Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

verysad.gif Islauze kuro dureles ir pavoge kamsti.Dureles aisku nebeuzsidaro, bet bent jau benzinas neistrauktas.Va apvazinejau dabar visa rajona ieskodama kamstuko, nes jau vandens buvo ten, tai atsargiai nusausinau viska.Niekur nebuvo pirkti, beeet vienas geras zmogus degalinej atidave kazkoki rasta bigsmile.gif Jeeetus kaip dziaugiuos.Ieskojau degalinese ir prekybcentriuose, tai buc atsiskaitinejus kortele, nes grynu visai neturejau.Tai nuveziau triufeliu dezute... Gal nelabai tinkama padeka vyrui, bet vistiek padeka.Aisku ir aciu uztenka, bet ai.Juk galejo neduot ar siaip.Gal prie kavos paskanaus, zmoniu mazai, nuobodu vienam visoj degalinej... ax.gif
Tai va.Pabandziau suklijuot, bet tokio spaudimo neatlaiko, luzta toks sudukas.Dabar issiunciau B su adata, gal kaip kad meskeriu galiukus tvarko pavyks sudurti su adata ir suklijuot.Bent laikinai.Tokia nesamone tai nebent savartynuose rast pavyktu.Ech, nu vel papildomi nemalonumai, vel laio gaisimas.Del tokiu durniu, kurie pagaili 5lt kamsciui nusipirkt ir geriau islauzia kita masina.O gal benzinas buvo taikinys, bet nekazka ten pas mane jo...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 11 04, 13:29)
verysad.gif Islauze kuro dureles ir pavoge kamsti.Dureles aisku nebeuzsidaro, bet bent jau benzinas neistrauktas.Va apvazinejau dabar visa rajona ieskodama kamstuko, nes jau vandens buvo ten, tai atsargiai nusausinau viska.Niekur nebuvo pirkti, beeet vienas geras zmogus degalinej atidave kazkoki rasta  bigsmile.gif Jeeetus kaip dziaugiuos.Ieskojau degalinese ir prekybcentriuose, tai buc atsiskaitinejus kortele, nes grynu visai neturejau.Tai nuveziau triufeliu dezute... Gal nelabai tinkama padeka vyrui, bet vistiek padeka.Aisku ir aciu uztenka, bet ai.Juk galejo neduot ar siaip.Gal prie kavos paskanaus, zmoniu mazai, nuobodu vienam visoj degalinej...  ax.gif
Tai va.Pabandziau suklijuot, bet tokio spaudimo neatlaiko, luzta toks sudukas.Dabar issiunciau B su adata, gal kaip kad meskeriu galiukus tvarko pavyks sudurti su adata ir suklijuot.Bent laikinai.Tokia nesamone tai nebent savartynuose rast pavyktu.Ech, nu vel papildomi nemalonumai, vel laio gaisimas.Del tokiu durniu, kurie pagaili 5lt kamsciui nusipirkt ir geriau islauzia kita masina.O gal benzinas buvo taikinys, bet nekazka ten pas mane jo...

Uzuojauta...Del kamscio tikrai nelauztu-benzinas buvo taikinys,100 proc...tai arba per mazai jo buvo,arba paprasciausiai sutrukde kazkas...
Atsakyti
o is kur zino,kad ten benzas? .... blush-anim-cl.gif:
kaip atskirt masina benzinine nuo duju pvz...
Nekoks jausmas.. sad.gif nemalonu..kai Tau taip padaro..ir dar tiek laiko sugaisti...
Pas man tai uzsirakina bakas... O durales paprastai uzsidaro..

Denaxa.. O is kur zinot kiek pilt H20? wink.gif pas man tai pakrovejo nera..
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 04, 13:53)

Turi buti ploksteles tokios apsemtos...o dar kai kuriuose yra "merkos" ,iki kur vandens reik dapilt...As trumpais atstumais vazineju,o ziema nusimato ilgas stovejimas,jei bus sniego ir salta,akumas senas-penkta ziema jau jam bus,tai uztat ir darau sita procedura su pakrovimu ax.gif bet elektrolito lygi tikrinti reiketu,jei akumas aptarnaujamas-buna,per vasaros karscius isgaruoja vanduo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 11 04, 14:29)
verysad.gif Islauze kuro dureles ir pavoge kamsti.

Užjaučiu...,tikrai norėjo benziną nupilt, tik gal mažai buvo, tai nenorėjo žaisti, mano dureles irgi užsirakino automatiškai, bet tai jaučiu, jei kam labai reiktu tai ir išlaužtu g.gif
Kiek avariju per šį ilgajį savatgalį buvo...,buvau pas mamą Ukmergej, tai tikrai po Vilniaus taip ramu ten
Kažkaip rytais keistai per posukius važiuoju, kai po posukio spaudžiu gazą, vairas kažkaip neišsitiesina, kaip visad, o lieka užsuktas, reikia jį sukt atgal, ir startuojant irgi biški taip rankose pašokinėja, vyras sako kad reiškia blogas sukibimas su asfaltu, slidu, ar jum nebuna taip, diena tai normaliai važiuoju...
Per tas šventes visi senukai išlindo su savo mašinukais, taip sunku su jais važiuot, tai 40, tai 60 km/val. važiuoja, tai stabdo be reikalo, Ukmerges plentu važiavau, net ženklų nespedavau sužiurėt, vis bijojau į užpakalį įvažiuot
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 04, 14:53)
Nekoks jausmas.. sad.gif nemalonu..kai Tau taip padaro..ir dar tiek laiko sugaisti...

duju bakas buna apacioje, (pila dujas is apacios)
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 11 02, 10:11)
Mitsubishi Space Star, tokia, tik mano spalva zydra ir automatas  smile.gif
http://auto.plius.lt...as-2550992.html

