QUOTE(@Andrea @ 2012 10 09, 06:26)
Kliamka, nu man kažkaip negražiai nuskambėjo. Sukinėt vairą, aiškint, kad posūkį įjungti... Kaip pati jaustumeis sėdėdama jos vietoj? Ypač jei ne klevas jau... Tai reikėjo išvis tada pačiai vairuot, jei kitas nesugeba vairuot jūsų mašinos.
ir man taip nuskambėjo
Man griebė už vairo egzamino metu, bet aiškiai matėsi, kad be reikalo, kad būtų bent kokios klaidos pripaišytos

Labai nekoks jausmas, kai griebia už vairo, nors važiuoji normaliai tiesiai, tinkamoje vietoje
Antrą kartą griebė už vairo kai nematė, nes nežiūrėjo į kelią, o žiūrėjo į popierius savo, kad pristabdžiau paskui sukančią į kairę mašiną ir turėjau ją apvažiuoti iš dešinės. Va tada ir griebė, kai prasukinėjau iš dešinės. Kam griebė, pati nežino jaučiu egzaminuotoja

Tai tik tos dvi išgalvotos klaidos ir buvo prirašytos
Man su mb neišeina važiuot. Jaučiu, kad yra kompleksas kažkoks. Su juo jaučiuosi kaip ką tik teises išlaikius
QUOTE(denaxa @ 2012 10 09, 06:27)

Ta pati darau

Va ir autika siandien parkuodama islipau,nuejau ir paziurejau,kiek dar galiu atgal pavaryt-kad lengvuskiu neisbombint netycia
Aš irgi nesigėdinu išlipti ir vėl lipti pasitaisyti jei reikia. Ką tik taip dariau.
Orai pas mus katastrofa. Lietus, dargana, šalta, tamsu. Fuii kaip negera važinėti šaltame lietuoje

Kad tik vėl kokio tornado neužneštų ...