QUOTE(Digse @ 2013 02 23, 09:30)
Dar kol kas tikrai neaktualu, bet įdėmiai skaitau ir iškilo klausimas - tarkim per med. apžiūrą, ar geriau sakyti, kad esi visai sveikas, na ten nenuslėpsi, pvz. kad trumparegis ar astma sergi, ar dar kokia rimta liga, bet tarkim ar negeriau būtų nutylėti, kad turi paveldėtą skydliaukės hipofunkciją, kuri kaip ir neturi įtakos gyvenimo kokybei ir nėra gydoma, bet yra užfiksuota liet. med. knygelėje, tiek pas mane, tiek pas mamą?

Nes paskui gal dėl to brangiau kainuotų draudimai ir pan., nors realiai jokių vaistų ar dar ko man nereikia
As sakyciau, maziau i ta med. apziura demesio kreipkit, niekam ji neidomi, tieisog tokios formalios taisykles ir pinigu uzsidirbimo budas. As pvz taip ir likau neskiepyta, niekas i tai dem nekreipe, i tuos rentgenus irgi niekas nepaziurejo.
O draudimui pildysit visus dokumentus cia vietoj, va tada jau spreskit, minet, ar ne. As paminejau, isaugo draudimas 60 usd/men, nuejau pas gydytoja, jis parase lapeli, kad mano liga svelnios formos ir draudima vel sumazino.
O apie skydliauke berods minejau per med. apziura gydytojui LT, gal kazkur varnele padejo.
Jiems tikrai neidomios tokios nezymios ligos, jie tik ziuri, kad neturetumet nieko rimto ir JAV pavojingo.
tormenta, jei jau zmogus turi ZK, yra pageidautina, kad jis gyventu JAV ir moketu JAV mokescius - tokia sios loterijos ideja. Jei jis dabar gyvena JAV ir isvyksta i kita valstybe, patarciau susitvarkyt re-entry permit. Jis berdos dviems metams isduodamas. T.y. per tuos du metus jis gales gyevnt kitur ir grizt i JAV po to. Jei jis nenori tvarkytis re-entry permit ir nesiruosia kas 6 men ivaziuot i JAV, tada lieka rizika - gal ileis, gal neileis po tu keliu metu i JAV. Jei neileis, nebeliks ka ir tvarkytis - JAV jis bus nepageidaujamas.