Sveikinu įsigyjus mašinuką, geras variantas dyzelis+automatas, aš vis pažiuriu į tokius,ar jau važiavot?
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 04, 14:43)
Užjaučiu...,tikrai norėjo benziną nupilt, tik gal mažai buvo, tai nenorėjo žaisti, mano dureles irgi užsirakino automatiškai, bet tai jaučiu, jei kam labai reiktu tai ir išlaužtu  g.gif
Kiek avariju per šį ilgajį savatgalį buvo...,buvau pas mamą Ukmergej, tai tikrai po Vilniaus taip ramu ten
Kažkaip rytais keistai per posukius važiuoju, kai po posukio spaudžiu gazą, vairas kažkaip neišsitiesina, kaip visad, o lieka užsuktas, reikia jį sukt atgal, ir startuojant irgi biški taip rankose pašokinėja, vyras sako kad reiškia blogas sukibimas su asfaltu, slidu, ar jum nebuna taip,  diena tai normaliai važiuoju...
Per tas šventes visi senukai išlindo su savo mašinukais, taip sunku su jais važiuot, tai 40, tai 60 km/val. važiuoja, tai stabdo be reikalo,  Ukmerges plentu važiavau, net ženklų nespedavau sužiurėt, vis bijojau į užpakalį įvažiuot

Jei taip buna vaziuojant ant slidzios dangos-kaltos vairavimo klaidos (startuoti reiketu taip,kad ratai neprarastu sukibimo su danga,neleidziant jiems prasisukti,o uz posukio gazas spaudziamas tik tada,kai jau vairas buna issitiesines-gazuojant susuktu vairu yra rizika nulekti nuo kelio),jei vairas is po posukio visada nenori atsisukti-reiketu pasidaryti suvedima. Man asmeniskai taip nebuna,bet as ir nedarau nieko,kad kazkas panasaus butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 16:14)
...jei vairas is po posukio visada nenori atsisukti-reiketu pasidaryti suvedima. Man asmeniskai taip nebuna,bet as ir nedarau nieko,kad kazkas panasaus butu... ax.gif

O kas tas suvedimas unsure.gif ,aš pastebejau kad kai padangas pakeičiau taip buna, bet gal sutapo, kad slidu kažkiek buvo
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 04, 15:26)
O kas tas suvedimas  unsure.gif  ,aš pastebejau kad kai padangas pakeičiau taip buna, bet gal sutapo, kad slidu kažkiek buvo

naa,ratu suvedimas...kad abu ratai tiesiai eitu...http://auto-servisai.lt/serviso-paslaugos/ratu-suvedimas
Bet nuo padangu pakeitimo jis nepriklauso...hmmm...neturetu taip buti... g.gif Suvedima galima paciai patikrinti-vaziuojant paleisti vaira ir ziureti kaip eina masina-jei tiesiai,viskas gerai,jei traukia sonan-blogas suvedimas. Bet man buvo taip kad paleidus ejo tiesiai,o posukiuose vairas neatsisukdavo-ir kaltas buvo butent suvedimas (po sailenbloku keitimo nepasidariau jo is karto...)...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 13:46)
Uzuojauta...Del kamscio tikrai nelauztu-benzinas buvo taikinys,100 proc...tai arba per mazai jo buvo,arba paprasciausiai sutrukde kazkas...

Tai matyt... gerai, kad po daug nepilu.Kai buvau isipylus daugiau, tai ties ta vieta ilenke gerai.Gal su koja spyre ar dar ka, kad atsidarytu.Sikart pavyko islauzt.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 04, 13:53)

Net ir dujos kai buna istatytos, juk bake benzinas.Dyzeliams duju nestato.Skiriasi pati pylimo sistema ir ta skyle.Tik vargu ar kas dujomis vazineja laiko bake daug benzo biggrin.gif Kai dujine audinke turejom, tai ten labai mazai benzo budavo, grynai tik uzvedimui ir labai jau extra vaziavimui.

QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 04, 14:43)
Užjaučiu...,tikrai norėjo benziną nupilt, tik gal mažai buvo, tai nenorėjo žaisti, mano dureles irgi užsirakino automatiškai, bet tai jaučiu, jei kam labai reiktu tai ir išlaužtu  g.gif
Kiek avariju per šį ilgajį savatgalį buvo...

Aha, pas mane irgi ale uzsirakina...Reikejo kazkam labai ir islauze.
As tai sian tik tik isukau i degaline ir buuum 3 masinos toj gatvej doh.gif Viena matyt pastabde, kita pristabde, trecia nebespejo.Tai isvaziuojant jau apvazinet reikejo, viena kaip tik patrauke, nes kitaip ivaziavimas butu visai uztvertas.
Et, gaila kai taip lygioj vietoj per neapsiziurejima... Isvis gaila, kad geriau jokiu avariju nebutu 4u.gif
Atsakyti
labuka, ratuotos, kaip gyvenat? žiū elenuxus nenusisekė truputį. unsure.gif
Aš susimąsčiau abs susitvarkyt prieš žiemą, kad nedurnavotų, tai keitė ir guolius, ir valytuvus ir pagalves... teko painvestuot, na bt dbr mašinukas dirba kaip bitelė, nors po pirmo remonto kratės kaip traktorius biggrin.gif pasirodo pagalvės buvo plyšę. Dbr beliko padangos.
o šiaip ką.. nžn viskas normaliai.. pabandžiau kelias dienas viešuoju pavažinėt tai načiort kaip sušalau stotelėse ir dar krūva pinigų palikau. doh.gif
Atsakyti