Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

buvau urme siandien ir as pazioplineti, bet daugiau ten slamsto, nei graziu dalykeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 10 20, 15:06)
buvau urme siandien ir as pazioplineti, bet daugiau ten slamsto, nei graziu dalykeliu smile.gif

Aga drinks_cheers.gif Nors mačiau keletą ir labai neblogų dalykėlių, bet arba nušvilpė panosėj, arba kaina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=AšaraLietuje,2012 10 20, 14:45]Sveikos.Gerbiu Jus visas už gerą skonį  bigsmile.gif Rašau su pagalbos šauksmu .Gal kuri esat sendaikčiuose užmatę medinį mėlynai dažytą rašomąjį stalą ?
Papildyta:

Visada galite nusidažyti stalą. Norima spalva. Taip pat ir mėlyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebaba: 20 spalio 2012 - 18:32
sveikutes. paskaiciau paskutinius puslapelius naujienyciu.
tai visu pirma del tamsiu baldu - as ju nemegstu del to, kad ant ju ziauriai matosi dulkes, atrodo nuvalai ir vel ju sluoksnis, o jei dar saule pasviecia atitinkamu kampu, tai is vis doh.gif
tai dziaugiuosi kad tamsius baldus ir nelabai megstu smile.gif
del roblux grindjuosciu - uzsakiau, bet kadangi dar nespaudzia terminas, mat negali del dregmes deti grindu verysad.gif tai neklausiau ar jau yra...
reiks pasiskambint pasiteirauti...

Atsakyti
laba 4u.gif

buvau siandien prie namuko wub.gif ...kaip pasikeites vaizdas kai garazai prisistate blink.gif
Atsakyti
kaškuri minėjote apie užuolaidų saloną šalia Kalvarijų turgaus, gal galima aiškiau,nes nerandu daugiau info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2012 10 21, 21:23)
kaškuri minėjote apie užuolaidų saloną šalia Kalvarijų turgaus, gal galima aiškiau,nes nerandu daugiau info  4u.gif

Prie Kalvariju turgaus yra audiniu parduotuve, kur yra labai daug uzuolaidu.

http://www.audiniai.net/
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 10 22, 08:07)
Prie Kalvariju turgaus yra audiniu parduotuve, kur yra labai daug uzuolaidu.

http://www.audiniai.net/

ačiū labai 4u.gif važiuosiu šiandien pažiūrėti

pas mus tokia situacija, isirenginėjom namus prieš 5 metus, stilius - modernus, minimalistinis, nuo kurio aš pavargau, o su laiku ir skonis keičiasi, taigi šiuo metu pamažu viską keičiam ir namuos atsirasdinėja klasikos. Vakar klijavim tapetaus tai dabar pjaunasi su širma.....važiuosiu ieškoti dieninių-naktinių užuolaidų.

Gal galite patarti kiek reikia pridėti cm. , kad gražiai "gulėtų" ant žemės
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2012 10 21, 17:31)
laba  4u.gif

buvau siandien prie namuko  wub.gif ...kaip pasikeites vaizdas kai garazai prisistate  blink.gif

kaip aš tave suprantu, man kiekvinos klinkerio plytos uždėjimas ant sienos tieeek gerų emocijų sukeldavo.. o jau kai vidaus darbai prasidės, tai viskas akyse keisis ir gražės wub.gif
pas mus jau sienos išdažytos, plytelės sudėtos, dabar parketlentes beliko suklot (nes baldų nebuvimo jau nebeskaitau kaip neužbaigtumo biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien pas mus irgi kloja parkeltlentes... tuoj apsitvarkau namuose ir siausiu ziuret smile.gif)) jau taip knieti..tik va pirma karta turesiu parketlentes tai taip bijau as tu nusibraizymu, man jos tokios minkstos atrodo po laminato..jau vaiku kambarys isivaizudoju koks bus po pusmecio doh.gif o dar visada galvojau kad lakuotas nusipirkau, siandien issiaiskinau kad alyvuotas..is vis nervas paeme blink.gif
Atsakyti
Alyvuotos geriau, lengviau atnaujint, priziuret, naturaliau. Idaus kur nors tai ta vieta galit pasveist, itrint aliejum, nereikia visu grindu slifuoti, o jei lakas iskyla, tai ir viskas, nieko nebepadarysit. O plaunant per laika lakuota pazeista vieta dar ir tamseja, atrodo nekaip. Nesinervuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mergaitės, gal kas turite šį staliuką http://www.artvilla....a...&foto_id=80, kažkur pas kažkurią mamytę foto lyg mačiau g.gif Ir šiaip kaip jum jis. Labai ieškau svetainei staliuko provanso, ar klasikos siliaus, gal žinote kur Vilniuje galima paieškoti g.gif
Atsakyti