Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

siandien atsiemiau teises ir jau draugo masina vairavau. kaip baisu buvo,nors jis salia sedejo. jo masina nauja, tai ne tik baisu siaip vaziuot, bet baisu ir sudauzyt be galo biggrin.gif ryt gal jau imsiu brolio,jo senute,bet nebaisu taip smarkiai smile.gif
uzgesau siandien sankryzoj biggrin.gif turbut jei ne draugas,kuris kartojo:ramiai,letai atleidinek sankaba,buciau ne tris kartus uzgesus,o isvis masina ten palikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 10 11, 17:54)
siandien atsiemiau teises ir jau draugo masina vairavau. kaip baisu buvo,nors jis salia sedejo. jo masina nauja, tai ne tik baisu siaip vaziuot, bet baisu ir sudauzyt be galo biggrin.gif ryt gal jau imsiu brolio,jo senute,bet nebaisu taip smarkiai smile.gif
uzgesau siandien sankryzoj biggrin.gif turbut jei ne draugas,kuris kartojo:ramiai,letai atleidinek sankaba,buciau ne tris kartus uzgesus,o isvis masina ten palikus biggrin.gif

Kaip faina pirmas važiavimas po išlaikymo thumbup.gif

denaxa, ar gali ratų sensoriai reaguoti į drastiškas oro permainas ? Paskui vėliau kai sėdau važiuoti, kai mašina pastovėjo ilgokai saulėje, padariau patikrinimą su kompu, reset ir vėl viskas ok su ratais. Galvoju gal dėl to, kad naktis šalta buvo sureagavo g.gif Žiūrėsiu kaip ryt ryte bus. Mb šiandien nerado laiko patikrinti doh.gif
Šiandien su dukrosmkilimą nusipirkom. Neša mums tą kilimą link mašinos, o mes galvojam kaip sugrūsim lotuliukas.gif Kažkaip sukišo pardavėjas, o maniau netilps. Dukra laiminga turėdama naują kilimą kambaryje. Jei neturėčiau teisių, nežinia kada būčiau mb priprašius nuvažiuoti nupirkti. Visgi vairavimas suteikia DAUG nepriklausomybės victory.gif

Ryt išminam į kelionę ilgą, laukiu labai cool.gif
Atsakyti
Aš irgi pasijutau nepriklausoma labiau. biggrin.gif Nebereikia prašyti, kad pavežtų, derintis prie kitų žmonių - svarbu, kad tik rakteliai namie būtų, galiu ir pati nuvažiuoti, kur man reikia. biggrin.gif Tik vienas minusas - dar kol neatsidžiaugusi vairavimu, beveik nebevaikštau pėščiomis. ax.gif Visgi kojos nevaldiškos...

Smagios kelionės, Taure. smile.gif
Ir sveika, Milky . Sveikinu su teisėmis. thumbup.gif

(pagaliau baigiau rašyti anglų monologą, tai išsišiepusi bėgu miegot, kol dar neišaušo). lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Andrea: 12 spalio 2012 - 02:34
QUOTE(Taurė @ 2012 10 12, 02:37)
Kaip faina pirmas važiavimas po išlaikymo  thumbup.gif

denaxa, ar gali ratų sensoriai reaguoti į drastiškas oro permainas ? Paskui vėliau kai sėdau važiuoti, kai mašina pastovėjo ilgokai saulėje, padariau patikrinimą su kompu, reset ir vėl viskas ok su ratais. Galvoju gal dėl to, kad naktis šalta buvo sureagavo  g.gif Žiūrėsiu kaip ryt ryte bus. Mb šiandien nerado laiko patikrinti  doh.gif
Šiandien su dukrosmkilimą nusipirkom. Neša mums tą kilimą link mašinos, o mes galvojam kaip sugrūsim  lotuliukas.gif  Kažkaip sukišo pardavėjas, o maniau netilps. Dukra laiminga turėdama naują kilimą kambaryje. Jei neturėčiau teisių, nežinia kada būčiau mb priprašius nuvažiuoti nupirkti. Visgi vairavimas suteikia DAUG nepriklausomybės victory.gif 
Ryt išminam į kelionę ilgą, laukiu labai  cool.gif

Nezinau,Taure,nesu turejusi tokios masinos...bet,kiek teko susidurti su darbinem,kurios prikimstos belekiek elektronikos-na,su ja gali buti visko...blogiausia,kad tokius gedimus be galo sunku surasti...taigi,gali buti,kad ir reaguoja i permainas,bet gali buti ir taip,kad reaguoja i permainas del to,kad gal kazkas nelabai tvarkoj su jais... g.gif Va mano mersiukas jau savaite remonte stovi,ir nieks nieko netaiso,nes gedimas-elektronika,nera norinciu ieskoti kur laidai "prakiuro"... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 12, 04:30)
Nezinau,Taure,nesu turejusi tokios masinos...bet,kiek teko susidurti su darbinem,kurios prikimstos belekiek elektronikos-na,su ja gali buti visko...blogiausia,kad tokius gedimus be galo sunku surasti...taigi,gali buti,kad ir reaguoja i permainas,bet gali buti ir taip,kad reaguoja i permainas del to,kad gal kazkas nelabai tvarkoj su jais... g.gif  Va mano mersiukas jau savaite remonte stovi,ir nieks nieko netaiso,nes gedimas-elektronika,nera norinciu ieskoti kur laidai "prakiuro"... schmoll.gif

