Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Ereba @ 2012 10 05, 19:58)
O iŠ tikrųjų, kaip su valymusi? Man toks vaizdas, kad per metalus visi šepetėlio šereliai išsipešios lotuliukas.gif

Issipeciot neissipesioja, bet keiciu mazdaug kas dvi savaites del sereliu susigarbanojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 05, 10:05)
Sveikos  4u.gif  O man vakar jau nuėmė breketus  thumbup.gif Apačioj užklijavo vielutę, o viršuj dar turėsiu plokštelę pusę metų panešiot. Esu labai patenkinta rezultatu, bet dabar labai bijau, kad dantys atgal negrįžtų, ypač kol padarys plokštelę, o ji bus tik kitą savaitę unsure.gif

4u.gif
Siaip visom tan pacia arba kita diena padara.

QUOTE(Ereba @ 2012 10 05, 20:58)
O iŠ tikrųjų, kaip su valymusi? Man toks vaizdas, kad per metalus visi šepetėlio šereliai išsipešios lotuliukas.gif

As elektrinia( kur yr specialiai breketiniam dantim valyt) sepetuka galvutes kas 3sav. keiciu. O tas kur vidine puse i dantu virsutlini pavirsiu valau tai kas 2men. O tarpdanciu, tai mazdaug kas savaicike.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 05, 20:13)
Sveikinu pagaliau sulaukus Holivudo smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet tai kaip ilgai plokstytes reiks laukt, man ta pacia diena atidave. O siaip per kelias dienas nieko neatsitiks, tik jausi sioi toki maudima smile.gif

O kada tau jau nuėmė breketus? Ar nėra jokių pokyčių, negrįžta atgal? Plokštelę ilgai reiks nešioti? Apačioje vielutė? 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif as irgi galvoju apie breketukus,norejau pasiklausti Jusu nuomones,.girdejau geru atsiliepimu apie Vita Budriene, ji dirba Denticijoj ir Vilniaus implantalogijos centre, gal pasakysite savo nuomone,ar yra skirtumas,kurioje vietoje pas ja eiti?kainos skelbiamos panasios kiek ziurejau internete,,,Denticijoj sake jau kita savaite galetu priimti konsultacijai,o del kitos vieotos dar nezinau kaip eilutes, bet Denticijoj pirmo vizito metu breketu nededa, reik veliau atvaziuoti,o implontologijos centre zinau atveji kaip ir ta pacia diena uzdejo..man aktualu.,nes esu is kito miesto,,,lauksiu Jusu nuomoniu ir komentaru,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 05, 21:09)
Issipeciot neissipesioja, bet keiciu mazdaug kas dvi savaites del sereliu susigarbanojimo biggrin.gif

taip ir manau lotuliukas.gif

QUOTE(Flegma @ 2012 10 05, 21:40)
As elektrinia( kur yr specialiai breketiniam dantim valyt) sepetuka galvutes kas 3sav. keiciu. O tas kur vidine puse i dantu virsutlini pavirsiu valau tai kas 2men.  O tarpdanciu, tai mazdaug kas savaicike.

gal galėtum nuorodą į šepetėlį? ar pasiteisino investicija? 4u.gif tai trys šepetėliai iš viso? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2012 10 06, 12:20)
gal galėtum nuorodą į šepetėlį? ar pasiteisino investicija? 4u.gif tai trys šepetėliai iš viso? mastau.gif

Sita sau pasidovanojau kaledom da pries susidedant zaslus... http://www.gizmosfor...triumph9400.jpg
i situos naudoju http://www.tepe.com/...riginal_INT.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 06 spalio 2012 - 11:31
Aciu uz sveikinimus merginos! biggrin.gif Tikrai nerealus jausmas, dabar uzsirasiau dantu balinimuisi..
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 06, 11:20)
O kada tau jau nuėmė breketus? Ar nėra jokių pokyčių, negrįžta atgal? Plokštelę ilgai reiks nešioti? Apačioje vielutė? 4u.gif

man jau senai nueme jau 4metai praejo. virsuj ir apacioj vielutes plius plokstele virsuje. is pradziu nesiojau kiekviena nakti ir pora val. diena, po to tik naktim, po to kas antra nakti. db karta per savaite. mano orto. siulo ja taip ir uzsidedinet visa gyvenim. zinoma jei galimybes ner ir pora sav. nesidedu.bet jau pripratau ir jauciasi sioks toks maudimas reiskias dantukai linke judet. bet pas mane kreivas zandikaulis ir sakandis tad ner to stabilumo
Atsakyti
Sveikos merginos, prisijungiu i jusu rata. Uzvakar susidejau breketus virsuje, maudzia velniskai net negaliu kramtyti. O siandien dar ir elastika uzsidejau, tai sedziu su kreivu veidu.. Apacia des tik lapkricio pabaigoje. O as jau laukiu kada nuims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 06, 15:32)
man jau senai nueme jau 4metai praejo. virsuj ir apacioj vielutes plius plokstele virsuje. is pradziu nesiojau kiekviena nakti ir pora val. diena, po to tik naktim, po to kas antra nakti. db karta per savaite. mano orto. siulo ja taip ir uzsidedinet visa gyvenim. zinoma jei galimybes ner ir pora sav. nesidedu.bet jau pripratau ir jauciasi sioks toks maudimas reiskias dantukai linke judet. bet pas mane kreivas zandikaulis ir sakandis tad ner to stabilumo

kramtuskee1, o koks butent pas Jus tas sakandis, gilus, ar kokios kitos problemos buvo?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 06, 16:18)
kramtuskee1, o koks butent pas Jus tas sakandis, gilus, ar kokios kitos problemos buvo?

Oj ten pas mane vsiai kitos problemos zandikauliu dudziai nesutampa, tad kreivai sleivai viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taler @ 2012 10 06, 15:55)
Sveikos merginos, prisijungiu i jusu rata. Uzvakar susidejau breketus virsuje, maudzia velniskai net negaliu kramtyti. O siandien dar ir elastika uzsidejau, tai sedziu su kreivu veidu.. Apacia des tik lapkricio pabaigoje. O as jau laukiu kada nuims smile.gif

greit praeis visi skausmai...
as jau tiek pripratau prie ju, kad visai jie man netrugdo
Atsakyti