O pirmąkart sakė, kad yra tokia tikimybė (nors ir nedidelė), kad nusilps?
QUOTE(Celine28 @ 2013 07 07, 10:01)
O pirmąkart sakė, kad yra tokia tikimybė (nors ir nedidelė), kad nusilps?
jo sake,kad gali taip buti
snd kaip ir geriau matosi su ta akim,tai pradedu tiketi,kad isryskes vaizdas
QUOTE(EdAn @ 2013 07 07, 10:13)
po metu,viena akis nusilpo... -6,50 buvo pries pirma op,paskui iki -1 nusilpo
O tai kiek tų pakartotinių operacijų galima daryti? Neduok dieve, jei vėl nusilptų, kas tada?

QUOTE(Rasulita123 @ 2013 07 07, 11:23)
O tai kiek tų pakartotinių operacijų galima daryti? Neduok dieve, jei vėl nusilptų, kas tada? 

o ka as zinau,turbut kiekvienam skirtingai

QUOTE(EdAn @ 2013 07 06, 21:28)
na,o man padare pakartotine lasek vakar,tai ka galiu pasakyti...is -1 dabar turiu kokius minus -6 vel
nesuprantu cia viskas normal ar ne,ziuresim ka sakys nuvaziavus lesio isimti, jei tikrins ka matau
bet kas keista,kad jokio skausmo,po pirmos op skaudejo,kas pora val lasinaus nuskausminamus

Vajėzau negąsdinkit

Kur čia dareisi primink?
QUOTE(priklausomybe @ 2013 07 07, 13:08)
nesigasdink,uk as dariausi

QUOTE(EdAn @ 2013 07 07, 18:44)
Na taip, aš jau pergalvojau, kad kitaip nebus... Kelio atgal nėra, tai nebesigąsdinu

Man treciadieni konsultacija.. Kazin kita diena bus galima operuotis jau ar nebus vietu?

Buvau šiandien NZ konsultacijoj dėl operacijos. Aptarnavimas patiko, labai maloniai viską paaiškino
Ir be problemų pavertėjavo, kai su pačiu gydytoju kalbėti reikėjo, nes visai nemoku rusiškai. Kažkodėl nepagrįstai bijojau, kad pasakys, jog man negalima daryti operacijos
Bet viskas gerai
O ragena tokia stora, kad bus galima atlikti ir pakartotinę, jei prireiks kada nors
Pasiūlė man Lasik, aš neprieštaravau, kažkaip šis metodas man labiau prie širdies. O operacija šeštadienį. Baisu truputėlį
Ir dar nežinau, ar rasiu ką, kas sutiks palydėti. Jau ir taip šiandien vos parėjau atgal į stotį (ne iš Vilniaus esu), o net saulė nešvietė. Bet akys po tų vyzdį išplečiančių lašų labai jau bijojo šviesos. Tai truputį neramu pasidaro pagalvojus, kaip reikėtų po operacijos į tą stotį vienai nueiti...

QUOTE(Hassel @ 2013 07 09, 17:50)
Buvau šiandien NZ konsultacijoj dėl operacijos. ...O operacija šeštadienį.
Taip norejot ar vietu arciau nebuvo?

QUOTE(Shalimar @ 2013 07 09, 17:52)
Sakė artimiausia data, kada yra laisvų vietų

Na, aš dar tik svarstau šios operacijos galimybę, bet norisi pasidomėti.
Mano regėjimas vienos akies apie -3,5, kitos -4,25, dabar tiksliai nepamenu deja, jis po truputį vis prastėja.. be to, turiu įgimtą akies ydą - vienas lęšiukas kreivas iš vidaus, nepamenu, kaip tai vadinasi. tai ar yra vilties, kad man būtų galima tokią operaciją pasidaryti?
Mano regėjimas vienos akies apie -3,5, kitos -4,25, dabar tiksliai nepamenu deja, jis po truputį vis prastėja.. be to, turiu įgimtą akies ydą - vienas lęšiukas kreivas iš vidaus, nepamenu, kaip tai vadinasi. tai ar yra vilties, kad man būtų galima tokią operaciją pasidaryti?