Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Šiandien reikėjo anksti į darbą, leidau draugei atvairuot mus, o ji pirmąkart prie mano vairo. Pasijaučiau kaip instruktorius: rodyk posūkį, jau stabdyk, junk antrą.. kartą net vairą pasukau. biggrin.gif |Visai gerai mum sekėsi, tik iš vietos sunkiau nutaikė apsukas, kartais atrodė, kad tikras klevas važiuoja, nors ji jau ne tokia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 08, 21:40)
O ko cia rausti? As daznai buna kad islipu,pasiziuriu,ir jei dar kazkiek truksta-sedu atgal ir privarau smile.gif Svarbiausia-tvarkingai palikti masina,taupant vieta ir kad netrukdytu kitiems,o kokiu budu ta padarysi-koks skirtumas? ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi islipu.. kai palieku prie darbo masina..ar tas kitas priekyje tures kaip isvaziuot. kitur islipu,paziuriu ar tvarkingai ja pasistaciau smile.gif karta dureles atsidariau..kad prie pat bardiuro privaziuociau smile.gif
normalu smile.gif
Atsakyti
Kliamka, nu man kažkaip negražiai nuskambėjo. Sukinėt vairą, aiškint, kad posūkį įjungti... Kaip pati jaustumeis sėdėdama jos vietoj? Ypač jei ne klevas jau... Tai reikėjo išvis tada pačiai vairuot, jei kitas nesugeba vairuot jūsų mašinos.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 09, 14:20)
drinks_cheers.gif as irgi islipu.. kai palieku prie darbo masina..ar tas kitas priekyje tures kaip isvaziuot. kitur islipu,paziuriu ar tvarkingai ja pasistaciau smile.gif karta dureles atsidariau..kad prie pat bardiuro privaziuociau smile.gif
normalu smile.gif

drinks_cheers.gif Ta pati darau 4u.gif Va ir autika siandien parkuodama islipau,nuejau ir paziurejau,kiek dar galiu atgal pavaryt-kad lengvuskiu neisbombint netycia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 10 09, 06:26)
Kliamka, nu man kažkaip negražiai nuskambėjo. Sukinėt vairą, aiškint, kad posūkį įjungti... Kaip pati jaustumeis sėdėdama jos vietoj? Ypač jei ne klevas jau... Tai reikėjo išvis tada pačiai vairuot, jei kitas nesugeba vairuot jūsų mašinos.

ir man taip nuskambėjo g.gif

Man griebė už vairo egzamino metu, bet aiškiai matėsi, kad be reikalo, kad būtų bent kokios klaidos pripaišytos doh.gif Labai nekoks jausmas, kai griebia už vairo, nors važiuoji normaliai tiesiai, tinkamoje vietoje doh.gif
Antrą kartą griebė už vairo kai nematė, nes nežiūrėjo į kelią, o žiūrėjo į popierius savo, kad pristabdžiau paskui sukančią į kairę mašiną ir turėjau ją apvažiuoti iš dešinės. Va tada ir griebė, kai prasukinėjau iš dešinės. Kam griebė, pati nežino jaučiu egzaminuotoja doh.gif Tai tik tos dvi išgalvotos klaidos ir buvo prirašytos doh.gif

Man su mb neišeina važiuot. Jaučiu, kad yra kompleksas kažkoks. Su juo jaučiuosi kaip ką tik teises išlaikius verysad.gif

QUOTE(denaxa @ 2012 10 09, 06:27)
drinks_cheers.gif Ta pati darau 4u.gif  Va ir autika siandien parkuodama islipau,nuejau ir paziurejau,kiek dar galiu atgal pavaryt-kad lengvuskiu neisbombint netycia biggrin.gif

Aš irgi nesigėdinu išlipti ir vėl lipti pasitaisyti jei reikia. Ką tik taip dariau.

Orai pas mus katastrofa. Lietus, dargana, šalta, tamsu. Fuii kaip negera važinėti šaltame lietuoje verysad.gif Kad tik vėl kokio tornado neužneštų ...
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 10 09, 15:20)
Orai pas mus katastrofa. Lietus, dargana, šalta, tamsu. Fuii kaip negera važinėti šaltame lietuoje  verysad.gif Kad tik vėl kokio tornado neužneštų ...

Pas mus tokie patys orai, lyja, paskui saulė pradeda taip spigint, kad nieko nesimato. Nežinau net kas blogiau g.gif Vakar piko metu teko važinėti, ko paprastai stengiuos vengti, tai avarijų tris mačiau vienoje pagrindinių gatvių, ir užknisa tuose kamščiuose stovėt. Jau geriau valandą palaukt ir sau ramiai važiuot, be jokių stoviniavimų, ir milimetrinių judėjimų. schmoll.gif
Dėl parkavimo ir aš būna išlipu, arba tik duris prasidarau pažiūrėt. Jei priekyje vietos yra pakankamai daug, tai be problemų, bet jei ne- tai viskas doh.gif
Atsakyti
Pas mane nieko naujo.
Tik sian vooos neivare siuksliaveze kazkokia.Vaziuojant i darba nuo kalniuko vos prasilenkem, o ji net nepristabde, butu putus ir nuputus mane su visa masiniuke smile.gif Bet gal cia tik man taip atrodo, kai didele masina prie pat pat prasirauna, jai matyt geriau viskas is aukstai matesi ir mate kur vaziuoja ir koks atstumas.Bet realiai, tai vos ne veidrodeli paliete.Buvo baisokoka cool.gif Gal aukstoj masinoj ir jaukiau butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 10 08, 08:05)
Oj, aš jau metai važinėju, bet priekis mane iki šiol gąsdina. Nemoku ir aš iš karto priekiu pasistatyti. O kai tik viena vieta būna laisva, tai aplamai....

