Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(adija5 @ 2012 11 02, 18:05)
O man aplamai neaišku,kaip jūs tam Vilniuj važinėjat schmoll.gif Esu žalias žalias klevas ir vakar pirmą kartą turėjau viena važiuot į Vilnių.Tai po mūsų miestuko eismo kažkoks košmaras:visi lekia,lenda,pypina doh.gif ...
Ačiū dievui be eismo įvykių pravažinėjau,bet išvažiavus iš miesto sustojau degalinėj ir smagiai išsivėmiau blush2.gif Ryt į Kauną reikia,o man net kojos dreba pagalvojus...Ir ne su savo mazge,o su MB minivenu teks važiuot krovinuką parvežt doh.gif Dieve dieve...
Tiesa Alytuj tikrai mandagesni vairuotojai nei sostinėj ax.gif

Na aš aplamai tave sveikinu vien tik už tai, kad, kaip sakai, būdama žalias klevas, išdrįsai į kitą miestą išvažiuoti. Jei neprapuolei Vilniuje, tai neprapulsi niekur.
Taip, kad sveikinu su geru startu thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau dujas isidejau biggrin.gif ,tik tenka dabar per naujo priprasti prie masinos,geriau traukti rupuze pradejo lotuliukas.gif ,ziuriu,kas cia darosi,kad nespeju stabdyti,nors gazo labai nespaudziau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 11 02, 09:11)

Mitsubishi Space Star,:

Kokia miela bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Singė @ 2012 11 02, 10:41)

Beje, jau nusipirkau purškalą užšalusiems automobilio stiklams, mokėjau tik 10 Lt. Tad AČIŪ UŽ IDĖJĄ.

bigsmile.gif parasyk,kaip tau veiks. smile.gif
O man rytais kazkaip ner skirtumo.. vaziuoju ir tiek. g.gif

QUOTE(adija5 @ 2012 11 02, 18:05)
iš miesto sustojau degalinėj ir smagiai išsivėmiau blush2.gif

Net taip... stresas. 4u.gif ir pritariu,, kad saunuole.. visiskas zalias lapas..ir i kita miesta bigsmile.gif

QUOTE(*Change* @ 2012 11 02, 21:27)
Pagaliau dujas isidejau  biggrin.gif ,tik tenka dabar per naujo priprasti prie masinos,geriau traukti rupuze pradejo  lotuliukas.gif ,ziuriu,kas cia darosi,kad nespeju stabdyti,nors gazo labai nespaudziau  lotuliukas.gif .

o buvo benzas,ania? o kaip pradedi startuot.. jau gal kitaip siektiek ?
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 02, 21:37)

Pas mane automatas,tai startas nesiskiria smile.gif .Taip,buvo benzinas,bet tikrai taip masina lengvai netrauke,as galvojau,kad su dujom bus prasciau,bet vyras patikino,kad su senom taip budavo,dabar,jei dediesi naujas,kokybiskesnes,tai masina dar ir geriau vaziuoja biggrin.gif .
Papildyta:
Jei mane kas butu i Vilniu ismete su nesenai islaikytom teisem,tai buciau nuo proto nusokus lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 02, 21:37)

dyzeliams dujų nededa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 11 02, 21:47)

Jei mane kas butu i Vilniu ismete su nesenai islaikytom teisem,tai buciau nuo proto nusokus  lotuliukas.gif .

