Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Žiuriu tema apmirusi... Laukia manęs jau šį penktadienį operacija, jau dabar pradėjau bijoti doh.gif Buvau apisprendusi darytis Lasek, bet kuo toliau, vis labiau abejoju, labai jau bijau to pooperacinio periodo, o dar man pirmadienį i darbą teks kulniuoti verysad.gif Nžn, kaip čia bus
Atsakyti
Labas,

as dariausi sestadieni, tai pirmadieni nebuciau buvus pajegi eiti i darba ir ziureti i kompa 8h smile.gif NZ as buvau po LASIK... man kazkaip sunkiau atsistate regejimas i arti -nu po savaites jau normaliai akys fukusavo i arti smile.gif sekmes.
Papildyta:
sweet, kur darysies?
Atsakyti
Darysiuos AND klinikoje, ziuresim kaip cia su tuo darbu bus, bet jauciu po Laseko tai niekaip neiseis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2012 11 04, 21:02)
Darysiuos AND klinikoje, ziuresim kaip cia su tuo darbu bus, bet jauciu po Laseko tai niekaip neiseis  schmoll.gif

del lasek man akcentavo jog po operacijos ir akys uztinusius ir normalus matymas tik po 1men ar 2men. tai apie sugrizima i darbo 3para tai manau sudetinga. Nors kiekvienas individualiai, as po lasik, maciau gerai bendrai paemus jau vakare, saules akiniu nereikejo ant rytojaus, nors ziurejimas is arti dar iki siol kartais "paplaukioja" dariausi pries 3sav.
sekmes sweet ir visoms kitoms pasiryzusiom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 04 lapkričio 2012 - 21:13
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 11 04, 19:12)
del lasek man akcentavo jog po operacijos ir akys uztinusius ir normalus matymas tik po 1men ar 2men. tai apie sugrizima i darbo 3para tai manau sudetinga. Nors kiekvienas individualiai, as po lasik, maciau gerai bendrai paemus jau vakare, saules akiniu nereikejo ant rytojaus, nors ziurejimas is arti dar iki siol kartais "paplaukioja" dariausi pries 3sav.
sekmes sweet ir visoms kitoms pasiryzusiom smile.gif

niekas nebuvo uztine po op, nebuvo baisu,baisiausia buvo ismemus lesius max 10 val

sweet 4u.gif nebijok!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 05 lapkričio 2012 - 00:35
QUOTE(EdAn @ 2012 11 05, 01:33)
niekas nebuvo uztine po op, nebuvo baisu,baisiausia buvo ismemus lesius max 10 val
sweet  4u.gif nebijok!

Kuo toliau, tuo labiau abejoju, ar aš pirmadienį galėsiu eiti į darbą. Man viena gydytoja užgarantavo, kad po Lasek operacijos penktadienį, jau galima eiti į darbą pirmadienį. g.gif
O kiek laiko po operacijos Jūsų akytės atsistatė?
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2012 11 05, 12:41)
Kuo toliau, tuo labiau abejoju, ar aš pirmadienį galėsiu eiti į darbą. Man viena gydytoja užgarantavo, kad po Lasek operacijos penktadienį, jau galima eiti į darbą pirmadienį.  g.gif

Man sestadieni padare op LASEK bet pirmadieni tikrai nebuciau galejus eiti i darba, nes ir patine akytes buvo, ir matomumas ne koks. O siaip NZ klinikoje registratores sake, kad aplmai savaite bus isbraukta is gyvenimo, man taip nebuvo, bet labai dziaugiaus kad namie su vaikais sedziu ir nereikia apie joki darba glvoti smile.gif
Atsakyti
As po Lasek i trecia para i darba nueit buciau galejus, bet naudos is manes ten jokios nebutu buve, apie darba kompu tik pasvajot. Pvz, toj klinikoj, kur as dariau net paklause ar nereikia nedarbingumo pazymos.
Atsakyti
Sauledebesy, kaip tau regejimas nakti? ar yra tie atspindziai?? man matymas tai geras, ir prietemoj, ir nakti, tikrai geresnis nei budavo su lesiais.
Taciau, pravaziuojanciu masinu sviesos vis dar akina jei kelias nera apsviestas, jei apsviestas kelias tai nieko tokio...
tikiuosi akys kazkaip su tuo apsipras.
Plius padirbus su kompu akys tikrai greiciau pavargsta nei su lesiais ir pasauseja. kartais pasilasinu dirbtiniu asaru.
Tai va, esu patenkinta kokiais 98 proc smile.gif bet vis tiek to regejimo jausmo nera net su kuo palyginti... tik neprimatantis tai supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2012 11 05, 13:41)
Kuo toliau, tuo labiau abejoju, ar aš pirmadienį galėsiu eiti į darbą. Man viena gydytoja užgarantavo, kad po Lasek operacijos penktadienį, jau galima eiti į darbą pirmadienį.  g.gif

Pagal savo pojucius galiu pasakyti, kad pirmadienis bus sunkus. Nes po Lasek op. pirmadieni jums turi istraukti apsaugynius lesius. Man irgi penktadieni buvo padaryta op. Grizau prie normalaus guvenimo antradieni. Ir masina vairavau. Dabar regejimas tikrai geras. Lasinu akis ir viskas o.k.
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 11 05, 21:07)
Sauledebesy, kaip tau regejimas nakti? ar yra tie atspindziai?? man matymas tai geras, ir prietemoj, ir nakti, tikrai geresnis nei budavo su lesiais.
Taciau, pravaziuojanciu masinu sviesos vis dar akina jei kelias nera apsviestas, jei apsviestas kelias tai nieko tokio...
tikiuosi akys kazkaip su tuo apsipras.
Plius padirbus su kompu akys tikrai greiciau pavargsta nei su lesiais ir pasauseja. kartais pasilasinu dirbtiniu asaru.
Tai va, esu patenkinta kokiais 98 proc smile.gif bet vis tiek to regejimo jausmo nera  net su kuo palyginti... tik neprimatantis tai supranta biggrin.gif

Man ir anksčiau ir dabar naktimis vairuoti sunkiau, atspindžių nematau, bet kažkaip labai pavargsta akys, gal kad įsitempus vairuoju, kad koks kiškis neiššoktų biggrin.gif , o dėl akinimo tai taip stipriau akina naktį įjungus šviesą, taip pat ir mašinos.. ašarų nelašinu.. tik pastebejau, kad kartais dažniau mirgsiu, nes fokusiuoja akys ilgiau... bet tikrai džiaugiuos pasidarius op. vien dėl to, kad galiu drąsiai vakare užmigti, nepamiršus išsitraukti lęšiųsmile.gif

amaral o ar važiuosi tikrintis suėjus mėnesiui po op? sakė jei nėra skundų nereikia:)dar sakė reikia pamiršti op ir gyventi normalų gyvenimą smile.gif
Atsakyti
sauledebesy, taip as eisiu lapkricio 13d. bus suejes menuo. noriu, kad patikrintu kaip matau + viena akis vis tokia raudonesne plemais - ten kur dejo ta lesio laikikli ar ka ten tokio, ttai sudirgino labiau...
tas raudonumas praeina po biski bet labaiii jau letai...

nepaisant akiu pasausejimo siokio tokio, ir siokiu tokiu atspindziu, dziaugiuosi, kad dariausi biggrin.gif nebera kontaktiniu lesiu diskomforto doh.gif
Atsakyti