Taigi, aš jau irgi kaip ir
LaumiuVarna esu ketvirta diena po Lasek operacijos. Rašau pasididinusi šriftą ir prisimerkusi, nes kažkodėl akys jautriai reaguoja į pc ekraną, o šiaip viskas lyg ir liuks

Ryt apžiūra, ims lęšiukus lauk. Prieš operaciją bijojau dėl jų, nes prieš tai akys nelabai toleravo lęšius, sunkiai pusdienį su jais išbūdavau, tai galvojau, kaip čia visas penkias dienas seksis su jais gyventi, bet nieko nejaučiu. Na gal tik kairė akis kelis kartus priminė, kad jie ten įdėti ir išvis kairė akis jautriau į operaciją reagavo, labiau skaudėjo, braižė, atrodė, kad kažkas įkritę ir t.t..

Man skaudėjo, tiksliau savotiškai maudė, perštėjo ir braižė akis, ypač antrąją dieną po operacijos, bet galvojau, kad bus daaaaaaaaaug baisiau, nes aš apskritai esu jautrus skausmui žmogus, tad jei kas bijot skausmo ar operacijos, galiu drąsiai pasakyti - nėra ko

Pati operacija vienas du ir baigta, labiausiai patiko kai pildavo vandienį

ir tik kažkiek nemalonu buvo kai iš dešinės akies išėmė vokų laikiklį. Viskas, daugiau apie operaciją neturiu ką pasakyti, nes tikrai neskausmingas ir nebaisus dalykas, tik žiūri į švieseles ir tiek

Va, o gyd. Lina Socevičienė liuks, tikrai kieta daktarė, po tos trumpos konsultacijos ir apžiūros prieš op net nekilo abejonių atsiduoti į jos rankas

Tai tiek, einu atgal į lovą, nes nelabai daugiau yra ką veikt... Beje, klausiau jos dėl miegojimo ant nugaros, gydytoja sakė, kad miegoti galima tiek ant šonų, tiek ant nugaros, svarbiausia - neužgauti akių. Tad visą laiką miegu su akiniais nuo saulės, net ir dieną po namus su jais vaikštau, kelis kartus vos "nepasisekė" man užvažiuot su ranka, tad oi kaip džiaugiaus, kad kliuvo tik akiniams

Beje,
LaumiuVarna, manau kad ryt tikrai susimatysime, nes tąsyk po operacijos mačiau tave ir atlydėjusį vaikiną, bet kai akys išoperuotos ir nieko nematai, tad mažiausiai norisi dar su kažkuo bendrauti