Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Ponybreakout @ 2012 10 09, 16:01)
Nežinot kas kokios geros chemijos prieš tą rasą? Nes su popieriniu rankšluoščiu ją valyti  sekasi sunkiai. O dar kai žiemą iš ryto jinai prišąla, ir skubi į darbą - tai kažkas kraupaus būna. Kas jau kas bet žiemos nelaukiu  verysad.gif

man buvo pradėję rasoti iš lauko pusės, bet pasirodo tereikėjo nusukti kondicionieriaus vėją nuo langų. Rasojo būtent tose vietose, kur vėjas pūtė į langus doh.gif
Dabar jau šilumą tenka jungt doh.gif
Atsakyti
Kad man paprastai aprasoja iš vidinės pusės. Ir tuo metu, kai mašina stovi neužvesta.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 09, 23:17)
Yra purskalas nuo rasojimo .. jo nebandziau.. maciua maximoje yra.. manau reikes jo nusipirkti. nes per ta skubejima reikia 5min vaziuot per ribota matomuma.jis kaip dezikas tokiam inde. kaina apie 11lt.TIK AR PADEDA?! sito nezinau.

Reikės užmestį akį kas ten per dalykas.

Atsakyti
Sveikos, na pas mane "vairavimo fronte" nieko naujo, tik va su soniniu parkavimu, tarp dvieju masinu, vis dar sunku doh.gif na nieko, su laiku persilausiu blush2.gif ai dar pakeiciau masina, sako negalima gaileti parduodamos masinos, bet man taip patiko mano glofytis rolleyes.gif bet dabar jis pas labai saunia panele, kuri zinau, kad juo rupinsis biggrin.gif
Atsakyti
Spin2liux,o kodel negalima gailetis parduodamos masinos? smile.gif
Taure,kokia Tu ankstyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 10 10, 08:54)
ai dar pakeiciau masina, sako negalima gaileti parduodamos masinos, bet man taip patiko mano glofytis rolleyes.gif bet dabar jis pas labai saunia panele, kuri zinau, kad juo rupinsis biggrin.gif

Kodel nusprendei pakeisti masiniuka?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Yra parduotuveje purskalas nuo rasojimo, kazkada pirkom pigesni (apie 10 lt mokejom), tai jokio poveikio nebuvo. O nesenai pazistamas dave pabandyt kazkoki kita, is Vokietijos pervezta, pries savaite uzpurskem ir kolkas tikrai matosi poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 10 10, 00:01)
Nežinot kas kokios geros chemijos prieš tą rasą? Nes su popieriniu rankšluoščiu ją valyti  sekasi sunkiai. O dar kai žiemą iš ryto jinai prišąla, ir skubi į darbą - tai kažkas kraupaus būna. Kas jau kas bet žiemos nelaukiu  verysad.gif

Ieskok masinoj dregmes saltinio-tai rasojimo priezastis,nes jei masinoj sausa-nerasotu. Pas mane irgi pradejo rasoti,kai bus grazesnis oras reiks ieskot galu...O kol kas isedus tiesiog skuduru nubraukiu priekini langa ir tiek-minute gal uzima,ne tragedija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 10 09, 23:36)
O bože, kas per interpretacijos. blink.gif  doh.gif Ji sugeba (na kas sakė kad nesugeba, kiek išpūtėt mano žodžius) aš ja pasitikikiu todėl ir leidau vairuot, šiaip pa prikolu, kad smagiau būtų, tačiau buvo tamsu, prie mano mašinos nepratus, važiavom keliais, kuriais ji nevažiavus, todėl paprašė padėt jai, perspėt apie perėjas, kokia juosta važiuot ir pan. Pvz. kartais klausė ar jungt posūkį. Jei vairą paliečiau irgi nereiškia, kad sukau 90 laispniu.
Jeigu jums vyrai piktai aiškina pašonėj tai nereiškia, kad aš tokia; mes mokam kalbėtis ir juoktis.