hmmm, netikiu, kad čia gedimas, jaučiu tik jautri vieta. Mašina turi pilna garantiją, ratai irgi, bet as manau ten tiesiog silpnoji vieta orų permainos. Siandien pvz viskas ok jau g.gif Šiandien tik langų skysčio maldauja dapilti doh.gif
Atsakyti
Lauke sala smile.gif Isejus is darbo radau galines dureles biski prisalusias doh.gif O viduj dregmes dafiga,nubraukti langams dvieju skuduru prireike doh.gif Tai rytdienos uzduotis-sutvarkyti masina,isplauti varikli,ja pacia,nuvaskuoti ziemai (nes jau nebeplausiu iki pavasario),ir,aisku,surasti dregmes saltini... ax.gif Dar reikes butinai atidarytais langais pavazinet,kad gerai pradziutu... ax.gif Ir dar nigrolu surudyjusias vietas nuteplioti smile.gif
Atsakyti
o slenkscius niekuo nedengi? Denaxa? ka tas daiktas duoda surudijusioms vietoms? jei patepi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 12, 23:11)
o slenkscius niekuo nedengi? Denaxa? ka tas daiktas duoda surudijusioms vietoms? jei patepi...  4u.gif

Naa...siaip reiketu tepti kol dar nesurudyje,o nigrolas su moviliu sumaisytas perpus kiek pristabdo rudyjima,na,metais veliau skyle atsiras ax.gif Slenksciai nupurksti kazkuo is anksciau,bet cia nelabai svarbu,antikorozine reikia dengti is vidaus,nes rudys pradeda esti masina is vidaus,tik veliau isoren islenda. O i slenkscius ir dureles dar pernai pripurksta to paties nigrolio su moviliu-ekonominis variantas cia,taip sakant,ji naudojo seniau kai nebuvo rimtesniu priemoniu,o dabar gi ir rimtesniu antikoroziniu pilna smile.gif
Atsakyti
o. Reikia ir man.. Pas man jau nuplauta..isvaskuota masina smile.gif
kazkuri savaitgali tai padarem smile.gif
o kur pirkt ta daikta...aplamai tokius dalykus.. Senukuose butu? Ar tik specializuotuose? Kaip tanagra,kemi... ? Ir kaip paciai tai atlikt? Serviso prasyt nenoriu
Atsakyti
O aš va jau daugiau nei savaitę nevairavau. MB į darbą važinėjo. Bet nuo kitos savaitės greičiausiai vėl aš vairuosiu smile.gif
Aš niekada nesikišau į auto priežiūrą, bet dabar pradėjau daugiau domėtis, tai matau, kad MB nelabai mūsų mašiniuką lepina.
O man baisu, kai MB išvažiuoja į komandiruotę kitame mieste kelioms dienoms. Nieko nesigaudau apie automobilio techninę dalį. Menkiausiam gedimui esant nežinočiau kaip elgtis. Kažkaip automobilyje jaučiuosi kaip svečias, ne kaip jo valdytoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 13 spalio 2012 - 12:17
QUOTE(anikute @ 2012 10 13, 13:17)
O man baisu, kai MB išvažiuoja į komandiruotę kitame mieste kelioms dienoms. Nieko nesigaudau apie automobilio techninę dalį. Menkiausiam gedimui esant nežinočiau kaip elgtis. Kažkaip automobilyje jaučiuosi kaip svečias, ne kaip jo valdytoja  blush2.gif

Man lygiai tas pats blush2.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 10 12, 02:54)

4u.gif sveikinimai

tavo draugas - auksinis berniukas rolleyes.gif tongue.gif pamenu, pries Regitrini egza su M raide vazinejau, tai uzgesau ties sekcija su zalia rodykle 3 kartus, nes mb taip parino po pirmo uzgesimo, kad nebesuvokiau, ka darau lotuliukas.gif doh.gif ketvirto karto nebebuvo, nes apsibliovusi imeciau rankini ir persedau i galine sedyne lotuliukas.gif

QUOTE(anikute @ 2012 10 13, 14:17)
Aš niekada nesikišau į auto priežiūrą, bet dabar pradėjau daugiau domėtis, tai matau, kad MB nelabai mūsų mašiniuką lepina.

as maniau, kad viska zinau, bet vakar po darbo apturejau lengva stresiuka - teko ne tik grandyti stiklus, bet ir ieskoti, kuris mygtukas juos prapucia blush2.gif lotuliukas.gif o kad galima ir galini stikla pasildyti, pamaciau jau beveik prie namu doh.gif lotuliukas.gif

ai, o snd ryte spaudziu signalizacijos pulteli, durys pokst-atsirakina, bet nespejus atidaryti, vel uzsirakina doh.gif lotuliukas.gif ir taip gal 5 kartus bandau..blyn, galvoju, skambinsiu mb, zadinsiu, kad nusileistu i kiema lotuliukas.gif tik staiga mintis svystelejo - taigi raktu galima atsirakinti blush2.gif paciai del saves geda pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 13 spalio 2012 - 17:38