tiesa, dar norejau pasakyt del grindjuosciu - emem is ten kur mamagabi neseniai parode pavyzdelius, tai kazkaip su terminais normaliai, viskas ok.
man patiko kad padaro ne tik auksti, bet ir stori koki nori, tai priderinau prie duru apvadu, na kad tokio pat storio butu ir graziai prie ju prieitu. tikiuosi bus gerai viskas, laukiu nesulaukiu kol prades deti viska...
o tada gal busiu jau prikaupus zinuciu ir galesiu is kompo nuotraukas kabint tai atsiduosiu jusu teismui

Papildyta:
QUOTE(Flora7 @ 2012 10 23, 09:26)
Labu
Skaitau jau senokai šią temą
Kadangi kalbate apie grindis, tai nusprendžiau irgi pasiklausti patarimo... Pas mane yra parketas sudėtas, natūralus, planuoju po truputį visus baldus (plius, minus) keisti į baltus, o parketas toks šiltas, geltonas yra... jau gerokai nusidėvėjęs, todėl, yra planuose jį nušlifuoti...ir galvoju, pabalinti
Ką manote apie tai? Nes ta gelsva tokia spalva, kažkaip su baltais baldais...nežinau...
ar labai jau žiūrėsis
Ir jei balinti, gal kuri susidūrusi su tuo, kokios priemonės? Ir kas po to...? Lakuoti
nusigrando tas lakas greitai... iš viso, dilema, kaip reikės tą parketą atnaujinti, kai kai kur baldai tik patraukiami gali būti..., o neišnešami į kitą kambarį
žodžiu,..užverčiau jus klausimais
tikiuosi, nesupyksite..., kad taip įsiveržiau su klausimų lavina

Skaitau jau senokai šią temą

Kadangi kalbate apie grindis, tai nusprendžiau irgi pasiklausti patarimo... Pas mane yra parketas sudėtas, natūralus, planuoju po truputį visus baldus (plius, minus) keisti į baltus, o parketas toks šiltas, geltonas yra... jau gerokai nusidėvėjęs, todėl, yra planuose jį nušlifuoti...ir galvoju, pabalinti

pas mus ta alyva tai ir pabalina kazkaip ir uzalyvuoja, du viename