Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Man jau nueme breketus biggrin.gif negaliu atsidziaugti.. taip keista ir faina kai ju nebera.. Niekas nebelenda tarp dantu ir jau pamirsau kaip lengva gali buti lengva valytis dantis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2012 10 04, 11:49)
Oho, kaip čia baisiai. Man tiek po apatinių operacijos, tiek po viršutinių pakraujavimai buvo ~30-40 minučių. O paskui tik tiek, kad jautės kraujo skonis burnoj, bet vizualiai nesimatė, kad kraujuotų smile.gif nors gal čia dėl to, kad labai jau gražiai susiūti chirurgas pasistengė smile.gif

Ma is vis nesijauti krauja skonia. unsure.gif Nesiuva. Buva sukisen kolagena kempinikes.

QUOTE(Narka @ 2012 10 04, 17:22)
Man jau nueme breketus biggrin.gif negaliu atsidziaugti.. taip keista ir faina kai ju nebera.. Niekas nebelenda tarp dantu ir jau pamirsau kaip lengva gali buti lengva valytis dantis bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif

As nenoriu nusiimt zaslu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Narka @ 2012 10 04, 16:22)

sveikinu thumbup.gif 4u.gif įsivaizduoju koks faimas jausmas ax.gif

QUOTE(Flegma @ 2012 10 04, 16:53)

tu čia rimtai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 10 04, 18:55)

tu čia rimtai?  g.gif

As visada rimtai sneku.
Atsakyti

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2012 10 04, 18:07)
Tikriausiai, juk atviros skylės vis dėlto liko. smile.gif ai, laukiu ir aš labai labai to momento, kai jau būsiu geležiuota. Bet dar visą mėnesį laukt :/ o tu jau žinai, kada tave kaustys? Et, ir kaip tą kantrybę išsiugdyt... smile.gif

Ortodontė sakė, kad ateit praėjus maždaug trim savaitėm po dantų rovimo, atseit per tiek laiko ten kaulas lyg susidaryt spės ir stumdomi dantys neiškris tada smile.gif Tik va kaip jau anksčiau minėjau, neramina tai, kad atsiliepimų beveik nėr apie gydytoją (tik vieną buvau radus) sad.gif Čia pora narių ėjo pas ją, rašiau į až klausdama atsiliepimų, bet va du mėnesiai praėjo, o atsakymo jokio.. :/ Na tikiuosi viskas bus gerai ir galėsiu pati vėliau parašyt teigiamą tai ortodontei smile.gif

O Narkai sveikinimai nuėmus geležinkelius 4u.gif Gal įmesit foto? ax.gif
Atsakyti
As ir nebesulaukiu, kada busiu pakaustyta. Kita savaite protiniu salinimas, paskui dar vienas ju salinimas, o i tarpa dar kelione nusimato, tai turbut be gruodzio nebusiu geleziuota doh.gif
Atsakyti
As net nenoriu prisimibnt kaip mane visa draske kai rove neisdygusius protinius schmoll.gif Kale nan ten, skalde, dalim isiminejo, lupas visas suplese biggrin.gif Dabar juokinga, o tada is itampios net is siauru batu issioviau kedeje doh.gif biggrin.gif
Oj ne ne. Visa laime, siam gyvenime niekada to nebepatirsiu smile.gif
QUOTE(Narka @ 2012 10 04, 16:22)

4u.gif Sveikinu

QUOTE(Flegma @ 2012 10 04, 16:53)

Nu durnai kazkaip, bet ir as nelabai noriu. Ne del to, kad baisiai jie man patiktu. Bijau, kad nuemus juos nusivilsiu unsure.gif Tai atrodo geriau amzinai laukt, nei sulaukt netinkamo biggrin.gif
Nusisneku aisku su savo fantazijom, bet nieko su savim padaryt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 05, 00:07)

Nu durnai kazkaip, bet ir as nelabai noriu. Ne del to, kad baisiai jie man patiktu. Bijau, kad nuemus juos nusivilsiu  unsure.gif  Tai atrodo geriau amzinai laukt, nei sulaukt netinkamo  biggrin.gif
Nusisneku aisku su savo fantazijom, bet nieko su savim padaryt negaliu biggrin.gif

Nu i as del to paties. Reiks taip i pasakyt Eglutei.
O as visai patenkyta sava zaslais. Tik, ka visokiu kabliuku, vielikiu, sprendzynikiu nebutu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O man vakar jau nuėmė breketus thumbup.gif Apačioj užklijavo vielutę, o viršuj dar turėsiu plokštelę pusę metų panešiot. Esu labai patenkinta rezultatu, bet dabar labai bijau, kad dantys atgal negrįžtų, ypač kol padarys plokštelę, o ji bus tik kitą savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 05, 10:05)
Sveikos  4u.gif  O man vakar jau nuėmė breketus 

Sveikinu pagaliau sulaukus Holivudo smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet tai kaip ilgai plokstytes reiks laukt, man ta pacia diena atidave. O siaip per kelias dienas nieko neatsitiks, tik jausi sioi toki maudima smile.gif
Atsakyti
... ir jau pamirsau kaip lengva gali buti lengva valytis dantis bigsmile.gif

O iŠ tikrųjų, kaip su valymusi? Man toks vaizdas, kad per metalus visi šepetėlio šereliai išsipešios lotuliukas.gif
Atsakyti