Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2012 10 10, 19:35)
pavažinėkit su kitom mašinom, kurių nesate vairavusi, keliais su daug juostų ir eismo, tada pamatysit ar smagiau kai draugiškai padeda, ar ne. Kam taip sureikšmint savarankiškumą. O kad ne klevas tai dar nereiškia, kad patirties daugiau už mane turi, nors mačiau, kad gatvėm gerai laksto. Nesvarbu, čia esmė buvo, kad draugė vairavo mano mašiną, o aš šalia sėdėjau, truputuką nerimo buvo ir įdomu pažiūrėt kaip kitam sekasi su ja. smile.gif

Nepergyvenk,as vairuoju daug ir visokiais keliais wink.gif,o masina netrukdo geram vaiuotojui,suprantu,kad buna sankabos jautresnes ir visa kita,sitie dalykai daug ka duoda,kai sedi prie ne savo masinos,bet elementarus zinojimas,kaip vaziuoti,kada rodyti posuki,kokia juosta vaziuoti,jei net ir uz vairo reikia griebti,tai pati supranti,kad tai ne masinoje esme lotuliukas.gif ,tai yra nemoksiskumas vairuoti ir tiek.Ar nuo masinos priklauso,kada kur reikia posuki rodyti ir i kuria juosta ivaziuoti lotuliukas.gif ?Nepyk,bet nusikalbejai smile.gif.
Jei ji is tu vairuotoju,kuri turi teises ne vienerius metus,bet labai retai vairuoja,tada suprantu,kad jauciasi,lyg butu nauja vairuotoja smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 10 10, 20:19)
Nepergyvenk,as vairuoju daug ir visokiais keliais wink.gif,o masina netrukdo geram vaiuotojui,suprantu,kad buna sankabos jautresnes ir visa kita,sitie dalykai daug ka duoda,kai sedi prie ne savo masinos,bet elementarus zinojimas,kaip vaziuoti,kada rodyti posuki,kokia juosta vaziuoti,jei net ir uz vairo reikia griebti,tai pati supranti,kad tai ne masinoje esme lotuliukas.gif ,tai yra nemoksiskumas vairuoti ir tiek.Ar nuo masinos priklauso,kada kur reikia posuki rodyti ir i kuria juosta ivaziuoti lotuliukas.gif ?Nepyk,bet nusikalbejai smile.gif.
Jei ji is tu vairuotoju,kuri turi teises ne vienerius metus,bet labai retai vairuoja,tada suprantu,kad jauciasi,lyg butu nauja vairuotoja smile.gif.

Jau matau, kad mėgstate painterpretuot kaip jums labiau patinka (ne pirmą kartą), o gal specialiai kitus vadint nusikalbančiais kai jie taip net neteigia. Ne vakar už vairo atsisėdau, kad nežinočiau kas nuo ko priklauso. Neturiu ką diskutuot. Kas norėjo, tas suprato. Važinėkit laimingai, o kas ką pergyvens čia gyvenimas parodys. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 10 10, 20:27)
Jau matau, kad  mėgstate painterpretuot kaip jums labiau patinka (ne pirmą kartą), o gal specialiai kitus vadint nusikalbančiais kai jie taip net neteigia. Ne vakar už vairo atsisėdau, kad nežinočiau kas nuo ko priklauso. Neturiu ką diskutuot. Kas norėjo, tas suprato. Važinėkit laimingai, o kas ką pergyvens čia gyvenimas parodys. wink.gif

Visu pirma,nereikia i mane pradeti kreiptis "jus",nesu naujoke temoje,ar visiskai svetima wink.gif.
Visu antra,nemanau,kad buvo neteisingu interpretaciju,tik tai,ka sakei pati mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 10 10, 16:30)
Kad ne, tik gyvenu kitoje laiko juostoje  4u.gif

Jetus, šiandien oras dar klaikesnis. Be šildymo mašinoje jau niekaip. Dargana, lietus, kaip nekenčiu tokio oro  verysad.gif

doh.gif Aj Gi Rimtai smile.gif pala ..o kiek valandu skirtumas? rolleyes.gif
Vakar irgi sildziausi jau.. rankos susalo.. reikes pirstines mautis jau.. be pirstu smile.gif

Pony..sorry ,kad trumpinu nika smile.gif as sian klausiau servise. tai sake vargu ar tas purkalas pades ant langu.
ir pasake,kaip ir Denaxa.. kad reikia ziuret masinoje.. kazkas sukelia ta rasojima. rolleyes.gif

