Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Dar siek tiek del vaziavimo pirma ar antra juostomis.

Labai keista, kad vaziuojantieji antraja juosta piktinasi sutike vaziuojanti leciau. ko cia piktintis? apvaziuok is desines, jei tau trukdo.

Tai lygiai taip pat ir vaziuojanciam pirmaja juosta reikia apvaziuoti pvz. troleibusa ar autobusa, ir rikiuotis reikia i antra, kur pilna skubanciu.

Kiekvienas noretu vazineti be kliuciu, suprantama.
Per Baltarusijos televizija maciau laida, kur pareigunas kalbejo apie eisma, ir sake, kad saugiausia laikytis vidurines juostos (3 juostu kelyje). Minejo, kad pirmoji daznai buna uzimta viesojo transporto, iv. sustojimu. Tai va, net per tv rekomenduoja ir nemato problemu.

Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 11 22, 10:57)

Labai keista, kad vaziuojantieji antraja juosta piktinasi sutike vaziuojanti leciau. ko cia piktintis? apvaziuok is desines, jei tau trukdo.

Tai lygiai taip pat ir vaziuojanciam pirmaja juosta reikia apvaziuoti pvz. troleibusa ar autobusa, ir rikiuotis reikia i antra, kur pilna skubanciu.

Per Baltarusijos televizija maciau laida, kur pareigunas kalbejo apie eisma, ir sake, kad saugiausia laikytis vidurines juostos (3 juostu kelyje). Minejo, kad pirmoji daznai buna uzimta viesojo transporto, iv. sustojimu. Tai va, net per tv rekomenduoja ir nemato problemu.

Man natūraliai gaunasi važiuoti antra juostai jei yra 3. Pirmoje sunkrežimiai siautėja, trečioje kamikadzės, antroje normalūs žmonės smile.gif
Jei keturios juostos , imu trečią.
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 11 22, 18:57)

Is dalies pritariu,daznai ir pati apvaziuoju per pirma juosta,bet vaziuoti antra juosta ant 40,tai visiska nesamone.O tokiu tikrai buna,tai taip ir norisi pirsta ties smilkiniu tokiam pasiukioti biggrin.gif .Beja,daznai moterys taip daro ax.gif .
Atsakyti
Mieste dauzosi visi kas tik netingi,siandien gal kokias 6-7 avarijas maciau... doh.gif Avariniu situaciju man paciai buvo n... doh.gif Ryte Ukmerges gatvej susikale trys lengvuskes-visos trys autobusu juostoje...kyla naturalus klausimas,ka jos isvis ten veike g.gif -mokes bauda visi trys kaip geruciai,uz tai,kad autobusu juosta nepasidalino... ax.gif
O gal vel pilnatis,a? Visi priplauke kazkokie siandien gatvese... g.gif apie save irgi galiu panasiai pasakyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 22, 22:04)
Mieste dauzosi visi kas tik netingi,siandien gal kokias 6-7 avarijas maciau... doh.gif Avariniu situaciju man paciai buvo n... doh.gif  Ryte Ukmerges gatvej susikale trys lengvuskes-visos trys autobusu juostoje...kyla naturalus klausimas,ka jos isvis ten veike g.gif -mokes bauda visi trys kaip geruciai,uz tai,kad autobusu juosta nepasidalino... ax.gif
O gal vel pilnatis,a? Visi priplauke kazkokie siandien gatvese... g.gif apie save irgi galiu panasiai pasakyti...  doh.gif

Buna tokiu dienu doh.gif ,nors pasakutiniu metu labai daug avariju matau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 11 21, 23:31)
Beje, kažin kaip bus su tais kursais prieš gaunant nuolatines teises, įdomu padarys privalomus ar ne.. Galit mest į mane akmenį, bet aš noriu.

