http://www.paskolu-b...los-skaiciuokle
                Aciu, Ilka, sesiu zaisti ir as 
 Tai visgi siai dienai, kuris bankas duoda paskola normaliausiom salygom ir daugiausiai patenkintu pasiulymais yra? M? 
 Nuo ko pradeti?

QUOTE(Indifference @ 2012 11 16, 22:01)
Aciu, Ilka, sesiu zaisti ir as 
 Tai visgi siai dienai, kuris bankas duoda paskola normaliausiom salygom ir daugiausiai patenkintu pasiulymais yra? M? 
 Nuo ko pradeti?
Na, mes asmeniškai pasiėmėm iš DnB pačioje vasaros pabaigoje. Tuo metu dauguma ėmė iš DnB arba SEB, nes vieniems vienas bankas, o kitiems kitas geriau siūlė. Dar vieną žmogų žinau maždaug tada iš Nordea ėmusį, o daugiau apie jokius bankus nesigirdėjo. Eikite per skirtingus bankus ir klauskite, kiekviena situacija kitokia
                Va va, man irgi aktualus toks suzaidimas. SEB'as gasdina, nes cia kraupstu nuo pasakojimu, kas nutinka pasibaigus fixo laikotarpiui, tad SEBe bandyti nebent kintamomis imti. I ji teks eit pirmiausia, nes alga pervedama i ji, o kiti bankai turbut negales pasiulyt kazko labai geriau jei net algos pas juos nepervedinesi arba reiks milijona ju visokiu produktu pirkti  

QUOTE(Indifference @ 2012 11 18, 18:35)
Va va, man irgi aktualus toks suzaidimas. SEB'as gasdina, nes cia kraupstu nuo pasakojimu, kas nutinka pasibaigus fixo laikotarpiui, tad SEBe bandyti nebent kintamomis imti. I ji teks eit pirmiausia, nes alga pervedama i ji, o kiti bankai turbut negales pasiulyt kazko labai geriau jei net algos pas juos nepervedinesi arba reiks milijona ju visokiu produktu pirkti  
nuejau i SEB - nes esu prie jo prirista - alga korterles, indelis saskaitos pensija ... pagyre, kad daug produktu turiu ir pasiule
palukanas
nuejau i kelis kitus - juose nieko neturiu, bet pasiule analogisko dydzio palukanas plius minus labai nedaug
tai kaip suprasti aiskinimus - esi mano banke, gausi geras palukanas, neturi korteliu, saskaitu ar indeliu - gausi didesnes
nezinau, kaip su kitais bet mano atveju netiesa
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2012 11 19, 02:26)
nuejau i SEB - nes esu prie jo prirista - alga korterles, indelis saskaitos  pensija ... pagyre, kad  daug produktu turiu ir pasiule
palukanas
nuejau i kelis kitus - juose nieko neturiu, bet pasiule analogisko dydzio palukanas plius minus labai nedaug
tai kaip suprasti aiskinimus - esi mano banke, gausi geras palukanas, neturi korteliu, saskaitu ar indeliu - gausi didesnes
  deja, tai netiesa 
palukanas
Mano atveju SEB taip pat pasiule zymiai blogiau negu tie bankai, kur nieko neturejau. Vienintelis paaiskinimas, gal, kurie nieko neturi SEB, jiem siulo dar blogesnes salygas. O gal tai dar priklauso nuo konkretaus vadydininko..
Mums teko iseiti is SEB....
QUOTE(erika_vln @ 2012 11 19, 08:17)
Mano atveju SEB taip pat pasiule zymiai blogiau negu tie bankai, kur nieko neturejau. Vienintelis paaiskinimas, gal, kurie nieko neturi SEB, jiem siulo dar blogesnes salygas. O gal tai dar priklauso nuo konkretaus vadydininko.. 

o mes iš SEB gavom bendrą procentą šiek tiek geresnį nei iš DNB, nors tarp maržų buvo 0,05proc skirumas SEB nenaudai, bet pasilikom SEB, nes mažiau vargo dėl sąskaitų keitimo ir pan.
                Meraitės norėčiau paklausti kokia valiuta mokamos paskolos įmokos, jei paskola imti eurais. 
 ko gero irgi eurais. 
ir kiekviena kart taikomas konvertavimo mokestis. ar kaip kitaip.

QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 21, 20:48)
Meraitės norėčiau paklausti kokia valiuta mokamos paskolos įmokos, jei paskola imti eurais. 
 ko gero irgi eurais. 
mes emem eurais, o atskaito is litines saskaitos t.y konvertuoja eurus i litus ir atskaito
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 21, 20:48)
 ko gero irgi eurais. 
Ir mūsų paskola EUR. Yra 2 būdai: galite patys pirkti eurus ir turėti sąskaitoje, nuo kurios nusirašo paskola, o galite turėti pinigų LTL sąskaitoje, bankas pats konvertuos ir nurašys EUR. Jokio kito konvertavimo mokesčio nėra. O kursas man atrodo standartinis, kažkur apie 3,4613.