Taigi pati ir prisišnekėjau,kad galiu važiuot, labai moku prieš du mėn.išsilaikius doh.gif O ir situacija tokia,kad pastoviai kas pusmetį gyvanašle porai mėn.likus,neapsimoka kažko prašyt ir mokėt... Porą kartų su MB pravažiavau tais maršrutais pati su savo sakramentu prie šono.O kai teko pačiai vienai vairuot... schmoll.gif Taigi,jei pamatysit išsprogusiom akim moteriškę su klevu ir dviem kulniukais,tai jau kaip nors susimylėkit,praleiskit,nepykit ax.gif Ne vietinės mes ax.gif
Galvojau nuvažiuosiu,garderobą atsinaujinsiu,niekam nereiks laukt g.gif Kur jau ten...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 03, 04:28)
Taigi pati ir prisišnekėjau,kad galiu važiuot, labai moku prieš du mėn.išsilaikius doh.gif O ir situacija tokia,kad pastoviai kas pusmetį gyvanašle porai mėn.likus,neapsimoka kažko prašyt ir mokėt... Porą kartų su MB pravažiavau tais maršrutais pati su savo sakramentu prie šono.O kai teko pačiai vienai vairuot... schmoll.gif Taigi,jei pamatysit išsprogusiom akim moteriškę su klevu ir dviem kulniukais,tai jau kaip nors susimylėkit,praleiskit,nepykit ax.gif Ne vietinės mes ax.gif
Galvojau nuvažiuosiu,garderobą atsinaujinsiu,niekam nereiks laukt g.gif Kur jau ten...

Taip ir buna,kai per daug pasitiki savo jegomis biggrin.gif ,bet naudos is to tikrai turejote,dabar kitur vazineti bus vieni niekai lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 03, 04:28)
........

... biggrin.gif Tai vis tikgarderobą atsinaujinot ar kitam kartui palikot biggrin.gif g.gif .
Vasarą bus 2 metai,kai turiu teises, rudenį - 2 metai, kai vairuoju unsure.gif . Bet vis tiek jaučiu nerimą prieš važiuodamą į naują miestą rolleyes.gif . Nors pati esu iš Vilniaus ir čia jaučiuosi gerai (vairuodama), važiuodama į kažkokio kito miesto naują vietą būnu susikausčiusi.
Atsakyti
Parsitempiau namo akumuliatoriu-dapilsiu distiliuoto H2O ir pastatysiu krautis,bus pagirdytas ir pamaitintas-kasmetine procedura pries ziema... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 11 03, 14:04)
... biggrin.gif  Tai vis tikgarderobą atsinaujinot ar kitam kartui palikot  biggrin.gif  g.gif .

Baikit juokus blush2.gif Kokie dar skudurai,kai gyvybės ir mirties klausimas sprendžiamas?Greičiau tik norėjau prekes išvežiot ir sprukt .lotuliukas.gif Tiek aš tam Vilniuj ir privažinėjau.Gariūnai,paskui stotis,Pilies gatvė,per tiltą iki universalinės ir atgal kaiman... Bet užteko karsta.gif Ir tai daug kartų buvau važiavus,žinojau kur ir kada persirikiuot.O jei nežinant,tai tikrai nebūčiau išdrįsus,nes nors ir įjungiau navigaciją,niekaip iš streso nesupratau ką jis ten vapa...
Labiausiai tai nepatiko,kai prie šviesoforo,užsidegus žaliai,už nugaros pradeda pypint.Taigi žinau,kad man žalia,bet gi sankryžoj kitas automobilis,per geltoną įlėkęs dar manevro nebaigė.Tai ką,man ir kalt jam šonan g.gif ?
Šiandien Kaune mažiau mašinų,mažau streso,be to tik iki Sargėnų reikėjo,taip,kad to miesto beveik ir nesiekiau.Bet jau gatvėse duobių doh.gif
Man tai atrado,kad išsilaikius teises didmiestį,joks eismas nebaisus . O kai atvažiuoji iš miesto su viena pagrindine gatve ir keliais šviesoforais,tai bent jau aš maniau,kad arba rankos prie vairo priaugs arba aš tą vairą nulaušiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 03, 18:17)
Baikit juokus blush2.gif Kokie dar skudurai,kai gyvybės ir mirties klausimas sprendžiamas?Greičiau tik norėjau prekes išvežiot ir sprukt .lotuliukas.gif Tiek aš tam Vilniuj ir privažinėjau.Gariūnai,paskui stotis,Pilies gatvė,per tiltą iki universalinės ir atgal kaiman... Bet užteko  karsta.gif Ir tai daug kartų buvau važiavus,žinojau kur ir kada persirikiuot.O jei nežinant,tai tikrai nebūčiau išdrįsus,nes nors ir įjungiau navigaciją,niekaip iš streso nesupratau ką jis ten vapa...
Labiausiai tai nepatiko,kai prie šviesoforo,užsidegus žaliai,už nugaros pradeda pypint.Taigi žinau,kad man žalia,bet gi sankryžoj kitas automobilis,per geltoną įlėkęs dar manevro nebaigė.Tai ką,man ir kalt jam šonan g.gif ?
Šiandien Kaune mažiau mašinų,mažau streso,be to tik iki Sargėnų reikėjo,taip,kad to miesto beveik ir nesiekiau.Bet jau gatvėse duobių doh.gif
Man tai atrado,kad išsilaikius teises didmiestį,joks eismas nebaisus . O kai atvažiuoji iš miesto su viena pagrindine gatve ir keliais šviesoforais,tai bent jau aš maniau,kad arba rankos prie vairo priaugs arba aš tą vairą nulaušiu doh.gif