Nemesim biggrin.gif ,aš irgi visai norečiau, kad tokie kursai būtu, su mielu noru pasitobulinčiau po 2 metu važinėjimo, tik noretusi kad naudą būtu iš jų, o ne pinigų melžimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 22, 23:22)
Nemesim  biggrin.gif  ,aš irgi visai norečiau, kad tokie kursai būtu, su mielu noru pasitobulinčiau  po 2 metu važinėjimo, tik noretusi kad naudą būtu iš jų, o ne pinigų melžimas  mirksiukas.gif

aha, pasitobulinti būtų labai naudinga ir įdomu. vienoj laidoj girdėjau, kad Lietuvoje keitna įrengti spec. aikšteles, imituojančias ekstremalias sąlygas bigsmile.gif Kažin, ar ilgai dar reiks laukti g.gif
Atsakyti
Į darbą dabar važiuoju 5-6 km.,variklis nespeja įšilti normaliai, kuro sanaudos ženkliai padidėjo, schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2012 11 23, 00:27)
aha, pasitobulinti būtų labai naudinga ir įdomu. vienoj laidoj girdėjau, kad Lietuvoje keitna įrengti spec. aikšteles, imituojančias ekstremalias sąlygas  bigsmile.gif Kažin, ar ilgai dar reiks laukti  g.gif

Yra ir dabar kur galma ekstremaliai pasimokyti važinėti, na ne spec. aikšteles, o tiesiog autodromai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 22 lapkričio 2012 - 22:33
QUOTE(Little feet @ 2012 11 22, 22:27)
aha, pasitobulinti būtų labai naudinga ir įdomu. vienoj laidoj girdėjau, kad Lietuvoje keitna įrengti spec. aikšteles, imituojančias ekstremalias sąlygas  bigsmile.gif Kažin, ar ilgai dar reiks laukti  g.gif

Rigoje yra tokia aikstele.. ooo geris butu tokioje aiksteleje pasivazinet.. pasitobulinti..iskart ciuju instruktoriu imsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 22, 23:33)
Yra ir dabar kur galma ekstremaliai pasimokyti važinėti, na ne spec. aikšteles, o tiesiog autodromai  smile.gif
autodromas ne tai

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 23, 00:30)
Rigoje yra tokia aikstele.. ooo geris butu tokioje aiksteleje pasivazinet.. pasitobulinti..iskart ciuju instruktoriu imsiu tongue.gif
vat vat, aš kai tik sužinojau apie otkių aikštelių egzistavimą, pasakiau, kad norėčiau tokioje jėgas išbandyti ir šio to naujo pasimokyti.

ar matėt per "Ne vienas kelyje" rodė apie metų automobilio rinkimus ir ten rodė, kaip automobiliui vieotj galinių ratų uždeda tokią įdomią mažų ratukų sistemą, kuri padeda imituoti slydimą? kažin, kur galima būtų tokį dalyką išbandyti, gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 11 22, 14:21)
Taip, pritariu. Aš irgi pažeidžiu ir kitą, gerokai didesnę taisyklę, nei kad lapo neklijavimas. Vilniuje važiuoju su srautu-didesniu, nei leistina greičiu. Ženklas rodo 40, bet aš važiuoju apie 50. Arba ten, kur greitis ribojamas iki 50, važiuoju 60-t.y. važiuoju VISADA su srautu.
Jei važiuoju be srauto, būna įvairiai.
Įdomu tos, kurios laikosi taisykllių, kaip daro? g.gif

biggrin.gif na as Vilniuje irgi dazniausiai greiti virsiju iki 10 km/h 4u.gif , bet srautas rauna pro mane, kaip pro stovincia doh.gif lotuliukas.gif viena kart bandziau su srautu, tai ziuriu, kad jau 70 km/h beveik, kur leiziama 50 biggrin.gif arba mano spidometras grybauja lotuliukas.gif

Atsakyti
Tai nei policija nei radarai paprastai nestabdo, jeigu viršiji greitį ne daugiau 20km/h. Todėl visi ir stengiasi laikytis ant +20km/h didesnio greičio negu leidžiama.

QUOTE(Aglėja @ 2012 11 23, 17:10)
kartą užpypino mane,klausiau instruktoriaus ar negerai padariau kažką,tai pasakė - taip,padarei,važiavai pagal taisykles visas

Va, va, auksiniai žodžiai instruktoriaus.
Atsakyti