QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 29, 21:50)
šeip tai nesiaukėlja.... tike teik kad pripranti ir prieš darydamas namie išsikalbi. Maniškiui pavyzdiui durni (elementarūs klausimai) kylė ne dėl kokio bukumo, o tiesiog nuo atsakomybės, kad jis ima paskolą ir turi išmokėt, ir šeima turi nenukentėt. Tai va. teisiogjei vyras žiūri į šeima ir paskola atsakingai, tai jam kyla elementariausiu klausimų.
manišksi pavyzdiui pats pasiūlė imti paskola, o paskui kokiais kvailais klausimais užvertė, paprasčiausiai moterų galva vienaip dirba vyrų kitaip.Ir viskas.
maniškiui buvo problema paskola ir naujai perkamas butas, jam neadaėjo,kad tiesiog jei kažkas nutiktu ta butą galima išnuomuoti ir taip išmokėt likusią paskolą.... O pas mane galvoje sukasi ekli galimi variantai galvoj.
na maniškiui tokie nekyla, jam niekaip neišaiškinu kodėl jo kolegė ėmė paskolą ir gavo vienokias palūkanas, o jis kitokias, ji moteris ir aukštesnėse pareigose, o jis su bagažu (t.y. mes) ir jam didesnės palūkanos, bet lyg ir išaiškinau. Šeip jis mąsto protingai, bet kai pradeda lygint kitus žmones su savim, arba du žmones pasiėmusius paskolas iš skirtingų bankų ir aš jam turiu išaiškinti kodėl skiriasi, kai aš net ne finansinuose vandenyse plaukioju... buvo sunku
QUOTE(laumuze @ 2012 11 29, 22:12)
dėl santykių - manau, reikia kalbėtis, kol galima.... nes jei kas, atsakomybė gali tekti dviems...
o kad vyrai- iš marso, moterys iš veneros, ir kad skirtingi mąstymo būdai - galima susipažinti tų pačių žodžių knygoje - "vyrai - iš marso, moterys - iš veneros" - ji gali padėti tiesiog kitokio požiūrio
o sugrįžtant prie temos - ji apie paskolas

- tai ar Jūs SEB'e imate paskolą?
Kokios Jūsų sąlygos - eurai/litai?
Su kelių mėn. perskaičiavimu - 3/6/12?
Ar fiksuojate paskolą keleriems, pvz., 5-eriems metams?
Anuitetas ar linijinis?
Gal šie klausimai padės susidaryti bendrą vaizdą, kodėl Jums taip, o ne kitaip, kaip kitiems?
Mes Dnb, litai, anuitetinis, fix`as 3metai, perskaičiavimas kas 6