Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

KA merginos SIUVAT! Karnavalui ruosiates? smile.gif As suaugusiu aksesuarais usiemusi, nieko nebesiuvu smile.gif Linines apyrankes dabar dovanoms daromos smile.gif
Beje, jos tinka ir vaikuciams, mergaitems kurios jau megsta nesioti tokius grozius.

user posted image
Atsakyti
siandien tai nesiunu, bandau tasyte nusivelt, ziuresiu kas gausis, tada pamusaliuka reikes pasiuti

o siaip dollzz norejau taves paklaust kaip tas kates ausis padarei? kaip ta viela tvirtinai ir t.t reikes leopardo ausis man daryt tai galvoju kaip protvirtint g.gif
Atsakyti
sveikos mamos nezinau ar cia kreipiuosi...
bet noriu siut kaip jau ir man mamyte viena imete kaip siut petit skirt (ale tutu sijonuka) bet vinea kuri gamina parase kad 100 proc nailonas smile.gif kur ji pirkti? nes nesuprantu tiulis per standus... o trikotazinis pamusalas nu netoks:(
Atsakyti
DolzZ thumbup.gif Jau daug pridarei tokių bigsmile.gif

Mes tai kaklaskares Kalėdoms darom... Kol kas kūrybai mažai lieka laiko... tik su paveiksliukais pažaidinėju... Bet čia jau turbūt labiau siuvinėjimo tema...

Mano dičkė va su kaklaskare Neleidžia čia kažkaip iš feisbuko nuotraukų dėt... Bet gal ir nereik.

Ai, dar suknutę siuvau, kur pamenat apie rankoves klausinėjau vis... Tai biški plaukė mano dičkė.. Bet radom mergytę kuriai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gruodžio 2012 - 20:17
QUOTE(Laurinciux @ 2012 12 06, 16:27)
sveikos mamos nezinau ar cia kreipiuosi...
bet noriu siut kaip  jau ir man mamyte viena imete kaip siut petit skirt (ale tutu sijonuka) bet vinea kuri gamina parase kad 100 proc nailonas smile.gif kur ji pirkti? nes nesuprantu  tiulis per standus... o trikotazinis pamusalas nu netoks:(

pasirodo ten nailonas:) ar yra jo gariunuose...o gal parduotuves zinot?:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurinciux: 06 gruodžio 2012 - 17:38
Kvaki - negalima cia deti FB nuorodu ,nes turi rankdarbiuose temele, todel gali gauti ispejima..jau rasiau apie tai man rodos seniau, nes Dollz lyg buvo gavus g.gif

labai grazus visu siuvinukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 gruodžio 2012 - 18:31
o, gerai, kad pasakei. aciuks.gif
Taip painu su tom taiksyklėm, kas galima, o kas ne. Tikiuosi nesupyks, moderatoriai. 4u.gif

Bet kartais gi ne viską dedi savo temon, kad po to kitiems rodyt...
gi va suknytė pvz, tai ne jokia komercija... kaip tik į temą... mastau.gif

Dolzz.. vis mąstau, mąstau kaip ten su tais raukinukais... Kažkjaip iki mano smegeninės nenueina informacija blush2.gif Ar nėra kur internete kokios pamokėlės, kaip tuos raukinukus prisiūti, kad jie suraukti būtų... 4u.gif
Atsakyti

i 
Kvaki žinutės esanti nuoroda jau pakoreguota. Nuoroda buvo į tiesiogiai į FB psl., ką galima traktuoti kaip savireklamą.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvaki - jai nori kitiems rodyti, turi padaryt nuotraukas spec kitom temom, be jokiu "savireklamu" doh.gif kadangi buvau pati ispeta, tai dabar jau viska zinau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 gruodžio 2012 - 20:48
Pasigooglink "how to make ruffles" yra daug budu juos daryti. Cia RANKINIS BUDAS, cia rankinis masininis budas
Va dar 3 budai.

Vakar pasiuvau kaledom vyriukams salikus smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazi suknute, Kvaki:)

DolzZ o juosteles(kur rauki ant kepurytės) apmėtai overloku,ar naudojiesi plokščiasiūle?
Nežinau ko labiau reikia man, overloko ar plokčiasiūlės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 07 gruodžio 2012 - 15:16
QUOTE(Dollzz @ 2012 12 07, 13:29)

Vakar pasiuvau kaledom vyriukams salikus smile.gif

Na manau vyriokai liko patenkinti šiais šalikais mirksiukas.gif Puikiai pasidarbavai ax.gif
Atsakyti