Mane irgi šitas momentas pjauna, kartais didyjį pirštą parodau neapsikentus.

Jums Vilniuje baisu, o aš Niujorke važinėju doh.gif Dabar jau girdžiu navigaciją, bet seniau iš streso irgi negirdėdavau lotuliukas.gif

Pastebėjau, kad man realiai baisu važiuoti dėl pasiklydimo. Kai su mb važiavom, kai jį sekiau sudėtingais keliais, nejaučiau jokios baimės, buvo ramu ir gera važiuoti. Nu kai tik viena, jei per greitkelius reik makaluotis, jau kad ir ne pirmą kartą, visvien nejauku ir kinkos virpa doh.gif

Vakar su drauge važiavom per mūsų bulvarus, ji gyvena kitoje valstijoje, ramiame miestuke su ramiais, plačiais keliais. Pravežiau vakar ją savo skruzdėlyne, tai sako eina velniop tokios lenktynės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 04, 02:17)
Baikit juokus blush2.gif Kokie dar skudurai,kai gyvybės ir mirties klausimas sprendžiamas?Greičiau tik norėjau prekes išvežiot ir sprukt .lotuliukas.gif Tiek aš tam Vilniuj ir privažinėjau.Gariūnai,paskui stotis,Pilies gatvė,per tiltą iki universalinės ir atgal kaiman... Bet užteko  karsta.gif Ir tai daug kartų buvau važiavus,žinojau kur ir kada persirikiuot.O jei nežinant,tai tikrai nebūčiau išdrįsus,nes nors ir įjungiau navigaciją,niekaip iš streso nesupratau ką jis ten vapa...
Labiausiai tai nepatiko,kai prie šviesoforo,užsidegus žaliai,už nugaros pradeda pypint.Taigi žinau,kad man žalia,bet gi sankryžoj kitas automobilis,per geltoną įlėkęs dar manevro nebaigė.Tai ką,man ir kalt jam šonan g.gif ?Šiandien Kaune mažiau mašinų,mažau streso,be to tik iki Sargėnų reikėjo,taip,kad to miesto beveik ir nesiekiau.Bet jau gatvėse duobių doh.gif

Vilniaus ypatumai... lotuliukas.gif Uzsidegus zaliai-vaziuoji iki to automobilio vidury sankryzos (kuris 100 proc. bus ivaziaves per raudona) ir taip pat pypini... doh.gif lotuliukas.gif Visai smagu lotuliukas.gif Man po Vilniaus tai visur kitur atrodo toks ramus eismas,net ir Kaune,tik Panevezy baisoka vaziuoti-teko pralekti tranzitu,tai tokiu dalbajobu sutikom kad oi oi... doh.gif
Atsakyti