Pagaliau etapas baigtas
                DNB gavau maržą 1,78. Sakyčiau, visai neblogai. Seb'as, kurio nuolatinė klientė buvau, tiek nepasiūlė. 
Pagaliau etapas baigtas

Pagaliau etapas baigtas
QUOTE(Cinside @ 2012 11 22, 21:01)
DNB gavau maržą 1,78. Sakyčiau, visai neblogai. Seb'as, kurio nuolatinė klientė buvau, tiek nepasiūlė. 
Pagaliau etapas baigtas
Pagaliau etapas baigtas
Gavome tokią pat maržą DnB
QUOTE(Cinside @ 2012 11 22, 20:01)
Pagaliau etapas baigtas
Pagaliau etapas baigtas
QUOTE(lydere @ 2012 11 22, 21:19)
Gavome tokią pat maržą DnB  
 SEB'as tai išvis nesąmones iš pradžių paskaičiavo - 3,5% maržą - kur čia matyta, o pasakius, kiek DnB siūlo, jau ir 1,78% uždainavo ir sąlygas lankstesnes pradėjo siūlyti  
 gaunasi, kad rizikos vertinimas pagal klientą tikrai yra beprasmis, maržą lemia rinka  
Hm, keista, mums DNB pačioj pradžioj siūlė maržą 1,80. O nusidėrėjome iki 1,6
                Sveikos temos kolegės 
įsijungsiu trumpam į diskusiją
 kadangi pati nuosekliai ieškau informacijos ir atsiliepimų apie paskolas, nes laaaabai aktuali tema ir labai baisu nesuklysti...
Konkrečios informacijos ir nerandu, t.y. vis tik lieka neaišku, kas geriausia ir kaip, bet, matyt, kaskart tai yra labai individualus atvejis, nes reiktų įvertinti žmonių darbovietes, atlygius, imamą paskolos sumą, jos valiutą, paskolos metus, perskaičiavimo sąlygas, fiksavimą ar ne, mokėjimo metodą ir pan., kas ir nulemia vienokią ar kitokią paskolos maržą.
Todėl vieno atsakymo, matyt, ir negali būti
 Todėl nemanau, kad reiktų lyginti, kas kam kiek davė - kiekvienam, matyt, pagal skirtingus kriterijus matuota ir sąlygas atitinkamas pateikė... 
Man pačiai DNB iš pradžių irgi siūlė 1,8, o SEB - 1,7, o suderėjom DNB - 1,6, o SEB - 1,62. Pasirinkau pastarąjį banką, nes jo sutartis daug aiškesnė ir nėra tiek daug papildomų sąlygų, kuriuos iškėlė DNB.
Tiesa, manoji paskola - apie 250 000 LT; 30 metų, litais, su 3 mėn. perskaičiavimu, jokių fiksavimų, anuitetas.

Sekmės visoms!

įsijungsiu trumpam į diskusiją
Konkrečios informacijos ir nerandu, t.y. vis tik lieka neaišku, kas geriausia ir kaip, bet, matyt, kaskart tai yra labai individualus atvejis, nes reiktų įvertinti žmonių darbovietes, atlygius, imamą paskolos sumą, jos valiutą, paskolos metus, perskaičiavimo sąlygas, fiksavimą ar ne, mokėjimo metodą ir pan., kas ir nulemia vienokią ar kitokią paskolos maržą.
Todėl vieno atsakymo, matyt, ir negali būti
Man pačiai DNB iš pradžių irgi siūlė 1,8, o SEB - 1,7, o suderėjom DNB - 1,6, o SEB - 1,62. Pasirinkau pastarąjį banką, nes jo sutartis daug aiškesnė ir nėra tiek daug papildomų sąlygų, kuriuos iškėlė DNB.
Tiesa, manoji paskola - apie 250 000 LT; 30 metų, litais, su 3 mėn. perskaičiavimu, jokių fiksavimų, anuitetas.
Sekmės visoms!
QUOTE(taniuffka @ 2012 11 22, 23:07)
***** nesikeikus, mūsų ta asmeninė bankininkė kaip pamotė, nieko nepasakoja...
QUOTE(Lutė @ 2012 11 28, 15:26)
***** nesikeikus, mūsų ta asmeninė bankininkė kaip pamotė, nieko nepasakoja...
Kaip minėjau, paskolos sąlygos priklauso nuo Jūsų darboviečių, rizikos įvairių faktorių, Jūsų amžiaus, imamos sumos, valiutos, metų skaičiaus, fiksavimo-ne, perskaičiavimo terminų ir kitų kriterijų... Todėl negalima lyginti vienos paskolos su kita.
Tiesiog dėl savo ramybės rekomenduočiau kreiptis į kelis bankus, tai viena. Antra - galite kreiptis ir į kelias bankininkes, bent jau su preliminariomis užklausomis, nes kol nėra sutarties ir patvirtinimo, nieko neįsipareigojate. Tik paskui jau pasirinkus vieną sprendžiate tolesnes sąlygas, kad nesidubliuotų reikalai...
Sekmės
QUOTE(laumuze @ 2012 11 28, 16:01)
Kaip minėjau, paskolos sąlygos priklauso nuo Jūsų darboviečių, rizikos įvairių faktorių, Jūsų amžiaus, imamos sumos, valiutos, metų skaičiaus, fiksavimo-ne, perskaičiavimo terminų ir kitų kriterijų... Todėl negalima lyginti vienos paskolos su kita. 
Tiesiog dėl savo ramybės rekomenduočiau kreiptis į kelis bankus, tai viena. Antra - galite kreiptis ir į kelias bankininkes, bent jau su preliminariomis užklausomis, nes kol nėra sutarties ir patvirtinimo, nieko neįsipareigojate. Tik paskui jau pasirinkus vieną sprendžiate tolesnes sąlygas, kad nesidubliuotų reikalai...
Sekmės
Sekmės
bet klausimas iš dangaus: per busto pirkimus santykiai visada tokie banguoti
ačiū už atsakymą
QUOTE(Lutė @ 2012 11 28, 18:12)
bet klausimas iš dangaus: per busto pirkimus santykiai visada tokie banguoti
ačiū už atsakymą
jei jau dėl tokiu dalykų pyktis pradedat
QUOTE(karra @ 2012 11 29, 07:50)
paskolos reik, bet banguoja tik MB jam milijonas, klausimų, pats neklausia, o mano kad aš telepatė ir visko išklausinėsiu perskaičius jo mintis...
QUOTE(Lutė @ 2012 11 29, 14:19)
paskolos reik, bet banguoja tik MB jam milijonas, klausimų, pats neklausia, o mano kad aš telepatė ir visko išklausinėsiu perskaičius jo mintis... 
maniškis tokia turi.................
iš tiko tada reikai namie kalbėtis ,kad jis taves klaustu kas neaišku, užsirašyti ....... ir paklausinėt . Maniškis kartais irgi pamiršta,kad aš jo minčių neskaitau.
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 29, 12:32)
maniškis tokia turi.................
iš tiko tada reikai namie kalbėtis ,kad jis taves klaustu kas neaišku, užsirašyti ....... ir paklausinėt . Maniškis kartais irgi pamiršta,kad aš jo minčių neskaitau.
tai aš jau pasinaudosiu Jūsų patarimu ir namie padarysiu apklausą
                niu aš su savu egzempliorium jau 20 metelių......... 

niekis....... mes irgi kaip tik paėmėm  paskolą.Susikalbam ,įpratau per tiek metų ir nesusidaro jokių trukdžiu. Tik kartais reik padirbt kaklu.