Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Sauledebesy, konsultacija antradieni, bandysiu is ryto nuvaziuoti 9-10 h.
savijauta normali, regejimas geras, man ir biski sukasi galva, neipratus prie tokio gero regejimo smile.gif bet tai praeis.

Man vienai akiai jauciasi toks dirglumas, mirksint ar stipriai pasukinejus aki jauciasi kad kazkur kazkas "kliuna"... nu labai tikiuosi kad praeits, dar tik 2 diena... o kita akis viskas ok, nesijaucia nieko kad ten kazkas daryta...

nu ok, sekmes, pranesiu po konsultacijos ka sakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 10 15, 10:31)
Sauledebesy, konsultacija antradieni, bandysiu is ryto nuvaziuoti 9-10 h.
savijauta normali, regejimas geras, man ir biski sukasi galva, neipratus prie tokio gero regejimo smile.gif bet tai praeis. 

Man vienai akiai jauciasi toks dirglumas, mirksint ar stipriai pasukinejus aki jauciasi kad kazkur kazkas "kliuna"...  nu labai tikiuosi kad praeits, dar tik 2 diena... o kita akis viskas ok, nesijaucia nieko kad ten kazkas daryta...

nu ok, sekmes, pranesiu po konsultacijos ka sakys smile.gif

man irgi lyg kazkas kabino, bet susitvarke tik liejas viena akis siandien, viskas susitvarkys reik tiketis, labai jau nekantraujam mirksiukas.gif
o konsultacijon irgi planuoju panasiu laiku
Atsakyti
as jau po apziuros, matau 1 abi akys biggrin.gif smagu matyti, grizus namo norisi eiti lesius issiimti, taciau nebereikia lotuliukas.gif

na gyja sake gerai, viena akis tokia jautresnes, sake ten dar sutinimo ar kazko yra, taciau turi praeiti smile.gif

pati nuvairavau, biski galva sukos, neipratus taip gerai matyti... vaziuojant prisiminiau, kad lyg tureciau lempu sviesas matyti kitaip, nu gerai isiziurejus tas sviesas lyg matau kitaip, lyg atspindys nuo atvaziuojanciu masinu matosi, taciau jei nebuciau "prisiminus", kad taip gali buti, nebuciau net pastebejus, kad tos sviesos siek tiek kitaip matosi, tikrai ne ferverkai aplink tas lempas smile.gif
Atsakyti
sauledebesy, kaip tavo akys?? ar viskas tvarkoje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
sestadieni NZ dariausi Lasik metoda. Viskas labai gerai, personalas rupestingas. Mokejau dar 2000 uz abi akis.
Tik vienas dalykas, kad dabar labai spaudzia galva, toks vaizdas, kad man kazkas uzdejo per stiprius akinius smile.gif
ar buvo kam nors taip po operacijos?
Atsakyti
Sveika,

as irgi sestadieni ten pat dariausi LASIK. na pradzioje galva biski sukosi nuo per gero regejimo... dabar nlb tai jauciu smile.gif

pas mane viena akis yra siek tiek dardirglesne, rytoj tureciau jau eiti i darba...
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 10 16, 12:00)
sauledebesy, kaip tavo akys?? ar viskas tvarkoje? smile.gif

su viena akim gerai maciau, o kitoje lyg rukas, liejas, sake turi praeiti, gyja gerai, jokiu komplikaciju nera smile.gif .
vakarais lyg norisi isitraukti linzes, lyg susauseja, ir suprantu jog nereikia thumbup.gif ,
dar nepriprantu smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Jungsiuos i jusu buri ir busiu prie tu bailiuju, kur vis pamastydavo apie operacija, bet nesiryzdavo. Daug prisikaiciau, lankiaus ir vienoj konsultacijoje, dabar nusprendziau uzsirasyti i NZ. Labiausiai bijau pacios operacijos, to kaip ten ta akyte "zulins". Krypstu link LASEK budo, ar galit kuri nuraminti ir detaliau papasakoti, kaip vyko operacija siuo budu, kiek uztruko pacioj operacineje? kokie jutimai?
Atsakyti
QUOTE(Mergaicciukas @ 2012 10 22, 09:28)
Labas  4u.gif

Jungsiuos i jusu buri ir busiu prie tu bailiuju, kur vis pamastydavo apie operacija, bet nesiryzdavo. Daug prisikaiciau, lankiaus ir vienoj konsultacijoje, dabar nusprendziau uzsirasyti i NZ. Labiausiai bijau pacios operacijos, to kaip ten ta akyte "zulins". Krypstu link LASEK budo, ar galit kuri nuraminti ir detaliau papasakoti, kaip vyko operacija siuo budu, kiek uztruko pacioj operacineje? kokie jutimai?

Jo,ir mane domina jau pasidariusiuju issamesnis pasakojimas konkreciai apie operacija,tiesiog tie pojuciai,ka ten daro,kas,kodel nemalonu,Aciu.
Atsakyti
as prisiziurejau youtube vaizdu pries op smile.gif

o siaip,nera tikrai ko bijoti,ilasina lasiuku,pasedi nzn kiek min gal 10,paskui guliesi ir daro op,istato ta laikikli,ziuri i zalia taska,uzdeda toki ziedeli,ilasina vel kazkokiu lasiuku,atkelia epiteli ir tada su lazerius kala biggrin.gif skausmo jokio,tik smirdi,kol su lazeriu kala,bet tas buna visai trumpai 4u.gif tik vis krupteledavau kai kazka ten pyle man ant tos akies biggrin.gif
db reiketu kartoti gulciaus be emociju biggrin.gif tada atrodo nebijojau,bet jau kai laukiau savo eiles pradejau spurdeti biggrin.gif operacinej uztruko gal pusvalandi,su ilasinimu lasu,palaukimu kol veiks vaistai
Atsakyti
dariausi as NZ pries 10dienu tik lasik, net neabejodama kartociau dar karta, efektas po to kai nereikia ieskoti akiniu ar linziu kaskart deti, atperka visus nemalonumus ta diena:)
nors irgi delsiau skaitinejau gal kokius 2 metus cia, bet apsisprenciau greitai, per savaite susitvarkiau viska ir konsultacija ir operacija smile.gif dabar tik dziaugiuos.
Atsakyti
QUOTE(Mergaicciukas @ 2012 10 22, 08:28)
Labas  4u.gif

Man pati operacija tai visai nieko baisaus nebuvo. Tikrai, kartočiau be baimės. Man tai niekas nesmirdėjo, nieko nemačiau, nes užklojo visą veidą. Nieko neskaudėjo, tik jausdavosi kaip srovele pildavo tikriausiai kokius vaistukus ar vandenį, nežinau (sakė, kad vanduo), daugiau absoliučiai nieko baisaus.
Tikrai pačios operacijos nebijokit 4u.gif
Atsakyti