiks konsultacijoj pasiaiskinti smile.gif

sekmes rytoj!
Papildyta:
del AND klinikos, as taip pat internete nlb radau atsiliepimu, taciau mano viena kolege tenais dares sia vasara, jau sakiau, tai kasdien ja matau, sake viskas ok, komplikaciju neislindo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amaral: 10 spalio 2012 - 18:35

del AND klinikos, as taip pat internete nlb radau atsiliepimu, taciau mano viena kolege tenais dares sia vasara, jau sakiau, tai kasdien ja matau, sake viskas ok, komplikaciju neislindo...
[/quote]
Aciu labai uz info. Kita 5dieni vaziuosiu i klinika. Ziuresim, ka pasakys konsultacijos met.
Atsakyti
Džiaugiuosi už visas pasiryžusias, aš tai vis skaitau komentarus ir niekaip savęs nepriverčiu užsiregistruoti....tiesiog bijau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 10 10, 18:45)
Sauledebesy, mano koleges dukra irgi rytoj 11h NZ operuojas smile.gif

smagu, kad busiu ne viena thumbup.gif , gal zinai koki pasirinko lasek ar lasik?
labai butu idomu suzinoti jei reiktu pakartotines po kazkiek laiko, kokie imanomi budai?

Edičiuks suprantu tave, ir as ilgai laukiau, kol pasiryzau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 10 spalio 2012 - 20:46
Aš irgi ilgai svarčiau ir nusipirkau kupona į And kliniką, tiesą pasakius vyras nupirko, nes nusibodo mano zyzymų klausytis blush2.gif . Man nepavyko užsiregistruoti, sakė, kad labai užimta, tai tik lapkričio pradžioj paskambins. Labai lauksiu komentarų, kas ankčiau važiuos tenais.
Atsakyti