Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(JulieTa @ 2012 11 30, 18:44)
as perku cia - CIA.

o jis gan storas ar ne ? g.gif
Atsakyti
Na ir zuikio saunumelis, as nezinau dar kuo mano mazoji vaidins o didziajei bus jau karaoke vakaras ar kazkas panasaus. Tik pavasari mokytoja ruosia muzikla tai reiks skrezdeliukes aprangele sukurti.
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2012 12 03, 10:57)
Na ir zuikio saunumelis, as nezinau dar kuo mano mazoji vaidins o didziajei bus jau karaoke vakaras  ar kazkas panasaus. Tik pavasari mokytoja ruosia muzikla tai reiks skrezdeliukes aprangele sukurti.

Kaip as laukiu kol mano mazytei gesiu visokius kostiumus siut! Gi faina prigalvoti ir pasiuti ir vaikams kiek dziaugsmo!:)
Atsakyti
Laba diena, kas man pasakys, bandziau siuti medziagyte su pukeliu bet gan plonoku siulu, storesnio neradau po ranka reikiamos spalvos, ir pora dygsniu ir nutruksta siulas. tai ar tik siulo beda, kad plonas, ar nesius mano siuvamoji tos medziagytes su pukeliu? g.gif nors ta ssiuliukas plonesne medz puikiai siuva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 03, 15:17)
Laba diena, kas man pasakys, bandziau siuti medziagyte su pukeliu bet gan plonoku siulu, storesnio neradau po ranka reikiamos spalvos, ir pora dygsniu ir nutruksta siulas. tai ar tik siulo beda, kad plonas, ar nesius mano siuvamoji tos medziagytes su pukeliu? g.gif nors ta ssiuliukas plonesne medz puikiai siuva unsure.gif

gal blogai sureguliuotas siulo itempimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 12 03, 15:23)
gal blogai sureguliuotas siulo itempimas g.gif

o ar taip gali buti kad pries tai siuvau plonesni audini, buvo viskas gerai su tuo itempimu? masina sena ''caika'' tai gal nepritaikyta siut to su pukiuku g.gif
http://cache0.*infec...m-221771752.jpg
toks musu aparatas blush2.gif
vietoj infected rasykit skelbiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 03 gruodžio 2012 - 14:52
QUOTE(Dollzz @ 2012 12 01, 16:11)
Rituuukas aciu aciu uz sveikinumus!
4u.gif
O kepuriuko gera breziniuka pasidarei, idealiai galvos forma isgavai! Saunuole!

Ačiuka, brėžinuką ne pati dariau ėmiau iš ottobrės 4u.gif

QUOTE(Serinute @ 2012 12 02, 13:55)
Fainuolė kepurė-tokia pas mane irgi galvoje sukasi. Turėjome tokią pernai, super dengia ausis, ir galvytę nugaroje. Siūsiu ir aš tokią smile.gif
Kažkada klausiau, kur rasti fleeco. Tai radau, gero minkšto ir mielo. Tai rodau savo karnavalinį zuikį. Darbelio laaabai daug, bet rezultatu esu daugiau nei patenkinta.

Kepurė iš ties patogi vaikiui, ausytės puikiai pasislepia 4u.gif
Na o karnavalinis kiškutis superinis, aš įsivaizduoju kiek čia prakaito daug išlieta doh.gif kiek laiko trukai pasiūt?

QUOTE(Angel1203 @ 2012 12 02, 18:08)
kepuryte puiki sakykit gal pagal kazkoki brezinuka daret, ir as noreciau tokios kepurytes sunui bet sunkiai man su breziniais gaunsa

Dariau pagal ottobre, brėžinuką rasite ČIA
Atsakyti
O kaip jums musu nauja kepuryte wub.gif ? smile.gif
Planavau virsu daryti surisama, kaip mano ansktesniuju, bet pabandziau siaura kaio nykstuko.. galu gale nureziau viska lauk ir gavosi va tokia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 03 gruodžio 2012 - 19:12
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 03, 15:17)
Laba diena, kas man pasakys, bandziau siuti medziagyte su pukeliu bet gan plonoku siulu, storesnio neradau po ranka reikiamos spalvos, ir pora dygsniu ir nutruksta siulas.

greičiausiai kalta medžiaga.
O siūti termoveliūrą (flisą) išvis dauguma mašiniukų nenori - siūlą kapoja ir kapoja.
Taip kad gali būti "liga" audinyje doh.gif
Atsakyti
Dolz, fainas kepuriukas thumbup.gif thumbup.gif

Išduok paslaptį, kaip tos kvarbatkos prisiuvamos?
Kažkada bandžiau ant trikoažo ir su plokščiasiūle, nu bet kažką ne taip dariau, labai jau sunkiai man siuvosi ir vis vien ne taip, kaip turi būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 12 03, 21:23)
Dolz, fainas kepuriukas  thumbup.gif  thumbup.gif

Išduok paslaptį, kaip tos kvarbatkos prisiuvamos?
Kažkada bandžiau ant trikoažo ir su plokščiasiūle, nu bet kažką ne taip dariau, labai jau sunkiai man siuvosi ir vis vien ne taip, kaip turi būt  doh.gif

tai matos , kad zigzagu siuta mirksiukas.gif

Dollzz thumbup.gif kepuryte
kazkada siuvau tokia kepure, gal pries kokius 10 metu kai buvo mada ju (visur dejau lotuliukas.gif , tik ne per visa galva tos kvarbetkos buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 04 gruodžio 2012 - 08:21
As paprastai raukiniukus darau. Ant masinos nusistatai dygsni didziausia ir itempima ant 9(laisviausias) siuvu ir iskarto taukiasi, po to prisiuvu per viduriuka zigzagu. Galima prisiuvus ta siula raukimo istraukti, bet as palieku, man grazu.
Atsakyti