Atsakyti
Oi, trumpinkit kaip jums patogiausia.
Reikės tada visą šitą peržiūrėti kol dar žiema neatėjo. Panašu, kad šiais metais jinai ateis greitai.
O kas dar be ventiliacijos gali būti drėgmės šaltinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponybreakout: 10 spalio 2012 - 22:58
PONY
Nesandari aušinimo sistema.
- Prisikaupė per daug drėgmės automobilyje, pvz. po lietaus prinešus vandens kojomis ar net įsėdus drėgnais drabužiais, padėjus drėgną skėtį, ar po to, kai buvo atidaryti langai ir vėsų vakarą priėjo drėgmės.
- Seniai keistas salono oro filtras.
- Sutrikęs oro cirkuliavimas automobilyje - purvu užkimštos ar lapais bei spygliais užkištos oro patekimo grotelės (esančios paprastai apačioje ties langais) bei neveikiantys oro išėjimo vožtuvai kėbulo gale, dažnai paslėpti bagažinėje arba ties galiniais statramsčiais.

Pilnas straipsnis. smile.gif vat..

Pries rasojima
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 10, 15:16)
doh.gif Aj Gi Rimtai smile.gif pala ..o kiek valandu skirtumas?  rolleyes.gif
Vakar irgi sildziausi jau.. rankos susalo.. reikes pirstines mautis jau.. be pirstu smile.gif

apie 7h mes atsiliekam nuo LT.
Pas mane vairas šildomas, bet dar nežinau net kur įjungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 10 11, 02:08)
apie 7h mes atsiliekam nuo LT.
Pas mane vairas šildomas, bet dar nežinau net kur įjungti  g.gif

new_russian.gif hihihi.gif jega
Atsakyti
Taure,sedines irgi turetu but sildomos? smile.gif
malonu vaziuot kai silta..o kai bus -25 smile.gif mmm...
pamenu su drauge variau.. In man nesake,kad seduskos sildomos.klausia salta?
Sakau nu jop truputi. Nepastebejau,kaip ijunge kazka.. Sedziu sedziu.. Vaziuojam jau 10 ar 15 min.. Jauciu kad uzpakalis jau svila.. Ir nesuprantu kodel.. Kenciu..poto sakau blin ,tavo maskei kazkas yra.. Man uzpakalis dega biggrin.gif nu pasijuokem siektiek biggrin.gif senas modelis jos.. Tigros.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 10, 23:07)

Ačiū už straipsnį smile.gif Aktuali paskutiniu metu man tema, šįryt kaip niekad ilgai atpūtinėjau priekinį stiklą iš vidinės pusės, važiuodama dar ilgai valiausi, jaučiausi kaip bunkeryje kokiame, o laukti aikštelėje negalėjau, vėlinausi į darbą. Pas mane salono oro filtras neseniai keistas, gal kur lapai užkimšo biggrin.gif Tame straipsnyje dar buvo aprašytas toks būdas :Senas geras būdas yra po kilimėliais pakloti laikraštį drėgmei sugerti. Gal pabandyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 11 spalio 2012 - 13:19
pas mane sitoj masinoj irgi sildomos sedynes thumbup.gif vienas malonumas vaziuoti kai masinoj silta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 11, 04:27)
Taure,sedines irgi turetu but sildomos? smile.gif
malonu vaziuot kai silta..o kai bus -25 smile.gif mmm...
pamenu su drauge variau.. In man nesake,kad seduskos sildomos.klausia salta?
Sakau nu jop truputi. Nepastebejau,kaip ijunge kazka.. Sedziu sedziu.. Vaziuojam jau 10 ar 15 min.. Jauciu kad uzpakalis jau svila.. Ir nesuprantu kodel.. Kenciu..poto sakau blin ,tavo maskei kazkas yra.. Man uzpakalis dega biggrin.gif nu pasijuokem siektiek biggrin.gif senas modelis jos.. Tigros.

Šildomos. Labai smagu ryte rūrą pasišildyti. Arba po baliaus kokio, naktį namo grįžinėjant kai užkepina mb specialiai, tai išlipu labiau apkvaišus nei įlipu doh.gif (čia seniau, kol nevairavau). Gaila galinės nešildomos, vaikams būtų gerai.

Mano mašiniokas šyrit protestuoja. Tik užsivedžiau, kaip pradėjo pypsėti visokios lempelės blink.gif Langų skystis baigėsi, ratuose oro trūksta umn.gif: Išlipau, pažiūrėjau, normalūs tie ratai. Nuvežiau vaikus, dabar pakėliau mb, lai eina aiškintis su mašina ko ji ten man grūmoja. Jau ne pirmą kartą tie perspėjimai dėl ratų jungiasi. Pirmas buvo kai ant kalniuko pastovėjo naktį, o dabar normalioje įprastoje vietoje stovėjo. Įdomu kas ten jiems netiko. Ratai kažkokie keisti, tipo nesprogstantys, bet jau baigia man patikti su tais oro trūkumais.
Veno niekaip nerandam pirkti, pasirodo pas mus VW venų trūkumas doh.gif
Atsakyti