Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Little feet @ 2012 11 22, 23:48)
ar matėt per "Ne vienas kelyje" rodė apie metų automobilio rinkimus ir ten rodė, kaip automobiliui vieotj galinių ratų uždeda tokią įdomią mažų ratukų sistemą, kuri padeda imituoti slydimą? kažin, kur galima būtų tokį dalyką išbandyti, gal kas žinot?

Vienas draugas čia važiavo pasitreniruoti.

Tik neseniai sakė, kad sužinojo, kuo skiriasi šoninis slydimas štai tokioje treniruotėje ir realiai. Treniruotėje slysta tik galas, o neseniai jam teko slysti visu automobiliu ir nieko padaryti negali.
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 11 23, 17:00)
biggrin.gif  na as Vilniuje irgi dazniausiai greiti virsiju iki 10 km/h  4u.gif , bet srautas rauna pro mane, kaip pro stovincia  doh.gif  lotuliukas.gif viena kart bandziau su srautu, tai ziuriu, kad jau 70 km/h beveik, kur leiziama 50  biggrin.gif arba mano spidometras grybauja  lotuliukas.gif

As priklausau tam srautui,kuris pro tave-kaip pro stovincia lotuliukas.gif Kai pripranti prie Vilniaus tempo,tai paskui kai nuvaziuoji kazkur kitur is pradziu buna sunkoka kol pripranti prie tenykscio srauto...Klaipedoj,pvz... biggrin.gif Bet jei bunu pavargus ar siaip blogai jauciuosi-tada leciau vaziuoju,taip sakant-greitis priklauso nuo tuo metu esancios reakcijos... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2012 11 24, 03:58)

Tik neseniai sakė, kad sužinojo, kuo skiriasi šoninis slydimas štai tokioje treniruotėje ir realiai. Treniruotėje slysta tik galas, o neseniai jam teko slysti visu automobiliu ir nieko padaryti negali.

Kazka padaryti visada gali-jei supranti,kokia padarei klaida ir del ko slysti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 11 23, 20:05)
Tai nei policija nei radarai paprastai nestabdo, jeigu viršiji greitį ne daugiau 20km/h. Todėl visi ir stengiasi laikytis ant +20km/h didesnio greičio negu leidžiama.

Nesutikciau, nestabdo jei virsiji iki 10-12 km/val, jei daugiau tikrai stabdo smile.gif
Atsakyti
http://auto.delfi.lt...o.d?id=60061421
Atsakyti
Jei leistinas greitis 50,o vaziuoji ant 70,tai tikrai stabdo ir ne tik ,kad stabdo,bet dar ir bauda gauni lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2012 11 24, 03:58)
ačiū 4u.gif tik nepatinka, kad galas pakeltas, realybėje juk taip nebūtų

QUOTE(denaxa @ 2012 11 24, 12:41)
vietoj tų žvaigždžių geriau daugiau tų praktinių patarimų papasakotų
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 24, 13:41)
vietoj tų žvaigždžių geriau daugiau tų praktinių patarimų papasakotų

drinks_cheers.gif Aha,tikrai...Man tai,teisybe pasakius,i tas "zvaigzdes" visai neidomu ziureti...ir giliai dzin,kiek ten kuris sutaupys-labiau idomu,kiek pavyks sutaupyti man... g.gif
Atsakyti
http://www.vsvc.lt/
Atsakyti
Kaip vairavosi siandien ryte mergyckom? smile.gif as sian vos posukio nepraziopsojau.. doh.gif poto kur neapsvieciamas kelias buvo.. vaziavau ant 30..bijojau ,kad ir ant borto uzvaziuot.. nieko nesimate.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 27, 22:17)
Kaip vairavosi siandien ryte mergyckom? smile.gif as sian vos posukio nepraziopsojau.. doh.gif poto kur neapsvieciamas kelias buvo.. vaziavau ant 30..bijojau ,kad ir ant borto uzvaziuot.. nieko nesimate.. doh.gif

Mane irgi nervina tos neapšviestos gatvės. Man atrodo, kad praeitais metais buvo geresnis apšvietimas, o gal todėl taip atrodo, kad prisimenu būtent žiemą, kai nuo sniego šviesiau būdavo?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 11 27, 22:41)
Mane irgi nervina tos neapšviestos gatvės. Man atrodo, kad praeitais metais buvo geresnis apšvietimas, o gal todėl taip atrodo, kad prisimenu būtent žiemą, kai nuo sniego šviesiau būdavo?

Taip-kai pasnigs,bus gerokai sviesiau ir lengviau...o siaip-prie tamsos priprantama... ax.gif Mane dabar knisa tai,kad trumpos dienos,ir praktiskai beveik visas darbo laikas-tamsoje doh.gif O diena kai sviesu as einu namo miegoti... doh.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien lietus pila, tamsu ... Labai nervuoja mašinos be šviesų tokiomis oro sąlygomis . Ryt sniegą žada doh.gif
Atsakyti