raukinukus dar daro taip - iš pradžių iškirpta ilga juostelė prisiuvama ant įtemptos trumpesnės gumos - tuomet guma medžiagą sutraukia ir gaunasi toks raukinukas, kurį jau tada galima prisiūt prie medžiagos
jau zuikio grožis
raukinukus dar daro taip - iš pradžių iškirpta ilga juostelė prisiuvama ant įtemptos trumpesnės gumos - tuomet guma medžiagą sutraukia ir gaunasi toks raukinukas, kurį jau tada galima prisiūt prie medžiagos
skamba paprastai, planuoju sekantį siuvinį - palaidinės kaklą - taip papuošt
Na va, po ilgos pertraukos vėl prisėdau prie siuvinių - čia languoto trikotažo kelnytės mažam mažam berniukui

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na va saunuole, kokias kelnes pasiuvai languotukes 
Liuks !!
O mes va taip kiekviena diena savo siutom kepurem vaikstom dabar
Liuks !!
O mes va taip kiekviena diena savo siutom kepurem vaikstom dabar
sveikos 
nuostabus visu siuvinukai, o jau Dollzz raukineta kepure kaip is 18 amziaus

sakykit, o neturint overloko kaio apsiuti medziagos krastus? visokios siulem bandau (Janome masina), tai jau baigiu nuleisti rankas su ta mintim, kad be overloko siuti neimamoma normaliai...
nuostabus visu siuvinukai, o jau Dollzz raukineta kepure kaip is 18 amziaus
sakykit, o neturint overloko kaio apsiuti medziagos krastus? visokios siulem bandau (Janome masina), tai jau baigiu nuleisti rankas su ta mintim, kad be overloko siuti neimamoma normaliai...
Kokios nuostabios kelnytės ir kepuriukų modeliukai
Aš apsiuvu su tokia overlokine pėdele:
QUOTE(egluteskarota @ 2012 12 04, 14:56)
Na va, po ilgos pertraukos vėl prisėdau prie siuvinių - čia languoto trikotažo kelnytės mažam mažam berniukui
Fainuolės, tik man vis norisi rūbelius ant modeliukų matyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 12 04, 16:08)
Labai labai
Aciu aciu:))
egluteskarota, superines kelnes mazo berniuko

Dolzzz, tavo kepka visai smagi
Dolzzz, tavo kepka visai smagi
Maniau ausys nusals, bet labai pats tas:) nemegstu storu kepuriu:)
dollzz liuks
sveikos
sveikos
QUOTE(balla @ 2012 12 04, 18:45)
Kokios nuostabios kelnytės ir kepuriukų modeliukai
tiksliai
| ! | Panos, na kaip jūs cituojate nuotraukas? ar sunku ištrinti foto nuorodą prieš paskelbiant žinutę ??? |