Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

sveikutes. baltai uzpavydejau kam kloja parketlentes.. pas mus per daug grindyse dregmes ir negali klot verysad.gif o sildyma grindu duok dieve tik ryt pajungs...
o siaip pas mus alyvuoto balinto azuolo tarketas bus, tai baisiai pergyvenu del to kad igerines visokias demes doh.gif bet kai paskaitau jusu atsiliepimus apie alyvuotas grindis biski ramiau pasidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2012 10 22, 11:41)
sveikutes. baltai uzpavydejau kam kloja parketlentes.. pas mus per daug grindyse dregmes ir negali klot  verysad.gif o sildyma grindu duok dieve tik ryt pajungs...
o siaip pas mus alyvuoto balinto azuolo tarketas bus, tai baisiai pergyvenu del to kad igerines visokias demes  doh.gif bet kai paskaitau jusu atsiliepimus apie alyvuotas grindis biski ramiau pasidaro  4u.gif

jei man butu abejoniu del devejimosi, tai susiklociau ir papildomai pati nusialyvuociau dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 10 22, 12:23)
jei man butu abejoniu del devejimosi, tai susiklociau ir papildomai pati nusialyvuociau dar karta.

o tą papildomą sluoksnį apsaugine alyva aliejuoti turbūt, o ne spalvota?
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2012 10 22, 11:41)
sveikutes. baltai uzpavydejau kam kloja parketlentes.. pas mus per daug grindyse dregmes ir negali klot  verysad.gif o sildyma grindu duok dieve tik ryt pajungs...
o siaip pas mus alyvuoto balinto azuolo tarketas bus, tai baisiai pergyvenu del to kad igerines visokias demes  doh.gif bet kai paskaitau jusu atsiliepimus apie alyvuotas grindis biski ramiau pasidaro  4u.gif

Mes turim alyvuota masyva, tikrai jokiu problemu nekilo. Aisku, trumpai dar gyvenam, 5 menesius.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 22, 12:46)
o tą papildomą sluoksnį apsaugine alyva aliejuoti turbūt, o ne spalvota?

Jus geriau pasidomekite specializuotose parduotuvese, paieskokite info internete. O tai pribursiu dar cia jums kokiu nesamoniu biggrin.gif Mes alyvavome, nes musu buvo paprastos masyvo lentos. Alyvavome du kartus. Po metu dar isalyvavau ta pacia alyva, tai ir atsinaujino ir papildomas apsauginis sluoksnis uzsidejo. Jusu atvejis kiek kitoks, todel nenoriu sakyti, ko nezinau. Tiesiog manau, kad papildomas sluoksnis nepamaisytu. Bet gal jusu lentos taip gerai apdirbtos, kad net neverta to daryti, todel ir siulau pasikonsultuoti smile.gif pagaliau paimkite koki galiuka dangos ir uzpilkite truputi raudono vyno, rasalo ar pan. na, kas labiausiai kelia baime. Paziurekite, kaip po kokiu poros valandu bus isigere. Mano ir kelias valandas su raudonu vynu prabuvo ir nieko ax.gif Vanduo issipyles buvo ir isdziuvo, taciau nei zymes toje vietoje.
Aliejuotos palanges nuo dregmes nukencia. Bet jos paprasciausiu semenu aliejum padengtos.
Atsakyti
Laba diena,
reikia patarimo, kazkaip apsiskaiciavau su dieninių užuolaidų ilgiu doh.gif , daba mastau ar trumpinti, ar palikti??? kakaip kaip pakabinau, pirma net minties nebuvo, trumpinti, bet.... kas tik beatvažiuoja, vienas klausimas, at užuolaidos trumpesnės bus?? pradėjau abejot unsure.gif
user posted image,,,

nors stikliu viesbuti taip maciau ir dieninės ir naktinės ilgos. ant žemės guli

http://www.stikliaih...n/c2/,offset.15

ar cia tik miegamojo kambariams taikoma???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 22 spalio 2012 - 14:40
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 22, 09:48)
kaip aš tave suprantu, man kiekvinos klinkerio plytos uždėjimas ant sienos tieeek gerų emocijų sukeldavo.. o jau kai vidaus darbai prasidės, tai viskas akyse keisis ir gražės  wub.gif
pas mus jau sienos išdažytos, plytelės sudėtos, dabar parketlentes beliko suklot (nes baldų nebuvimo jau nebeskaitau kaip neužbaigtumo biggrin.gif ) rolleyes.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Vi_zija,2012 10 22, 15:37]
Laba diena,
reikia patarimo, kazkaip apsiskaiciavau su dieninių užuolaidų ilgiu doh.gif , daba mastau ar trumpinti, ar palikti???

