Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Sveikos,

Jungiuosi ir as i laukianciuju operacijos gretas blush2.gif uzsirasiau lapkricio 7 d liremoj lasek moteda, o siandien ziuriu grupinis.lt akcija and klinikoj.. http://grupinis.lt/v...oje?show_more=1
Kainos skirtumas esminis gaunasi, kur 4400 lr, o kur 2000 lt uz abi akis, tai ir susimeciau.. Perskaiciau visa tema, yra geru atsiliepimu apie visas klinikas, bet kazkaip per grupuni pirkti operacija baisoka, kad paslaugu kokybe nenukentetu del visokiu akciju, visgi akis operuojam, o ne antakius pediojma doh.gif Ka jus manot? Naudotumetes akcija?
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2013 10 31, 10:33)
Sveikos,

Jungiuosi ir as i laukianciuju operacijos gretas  blush2.gif  uzsirasiau lapkricio 7 d liremoj lasek moteda, o siandien ziuriu grupinis.lt akcija and klinikoj.. http://grupinis.lt/v...oje?show_more=1
Kainos skirtumas esminis gaunasi, kur 4400 lr, o kur 2000 lt uz abi akis, tai ir susimeciau.. Perskaiciau visa tema, yra geru atsiliepimu apie visas klinikas, bet kazkaip per grupuni pirkti operacija baisoka, kad paslaugu kokybe nenukentetu del visokiu akciju, visgi akis operuojam, o ne antakius pediojma  doh.gif  Ka jus manot? Naudotumetes akcija?

Na NZ klinikoj kaina kaip ir su kuponu praktiškai. Ir tikrai neoperuoja prasčiau. mirksiukas.gif Jau beveik 2 metai kaip padaryta korekcija NZ man ir matau 110%. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2013 10 31, 10:33)
Sveikos,

Jungiuosi ir as i laukianciuju operacijos gretas  blush2.gif  uzsirasiau lapkricio 7 d liremoj lasek moteda, o siandien ziuriu grupinis.lt akcija and klinikoj.. http://grupinis.lt/v...oje?show_more=1
Kainos skirtumas esminis gaunasi, kur 4400 lr, o kur 2000 lt uz abi akis, tai ir susimeciau.. Perskaiciau visa tema, yra geru atsiliepimu apie visas klinikas, bet kazkaip per grupuni pirkti operacija baisoka, kad paslaugu kokybe nenukentetu del visokiu akciju, visgi akis operuojam, o ne antakius pediojma  doh.gif  Ka jus manot? Naudotumetes akcija?

Buvo ta pati akcija, kai rinkausi, kur darytis Lasek. Atmečiau šitą variantą, nes paskambinus sužinojau, kad dar papildomai kainuos priemonės, naudojamos operacijos būdu ir pakartotinė vėl kainuotų papildomai. Tad kaina išeina panaši, kaip ir Liremoje ("imant" pigesnį variantą) ir NZ, neskaitant kelionių išlaidų (mano atveju). Ir atsiliepimų neradau ar jų mažokjai buvo, tad atmečiau. smile.gif
Nuo Lasek praėjo jau trys su puse mėnesio, rezultatu džiaugiuosi, geresnis nei tikėjausi (tikrinausi spalio vidury - matau 1.0 eilutę). Akys dar sausėja, bet jau nebe tiek, kiek anksčiau. Daugiau, kai pasėdžiu prie kompiuterio, bet lašiukų reikia kiekvieną dieną bent po porą kartų.
Atsakyti
QUOTE(laumiuVarna @ 2013 10 31, 17:32)
Buvo ta pati akcija, kai rinkausi, kur darytis Lasek. Atmečiau šitą variantą, nes paskambinus sužinojau, kad dar papildomai kainuos priemonės, naudojamos operacijos būdu ir pakartotinė vėl kainuotų papildomai. Tad kaina išeina panaši, kaip ir Liremoje ("imant" pigesnį variantą) ir NZ, neskaitant kelionių išlaidų (mano atveju). Ir atsiliepimų neradau ar jų mažokjai buvo, tad atmečiau. smile.gif
Nuo Lasek praėjo jau trys su puse mėnesio, rezultatu džiaugiuosi, geresnis nei tikėjausi (tikrinausi spalio vidury - matau 1.0 eilutę). Akys dar sausėja, bet jau nebe tiek, kiek anksčiau. Daugiau, kai pasėdžiu prie kompiuterio, bet lašiukų reikia kiekvieną dieną bent po porą kartų.

As taip pat linkstu prie liremos, nesiblaskysiu, be to, giminaitis artimas daresi ten, patenkintas, manau, nesigundysiu akcijomis smile.gif siuo metu man ir be jokiu operaciju sauseja akys, kazkokios pavargusio,ctai lasinuis OculoHeel lasiukus, arba man cia psichologiskai nuo baimes atrodo, kad sauseja akys smile.gif)) siaip baisoka tikrai
Atsakyti
Nebijok, pamatysi, viskas praeis sklandziai ir jau greitai dziaugsies puikiu regejimu smile.gif as irgi pamaciusi akcija And klinikoje susimeciau tarp jos ir Liremos, bet apsistojau ties pastaraja ir kol kas tikrai nesigailiu. Vakarop akys buna pavargusios, bet cia jau as pati kalta, koooooki kruvi joms duodu, nei kiek ju nepailsinu, jokiu manksteliu nedarau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2013 11 01, 01:09)
Nebijok, pamatysi, viskas praeis sklandziai ir jau greitai dziaugsies puikiu regejimu  smile.gif as irgi pamaciusi akcija And klinikoje susimeciau tarp jos ir Liremos, bet apsistojau ties pastaraja ir kol kas tikrai nesigailiu. Vakarop akys buna pavargusios, bet cia jau as pati kalta, koooooki kruvi joms duodu, nei kiek ju nepailsinu, jokiu manksteliu nedarau...  smile.gif

