Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2012 11 04, 20:30)
labuka, ratuotos, kaip gyvenat? žiū elenuxus nenusisekė truputį. unsure.gif
Aš susimąsčiau abs susitvarkyt prieš žiemą, kad nedurnavotų, tai keitė ir guolius, ir valytuvus ir pagalves... teko painvestuot, na bt dbr mašinukas dirba kaip bitelė, nors po pirmo remonto kratės kaip traktorius biggrin.gif pasirodo pagalvės buvo plyšę. Dbr beliko padangos.
o šiaip ką.. nžn viskas normaliai.. pabandžiau kelias dienas viešuoju pavažinėt tai načiort kaip sušalau stotelėse ir dar krūva pinigų palikau. doh.gif

O man visai gerai viesasis rolleyes.gif planuoju ziema tik juo ir vazineti smile.gif Bet as labai siltai rengiuosi,tai salta nebuna,o jei reikia labai ilgai laukti-einu peskom kazkiek-tada nesalta... ax.gif
Atsakyti
atsiprasau, perkelsiu i kita tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satine: 04 lapkričio 2012 - 20:32
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 20:40)
O man visai gerai viesasis rolleyes.gif planuoju ziema tik juo ir vazineti smile.gif Bet as labai siltai rengiuosi,tai salta nebuna,o jei reikia labai ilgai laukti-einu peskom kazkiek-tada nesalta...  ax.gif

mane tai nervuoja viešasis, ypač piko metu doh.gif jeeeetus kiek žmonių, visi grūdasi, vietos neranda...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 20:40)
O man visai gerai viesasis rolleyes.gif planuoju ziema tik juo ir vazineti smile.gif Bet as labai siltai rengiuosi,tai salta nebuna,o jei reikia labai ilgai laukti-einu peskom kazkiek-tada nesalta...  ax.gif

Jeigu tiksliai žinai kada kas ir kokiu maršrutu važiuoja, tada taip. Bet kai man reikia į užmiestį, tai dar būna savaitgalį ir nevažiuoja (čia mikriukai), kuriems priklauso. O buvau be žieminio palto tai jau dantim kalenau, dėkui Die nesusirgau, nes dar brangiau būtų atsiėję. doh.gif
Į darbą ir atgal galiu ir aš važinėt, bet kažkur toliau nukrypt jau prasededa pievos. O rytais pusė 8 net mikre vietos nebūna, tada šakės, galva turiu lubas ramstyt ir gailiuos kodėl ne su mašina važiuoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 11 04, 22:43)
Jeigu tiksliai žinai kada kas ir kokiu maršrutu važiuoja, tada taip. Bet kai man reikia į užmiestį, tai dar būna savaitgalį ir nevažiuoja (čia mikriukai), kuriems priklauso. O buvau be žieminio palto tai jau dantim kalenau, dėkui Die nesusirgau, nes dar brangiau būtų atsiėję. doh.gif 
Į darbą ir atgal galiu ir aš važinėt, bet kažkur toliau nukrypt jau prasededa pievos. O rytais pusė 8 net mikre vietos nebūna, tada šakės, galva turiu lubas ramstyt ir gailiuos kodėl ne su mašina važiuoju. biggrin.gif

