Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Visų pirma, akys turi nustoti silpusios, nes padarius op, jos ir toliau silps, tad pinigai bus išmesti į balą.
Papildyta:
Beje, Celine28,

Kaip reikalai su jūsų akytėmis? Matote jau gerai? Koks regėjimas tamsoje?
Atsakyti
Na va ir man sestadieni operacija, O pas koki gydytoja reiktu rinktis? Manes uzklause, o as net nezinojau blink.gif Uzsirasiau pas ta moteriske.. Ar reikejo rinktis kuri kita? g.gif
Atsakyti
Operacija turejo buti liepos 17..bet siandien ja nukeliau...ne neabejoju, nebijau..bet nutariau nuvaziuoti i NZ del konsultacijos...
Taigi kuri man padovanotu kuponiuka? 4u.gif
Jeigu viska pasakys taip pat kaip akiu lazerines chirurgijos centre, tai tikriausiai rinksiusi pigesni varianta...
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2013 07 10, 21:39)

Taigi kuri man padovanotu kuponiuka? 4u.gif

Sestadieni jau galesiu duoti smile.gif

Pastebejau, kad labai daug zmoniu is Latvijos skambina ir atvyksta. Kol laukiau, tai turbut dauguma is ten buvo g.gif Man po konsultacijos buvo sunkoka grizti vienai, labai sviesos akys bijojo, o dar saule kaitino doh.gif Tai be palydos po operacijos net nerizikuosiu..
doh.gif
Atsakyti
Kam reikia NZ kupono, rašykit - atsiųsiu. smile.gif Eilinį, bet jau paskutinį kartą persigalvoju ir užsirašiau Klaipėdos Liremoje. Tad man turėto kupono nebereiks, kam nors galiu persiųsti.
Paskaičiau jūsų atsiliepimus dėl Lasek NZ, dar praleistą ankstesnę temą ir išsigandau, kad kelionė į Vilnių bus be reikalo, o ir Lirema turi daugiau patirties atliekant lasek (bent jau susidariau tokį vaizdą skaitant).
Atsakyti
LaumiuVarna,

Kuriai dienai užsirašėte Klaipėdos Liremoje?
Man šiandien ten buvo konsultacija, oi kaip sunku buvo vaikščioti po vyzdžius plečiančių lašiukų.... O dar tokia graži saulėta diena, tai praktiškai akių nėjo atmerkti, o tiek visokių reikalų reikėjo susitvarkyti doh.gif rytoj man op, parašysiu, kai jau galėsiu... Gydytoja sakė, kad privengčiau tiek pc, tiek tv, nors pastarojo ir taip nežiūriu. Sakė, kad jei yra galimybė, tai bent jau dvi savaites pakentėt, nes kuo geriau prižiūrėsiu save gijimo metu, tuo geriau... smile.gif sakau tai, nes kažkur forume buvau užmačiusi, kad gydytojai ale rekomenduoja iškart ir tv žiūrėt, ir į pc spoksot, ale akis labiau lavinasi... doh.gif
Atsakyti
Kiek maždaug viskas užtrunka klinikoje operacijos dieną? Atmintinėj, kurią davė po konsultacijos, parašyta, kad 2-3 val., bet man atrodo labai daug... unsure.gif Klausiu, nes man reikia pasakyti laiką, kada ateiti žmogui, kuris palydės mane po operacijos.
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad pati op truks 10 sekundžių (!!!), bet išbūsiu apie valandą.... Taip sakė, o kaip bus - paaiškės tik ryt.
Hassel,
o kada tau op ir kur?
Atsakyti
Kad pati operacija trumpai trunka, žinau, bet įdomu kiek visi paruošimai užsitęsia... Man operacija šeštadienį, Novoye Zreniye klinikoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hassel @ 2013 07 11, 21:30)
Kad pati operacija trumpai trunka, žinau, bet įdomu kiek visi paruošimai užsitęsia... Man operacija šeštadienį, Novoye Zreniye klinikoj  smile.gif

O kas operuos? Mes gal kartu smile.gif
Man irgi reikia pasakyti laika, kad atvaziuotu pasiimti.. Sakau gal pries pat operacija paskambinti ir pasakyti, kad vaziuotu g.gif Ar po jos geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2013 07 11, 18:17)
LaumiuVarna,

Kuriai dienai užsirašėte Klaipėdos Liremoje?
Man šiandien ten buvo konsultacija, oi kaip sunku buvo vaikščioti po vyzdžius plečiančių lašiukų....

Rytoj. clap.gif man atrodo po Jūsų (jei nemaišau, berods, Jūs rašėte, kad 12 d.), nes kiek supratom iš registratorės pasakymo, tik viena persona buvo užregistruota.
Man irgi sunkoka buvo po tyrimo. Ir su akiniais nuo saulės buvau, bet beveik visą kelią iki reikiamos stotelės vis užsimerkdama ėjau. doh.gif
Atsakyti
Dar man idomu, kad parasyta "diena po operacijos miegoti ant nugaros", kaip cia ant jos miegoti? As niekada taip nemiegu, automatiskai persiverciu.. doh.gif
Atsakyti