Ir as galeciau labiau akis palepint ir nevargint taip, bent sia savaite iki operacijos galeciau sumazint kruvi, pradesiu nuo ryt smile.gif o gal kas nors zino koki super gera psl anglu k apie lasek ir visokias komplikacijas? Buciau dekinga, jei kas mesteltu nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2013 10 31, 11:33)
Sveikos,

O as susigundziau sita akcija pernai spalio menesi. Jau praejo metai. Rezultatu esu labai patenkinta. Tikrinau akys. Matau vieneta. Is papildomu mokesciu buvo tik 100 lt pirminei konsultacijai. Ir man paklauscius del pakartotines, pasake kad padarys nemokamai. Bet tikriausiai nereikes. Taip ir isejo. Gydytojas labai geras. Manau, kad galima ir ta varianta rinktis be baimes. Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 10 29, 18:33)
Ir ką gi jie patars? Operacija jau padaryta.
Man diskomfortas truko pusę metų.

Man 9 menesius doh.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau, belieka tik laukti ir viltis, kad viskas anksčiau ar vėliau susitvarkys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hassel @ 2013 11 06, 19:26)
Tai kaip supratau, belieka tik laukti ir viltis, kad viskas anksčiau ar vėliau susitvarkys...  unsure.gif

O kas belieka- tik laukti g.gif
ir man tie 9 men buvo ne kokie - ne tai, kad karta i menesi parukuoja ar karta i savaite aki pabraizo - su nesvariu akiu busena gyvenau beveik visada-atrodo aki isimtum ir i vandeni imerktum-kad nuplaut ir atvesint.. dega, nesvari,spaudzia lengvai ir panasiai.. iki operacijos neturejus jokiu bedu,apart trumparegyste,tai man tokia akiu busena depresija vare-ejau pas du kitus gydytojus, bet jie kazkaip uzsikabino uz operacijos-randas idealus, visas gerai, o kad taip darosi su nesvarumo pojuciu tai pakaitaliok lasus...
Siai dienai nebedaryciau uz aciu Lasik operacijos...
Atsakyti
Siai dienai nebedaryciau uz aciu Lasik operacijos...

Nelabai suprantu ta jusu "uz aciu" g.gif ta prasme jei net kas nemokamai pasiulytu - nesidarytumete?
Svarbiausia, kad pasitaise, kad nebejauciate jokiu pasaliniu pojuciu akyse. Atrodo menkiekis, bet kai tai jauti diena is dienos, gyvenimo tikrai nepalengvina, tik pasunkina, pablogina jo kokybe, visokios mintys lenda i galva kaip kad: "Kuriu galu as dariaus ta op" ir pan.

Teko labai daug prisiskaityti info apie lasik/lasek, perziureti video. Uzmaciau viena video, kuriame jav akiu gydytojai teige, kodel nevertetu darytis op. Kaip pavyzdi jie pateike vyruka, buvusi policijos pareiguna, kuris tiesiog norejo atsikratyti akiniu ir ryzosi lasik. Nors op praejo sklandziai, jis jaute sausuma,kitus salutinius poveikius (tiksliai net nepamenu), ko pasekoje gavo mesti tarnyba, puole depresijon ir nusizude. Taip pat buvo pristatyta kita amerikiete, kuri net namie vaiksto su saules akiniais nes akys yra itin jautrios bet kokiai sviesai.
Zinau, kad cia pateikiami pavyzdziai yra ganetinai krastutiniai, bet paziurejus ta video nusprendziau, kad op nesidarysiu, gyvensiu su akiniais.... iki siu metu liepos menesio smile.gif
Atsakyti
[quote=ExXxtra,2013 11 08, 23:59]
Nelabai suprantu ta jusu "uz aciu" g.gif ta prasme jei net kas nemokamai pasiulytu - nesidarytumete?
Svarbiausia, kad pasitaise, kad nebejauciate jokiu pasaliniu pojuciu akyse. Atrodo menkiekis, bet kai tai jauti diena is dienos, gyvenimo tikrai nepalengvina, tik pasunkina, pablogina jo kokybe, visokios mintys lenda i galva kaip kad: "Kuriu galu as dariaus ta op" ir pan.

Apie ka kalba: kai drauge sakydavo, kad po darbo pavargo akys, kita- kad negali vakare skaityti,nes skauda-nesuprasdavau isvis nei akies nuovargio, nei skausmo. O dabar irgi nera taip, kad viskas stojo i savo vezias ir nieko nejauciu-bet praejo tas kosmaras del akiu nesvarumo (ar busena kaip apvelta vata akis) nemoku net ivardinti, bet ziauri busena. Dabar kas-ryte atsikelus lyg ciut patine,kartais vakare uzsidedu dar ledo gabala,kartais uzeina lyg jauti visa akies obuoli,bet jau dabar galiu gyventi ax.gif
ir tikrai neisivaizduoju,negi po Lasik, kam sekmingai, tikrai nieko nieko nejaucia? Kokios akys buvo tokios ir like?
Po savo patirties tikrai nebedaryciau daugiau..
p.s. pries operacija, kiek skaiciau forumu, visi dziaugias, visi laimingi,visiems gerai,nebuvo net minties,kad kitaip bus ir man-tai ir klausimas, ar cia as viena tokia ar tokiu daugiau, tik jie tyli?
Atsakyti