Kaip keista,kam priekiu parkuotis sunkiau,juk tai taip lengvai,tikrai geriau matosi viskas,nei galu smile.gif.
QUOTE(Kliamka @ 2012 10 09, 08:03)
Šiandien reikėjo anksti į darbą, leidau draugei atvairuot mus, o ji pirmąkart prie mano vairo. Pasijaučiau kaip instruktorius: rodyk posūkį, jau stabdyk, junk antrą.. kartą net vairą pasukau. biggrin.gif |Visai gerai mum sekėsi, tik iš vietos sunkiau nutaikė apsukas, kartais atrodė, kad tikras klevas važiuoja, nors ji jau ne tokia. biggrin.gif

As tokia drauge pasiusciau i viena vieta,jei sitaip pradetu elgtis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 09, 14:27)
drinks_cheers.gif Ta pati darau 4u.gif  Va ir autika siandien parkuodama islipau,nuejau ir paziurejau,kiek dar galiu atgal pavaryt-kad lengvuskiu neisbombint netycia biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Predstavliaju!

QUOTE(Taurė @ 2012 10 09, 15:20)
Orai pas mus katastrofa. Lietus, dargana, šalta, tamsu. Fuii kaip negera važinėti šaltame lietuoje  verysad.gif Kad tik vėl kokio tornado neužneštų ...

Brrr.. pas mumi irgi salta..lyja.. ilipu i maske.. viskas aprasoja.. tai dabar kenciu..isivaizduoju ziema.. pries puse valandos reikes iseidinet doh.gif kad susitvarkyt..

QUOTE(elenuxus @ 2012 10 09, 19:41)
Pas mane nieko naujo.
Tik sian vooos neivare siuksliaveze kazkokia.Vaziuojant i darba nuo kalniuko vos prasilenkem, o ji net nepristabde, butu putus ir nuputus mane su visa masiniuke  smile.gif Bet gal cia tik man taip atrodo, kai didele masina prie pat pat prasirauna, jai matyt geriau viskas is aukstai matesi ir mate kur vaziuoja ir koks atstumas.Bet realiai, tai vos ne veidrodeli paliete.Buvo baisokoka  cool.gif Gal aukstoj masinoj ir jaukiau butu  biggrin.gif

as isivaizduoju visada,kad kaip kokia siemka pravaziuotu ir nepajaustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 10 09, 14:26)

O bože, kas per interpretacijos. blink.gif doh.gif Ji sugeba (na kas sakė kad nesugeba, kiek išpūtėt mano žodžius) aš ja pasitikikiu todėl ir leidau vairuot, šiaip pa prikolu, kad smagiau būtų, tačiau buvo tamsu, prie mano mašinos nepratus, važiavom keliais, kuriais ji nevažiavus, todėl paprašė padėt jai, perspėt apie perėjas, kokia juosta važiuot ir pan. Pvz. kartais klausė ar jungt posūkį. Jei vairą paliečiau irgi nereiškia, kad sukau 90 laispniu.
Jeigu jums vyrai piktai aiškina pašonėj tai nereiškia, kad aš tokia; mes mokam kalbėtis ir juoktis.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 09, 22:26)
salta..lyja.. ilipu i maske.. viskas aprasoja.. tai dabar kenciu..isivaizduoju ziema..

Nežinot kas kokios geros chemijos prieš tą rasą? Nes su popieriniu rankšluoščiu ją valyti sekasi sunkiai. O dar kai žiemą iš ryto jinai prišąla, ir skubi į darbą - tai kažkas kraupaus būna. Kas jau kas bet žiemos nelaukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 10 09, 23:36)
O bože, kas per interpretacijos. blink.gif  doh.gif Ji sugeba (na kas sakė kad nesugeba, kiek išpūtėt mano žodžius) aš ja pasitikikiu todėl ir leidau vairuot, šiaip pa prikolu, kad smagiau būtų, tačiau buvo tamsu, prie mano mašinos nepratus, važiavom keliais, kuriais ji nevažiavus, todėl paprašė padėt jai, perspėt apie perėjas, kokia juosta važiuot ir pan. Pvz. kartais klausė ar jungt posūkį. Jei vairą paliečiau irgi nereiškia, kad sukau 90 laispniu.
Jeigu jums vyrai piktai aiškina pašonėj tai nereiškia, kad aš tokia; mes mokam kalbėtis ir juoktis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nagi reikia paintepretuot mergickom biggrin.gif liudna gi..senai gincu nebuva tongue.gif
180 sukai? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ponybreakout @ 2012 10 10, 00:01)
Nežinot kas kokios geros chemijos prieš tą rasą? Nes su popieriniu rankšluoščiu ją valyti  sekasi sunkiai. O dar kai žiemą iš ryto jinai prišąla, ir skubi į darbą - tai kažkas kraupaus būna. Kas jau kas bet žiemos nelaukiu  verysad.gif

Yra purskalas nuo rasojimo .. jo nebandziau.. maciua maximoje yra.. manau reikes jo nusipirkti. nes per ta skubejima reikia 5min vaziuot per ribota matomuma.jis kaip dezikas tokiam inde. kaina apie 11lt.TIK AR PADEDA?! sito nezinau.
Atsakyti