Čia radau pvz
user posted image

Atsakyti
man tai graziau ir praktiskiau kai nesivolioja ant grindu
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2012 10 22, 13:41)

musu irgi balintas azuolas drinks_cheers.gif
kalbejau su savo dizainere, tai ji sake, kad kai suklos grindis geriau butu viska dar karta alyva itrinti. Tai reiks taip ir padaryt.

del uzuolaidu, man labai grazu, kai jos siek tiek nukritusios ant grindu, bet tas nukritimas turi buti toks, kad neatrodytu, jos jos pasiutos negerai, ju turi jau daugokai guleti..bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 23 spalio 2012 - 08:55
Labu 4u.gif
Skaitau jau senokai šią temą blush2.gif 4u.gif
Kadangi kalbate apie grindis, tai nusprendžiau irgi pasiklausti patarimo... Pas mane yra parketas sudėtas, natūralus, planuoju po truputį visus baldus (plius, minus) keisti į baltus, o parketas toks šiltas, geltonas yra... jau gerokai nusidėvėjęs, todėl, yra planuose jį nušlifuoti...ir galvoju, pabalinti g.gif Ką manote apie tai? Nes ta gelsva tokia spalva, kažkaip su baltais baldais...nežinau... schmoll.gif ar labai jau žiūrėsis g.gif Ir jei balinti, gal kuri susidūrusi su tuo, kokios priemonės? Ir kas po to...? Lakuoti g.gif nusigrando tas lakas greitai... iš viso, dilema, kaip reikės tą parketą atnaujinti, kai kai kur baldai tik patraukiami gali būti..., o neišnešami į kitą kambarį doh.gif žodžiu,..užverčiau jus klausimais blush2.gif tikiuosi, nesupyksite..., kad taip įsiveržiau su klausimų lavina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 10 22, 14:37)
bet.... kas tik beatvažiuoja, vienas klausimas, at užuolaidos trumpesnės bus?

o man vienas klausimas - ar naktines bus ax.gif ? Ir is karto atsakau - noretusi, kad butu, nes dabar, pagal esama interjera, tie langai lyg ir per skystai, per blankiai atrodo. Jeigu naktiniu nebus, tada jokiu budu netrumpinciau - uzuolaidos atrodys labai mizernai, o dabar tas kritimas priduoda siek tiek "svorio" apaciai. Jei vistik planuoji naktines deti, tada juo labiau palaukciau kol naktines uzsides, kad nesigautu, jog vienos per ilgos, kitos - per trumpos.
Visada geriau ilgesnes uzuolaidos, nei per trumpos. Jei trumpinti, manau, tai butu tik labai labai nedaug to trumpinimo.
Grindis valyti patogiau, kai uzuolaidos trumpesnes, bet kol tau tai netrukdo, gali palikti ir taip. Kitas dalykas, jei jos sugula savaime, tada gerai, nes kaip matau viename lange yra isejimas i terasa, ir, jeigu kiekviena karta atitraukus-uztraukus uzuolaidas, jas reiketu dar ir graziai suguldyti, butu jau ne kas.

Del lakuotu/alyvuotu grindu mano nuomone butu tokia - alyvuotu grindu daug lengvesne ir paprastesne prieziura, tuo paciu ir atnaujinimas. Alyvuotos grindys suteikia patalpai jaukumo ir naturalumo, lakuotos - prabangos.
Jei gyvenate itin priziurimuose ir ispuoseletuose namuose, be abejones, graziau yra lakuotos grindys (nors del skonio nesigincijama), bet jeigu yra didesne nusidevejimo tikimybe, tada nutrintas lakas atrodytu labai jau neestetiskai ir tikrai jusu busto nepuostu.

p.s. ant sildomu grindu klojamo parketo taip pat nerekomenduojama lakuoti, tik alyvuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 spalio 2012 - 10:40