Uz miesto-cia jau visai kita kalba smile.gif Mano situacija kiek kitokia-piko metu kaip keleive nevazineju,i darba veza budintis autobusas (tik reikia kokia valanda anksciau atsikelti-man tai labai sunku blush2.gif ),siaip is darbo-su persedimais arba pusiau peskom-velai vakare maziau transporto buna jau... Tvarkarasciu jokiu nezinau,susiziuriu tik tada,kai reikia i antra pamaina vaziuoti i kita miesto gala,o autas i ta gala tik mazdaug vienas per valanda buna... doh.gif Yra toks 75 marsrutas...viena karta i ji pavelavau...vnz.,is fabu iki spaudos rumu nusikasiau gal su penkiais persedimais ivairiausiom kombinacijom,o ten stoviu-jokio transporto,visi nuvaziave,taxi kviesti per velu...panika juoda...Atvaziavo mikrius,isokau,sakau-i darba veluoju,uz 7min. is Bitenu ziedo isvaziuot,reikia greiciau...tai anas treciu kosminiu skrido... lotuliukas.gif Nedavaziavus Bitenu ziedo yra stotele,viena moteris prase sustoti-nestojo,myne iki ziedo kad tik greiciau,tai jai teko biski atgal peskom paeit doh.gif Isokau i autika dvi minutes iki isvaziavimo,uzvedziau,dar spejau aplink masina apibegt paziuret ar viskas tvarkoj... doh.gif Nuo to karto atsakingiau,t.y.,laiku pasistengiu is namu iseiti,jei atstova toliau nuo namu...ir stengiuosi neveluoti i autobusus ax.gif Streso Jezus Marija kiek buvo,to paties nesinori daugiau patirti... doh.gif
Atsakyti
aha, nefainai, aš irgi ne vėliau 8 jau turiu būt darbo vietoj tai kartais miniu kiek kamščiai leidžia, bet dbr ir vėl stengiuos anksčiau išvažiuot. smile.gif 7.15 turiu išeit iš namų.
Atsakyti
O aš šiandien specialiai važiavau truliku, kad prasivaikščiot truputi, oras geras buvo, o tai vis iš namų į mašiną, iš mašinos-namo, bet rytais kai į darbą reikia tai nee, nenoriu su autobusu važiuot schmoll.gif
Ne į temą ...kaip ryt į darbą nesinori...,kažkokia rudenine depresija prasideda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 04 lapkričio 2012 - 22:52
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 04, 23:40)
Ne į temą  ...kaip ryt į darbą nesinori...,kažkokia rudenine depresija prasideda

Kaip noriu, pagaliau ryt i darba, nes šios laisvos dienos jau prailgo doh.gif lėksiu ryt su naujom detalėm. biggrin.gif
šįmet stengsiuos ka nebūt jokių depresiju. švenčiam gyvenima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 12:40)

Man viešasis niekaip. Mašina yra, tikrai viešuoju nevažiuosiu nė už ką. Kam tada mašina ?
Būna kartais tenka į miestą važiuoti viešuoju, nes centre nėr parkingų, arba brangu parkuoti, arba su chebra einam, vyrai nori išgerti. Tai tada nuoširdžiai keikiuosi ir visvien su taxi dažniausiai grįžtam doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na stai, pagaliau ir as jau apie save galiu pasakyti - vairuotoja biggrin.gif
penktadieni susiforminau dokus Regitroje ir turejau per puse miesto tamsoje (buvo jau 18 val) ir linojo gryzti viena pati blink.gif baisu buvo kol pajudejau is vietos, paskui vaziavau ir tiek, letai palyginus, tikrai letai, nu bet kaip pirmam kartui be jokios praktikos, tai visai gerai gavosi, gryztu i kiema, o ten pilna masinu, skambinu MB, kad nusileistu ir kazka reik daryti, tai jis patrauke savo masiniuka, paliko man vietos pagal saligatvi, tai is trecio karto su jo pagalba siaip taip ilindau, tada kai islipau is masinos, kad pradejau drebeti, nu nerealiai, matyt itampa atslugo biggrin.gif
paskui sestadieni, vaziavau per visa miesta (klp) pas mama kavos gerti, vakar prasicekinau kelia i darba, nuvariau pas uosviene, nu zodziu vazinejaus smile.gif
siandiena jau pati atvaziavau i darba, orelis, tai ka as zinau doh.gif lyyyyja stipriai, tamsu tamsu, bet atriedejau smile.gif
beda - parkingas, nu niekaip negaliu suprasti kaip ta masina juda, teoriskai zinau, o kai vyras sako istiesink masina, tai ir nezinau kaip tai padaryti doh.gif
Atsakyti
O as vaziuoju i centra su autobusiuku. Nes patirties dar turiu labai mazai, tad ten prisiparkuoti nerasiu kur. Tad stengiuos dar vazinet kur kelia zinau ir kur man ramiau. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, pasikeitem ratus (ir ratlankius didesnius nupirkom ir padangas) tongue.gif

Viesuojo niekada nemegau, bendrai nemegstu didelio srauto zmoniu, mane pradeda erzint, bet iki siol tenka juo vazineti, nes kartais tiesiog nepatogu su masina (del brangaus parkingo, parkingo nebuvimo ir pan.) doh.gif
Atsakyti