Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Netycia Delfyje uzmaciau, kad vel yra akcija atrakcija lazerinei akiu operacijai smile.gif

http://beta.lt/visa-...u-and-klinikoje

Sakykit, kaip regejimas visu, kurie nesenai turejo sias operacijas? As (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau) esu LABAI patenkinta, tik vis dar nesidazau, nors zinau, kad galima tai daryti, bet prisaugau akytes 4u.gif Toks jausmas, kad akiniu gyvenime net neturejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2013 08 21, 19:59)
Netycia Delfyje uzmaciau, kad vel yra akcija atrakcija lazerinei akiu operacijai smile.gif

Sakykit, kaip regejimas visu, kurie nesenai turejo sias operacijas? As (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau) esu LABAI patenkinta, tik vis dar nesidazau, nors zinau, kad galima tai daryti, bet prisaugau akytes  4u.gif Toks jausmas, kad akiniu gyvenime net neturejau biggrin.gif

praejus 2 men po operacijos toks jausmas lyg visa laika gerai ir maciau, kazkaip greitai pasimirso lesiu nesiojimas. siek tiek kartais buna sausokos akys ryte pabudus, bet jokiu lasu nebelasinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2013 08 21, 18:59)

Sakykit, kaip regejimas visu, kurie nesenai turejo sias operacijas? As (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau) esu LABAI patenkinta, tik vis dar nesidazau, nors zinau, kad galima tai daryti, bet prisaugau akytes  4u.gif Toks jausmas, kad akiniu gyvenime net neturejau biggrin.gif

Mano geras, ne tobulas, bet palyginus - viena akimi matau geriau nei su lęšiais. 12 d. (mėnuo po operacijos) buvau konsultacijoj, viena akimi matau 0.6-0.7 eilutę, kita - 0.9-1.0. Tik pamiršau paklausti koks minusas dabar. Pasakė eilutes ir išėjau laiminga, tik po laiko susiprotėjau doh.gif tik dar kairė akis paburkus, tad noriu nenoriu drėkinančius turiu lašinti. Šiaip akys sausėja, pavargsta, jei taip normaliai prie kompo pasėdžiu.
O kiek dabar matot? Tiesa, rašo, kad 3 mėn. lauke nešioti akinius nuo saulės. Gal kas žino kaip debesuotom dienom? Gyd.sakė pagal akių jautrumą saulei, bet gal kas turi kitokių žinių
Atsakyti
pries kelias dienas buvau patikrinime,tai ta kartota akis( liepos 5 daryta op) mato 1,nei +,nei -,o ta seniau daryta (pernai birzeli ) turi maziuka minusiuka,nepamenu kiek smile.gif tik sake del tokio - dar nekartojama op
Atsakyti
na ka ..dabar esu akiniuotas vaikas..nes turiu pora sav vaikscioti su akiniais... cool.gif
operacija 28d. , labai laukiu..ir beabejo siek tiek bijau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, LASEK, 1 metai su puse - regėjimas super! Dariausi NZ.
Papildyta:
Beje gal kas neseniai darėtės operaciją ir turite mokėjimo čekį? Reikėtų pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(GeographyI @ 2013 08 26, 18:06)
Sveiki, LASEK, 1 metai su puse - regėjimas super! Dariausi NZ.
Papildyta:
Beje gal kas neseniai darėtės operaciją ir turite mokėjimo čekį? Reikėtų pagalbos.

Sveiki, aš neseniai dariau operaciją ir turiu visus čekius wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ruudoji @ 2013 08 26, 17:43)
Sveiki, aš  neseniai dariau operaciją ir turiu visus čekius wink.gif

Parašyk man nr. +37060935580. Retai būnu internete. Susikontaktuosim (:=
Atsakyti
As nenuvykau i pakartotini akiu patikrinima po menesio laiko, kazkaip regejimu nesiskundziau ir nesiskundziu, tad patingejau ir pataupiau pinigelius blush2.gif net nenutuokiu, kuriam numeriui matau. speju, kad geram, nes matau labai gerai smile.gif vis dar stebiu akis, gavusios daugiau kruvio i dienos pabaiga jos buna paraudusios, jauciu tarsi savotiska nuovargi, bet anei joks sausumas nei ryte nei vakare nepasireiskia (tfu tfu tfu) taip pat yra savotiskos minimalios aureoles nakti nuo sviesos saltiniu, bet as ju net nepastebeciau jei nebuciau turejusi op ir nestebeciau akiu biggrin.gif
Nezinau kaip yra su saules akiniais debesuota diena, as bent jau ju nenesioju, jei nera saules. O ir taip teko pries kelias dienas sportuoti lauke, akinius palikau masinoj, o vaikinas su ja i darba isvaziavo doh.gif tai pasiemiau kepure su snapeliu, galvoju, iseisiu i lauka, paziuresiu, jei akys bijos saules, apsisuksiu ir grisiu namo. Bet kur tau, nieko nejutau, tad prisibegiojau i valias, nors kepino 30 C karstis doh.gif Bet tuo nepiktnaudziauju, tai buvo vienintelis kartas, kuomet buvau lauke saulei spiginant be saules akiniu smile.gif
ojojojIeva, gi siandien Jums jau operacija - sveikinu prisijungus i praregejusiu kluba smile.gif kokia operacija ir kurioje klinikoje? smile.gif Kai galesite, butu smagu, kad pasidalintumete ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2013 08 28, 03:43)
ojojojIeva, gi siandien Jums jau operacija - sveikinu prisijungus i praregejusiu kluba smile.gif kokia operacija ir kurioje klinikoje? smile.gif Kai galesite, butu smagu, kad pasidalintumete ispudziais  smile.gif

taip nuo siandien nebebusiu akiniuotis vaikas cool.gif operacija puse 13..truputi neramu...
operacija kaune, akiu lazerines chirurgijos centre, operacija PRK smile.gif

sekmes sau..o ispudziai po butinai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 28 rugpjūčio 2013 - 09:46
QUOTE(ojojojIeva @ 2013 08 28, 09:46)
taip nuo siandien nebebusiu akiniuotis vaikas cool.gif  operacija puse 13..truputi neramu...

Sėkmės operacijoje!
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2013 08 28, 09:46)
taip nuo siandien nebebusiu akiniuotis vaikas cool.gif  operacija puse 13..truputi neramu...

Klausyk, o Tu gal jau turi savo operacijos čekiuką?
Atsakyti