Jei praso pagalbos,o dar tokios,kad net klausia,ar rodyti posuki ir pan.,tai as tada patyliu apie jos vairavima g.gif ,visos vaziuojam,kai tamsu,kai lija,bet kad man kas padetu ,tai dar neprireike,o cia juk kalbama jau net ne apie klevuka unsure.gif .O ar rodyti posukius ir kuria juosta vaziuoti,tai nuo maisnos nepriklauso wink.gif.
Ir dabar nesuprantu,sakai,kad juokais,bet is tikruju prase padeti,tai juokais,ar ne biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Change*: 10 spalio 2012 - 10:30
Nu dar tokio serviso reiketu paieskot biggrin.gif geretis direktoriu. Nuveziau masina,tai dar i darba nuveze smile.gif nesitikejau net. Malonus zmogus.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 10, 11:46)
Spin2liux,o kodel negalima gailetis parduodamos masinos? smile.gif

Cia toks kaip ir prietaras biggrin.gif sako, kad naujajam seiminimkui paskui su masina gali nesisekti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 10, 11:50)
Kodel nusprendei pakeisti masiniuka?

tik del to, kad reikejo didesnes masinos, vyro daug kuro "ryja", o mes pakankamai daznai vazinejam kaunas-kalipeda, o i masina turim tilpti: as, vyras, vaikas ir 2 sunys blush2.gif
siaip savo golfyciu buvau visiskai patenkinta, gal siek tiek kietokas, bet uztat ekonomiskas labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 10 spalio 2012 - 14:40
4u.gif sveikos

senokai nebuvau cia ax.gif darbai, vaikai biggrin.gif
tik paziurejau, o gi siandien lygiai vienas menuo, kaip as vairuotojo pazymejima turiu 4u.gif tai nusprendziau uzsukti, pasilabinti, pasidziaugti, kad vairuoju jau be baimes - tik atsargiai, zinoma 4u.gif ir pasiguosti, kad kartais nugrybauju ne tuo keliu, jei vaziuoju pirma karta i kazkokia tai vieta doh.gif lotuliukas.gif nezinau as tu Vilniaus gatviu dar lotuliukas.gif na, aisku, dazniausi marsrutai jau atidirbti, kaip sakant lotuliukas.gif ale kaip nors susipazinsim po truputi ir su kitais tongue.gif

einu, paskaitinesiu, kuom jus gyvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2012 10 06, 14:02)
O man tai kaip tik labai reikia to palaikymo, na, kad nors kartą pagirtų, nors dėl menkiausio dalyko vairuojant.
Dabar sakiau, kad kai kartu, tai jis vairuoja. Man nervai svarbesni.

drinks_cheers.gif pas mus lygiai ta pati situacija
dar MB uzmeta vis - matyt tragiskai vairuoji, jei su manim atsisakai uz vairo sesti lotuliukas.gif doh.gif
bet as su juo jauciuosi kaip per koki egzamina lotuliukas.gif doh.gif atsimenu, lauke jis manes atvaziuojancios is darbo, tai kai pamaciau, kad stovi ir ziuri, kaip as cia atvaziuoju, tai kojos rankos kalatotis pradejo, isukusi i parkinga net valytuvus sugebejau is tu nervu kazkaip ijungti lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(ewacka @ 2012 10 06, 15:01)
is kitos puses pamascius, tai jei B isleidzia i gatve, o jei dar ir su vaikais vienas, reiskias ne tokios dar ir beviltisko vairuotojos esame. Na manau kitokiu atveju butu grieztas ,,ne'' is ju puses  biggrin.gif  g.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 10, 02:46)

Kad ne, tik gyvenu kitoje laiko juostoje 4u.gif

Jetus, šiandien oras dar klaikesnis. Be šildymo mašinoje jau niekaip. Dargana, lietus, kaip nekenčiu tokio oro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 10 10, 11:29)
Jei praso pagalbos,

pavažinėkit su kitom mašinom, kurių nesate vairavusi, keliais su daug juostų ir eismo, tada pamatysit ar smagiau kai draugiškai padeda, ar ne. Kam taip sureikšmint savarankiškumą. O kad ne klevas tai dar nereiškia, kad patirties daugiau už mane turi, nors mačiau, kad gatvėm gerai laksto. Nesvarbu, čia esmė buvo, kad draugė vairavo mano mašiną, o aš šalia sėdėjau, truputuką nerimo buvo ir įdomu pažiūrėt kaip kitam sekasi su ja. smile.gif
Atsakyti