Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Jbaniukaityte- apmetau. Aisku pirk overloka!!!
Pupsiukelis 123 - aciu, salikas vienas jau isejo i trasa:) kiti laukia kaledu:)

Na kodel siuvimo masinose nera lemputes ar signalo kai pasibaigia apatinis siuulas!! doh.gif
Tiek siuvau siuvau susikaupus kanteli ir puse metro veltui:(
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 12 09, 01:53)
Na kodel siuvimo masinose nera lemputes ar signalo kai pasibaigia apatinis siuulas!! doh.gif
Tiek siuvau siuvau susikaupus kanteli ir puse metro veltui:(

O Dievuliau, šitas ir mane erzindavo. Dabartinė siuvimo mašina man praneša. Labai patogus dalykiukas:)
Ačiū už patarimą dėl overloko:)
Papildyta:
Faini DolzZ šalikiukai
Atsakyti
DOLLZZ,tu aukasas smile.gif is kokio audinio siuvai salikus?jau kaip tiks mb tokia dovana thumbup.gif
Atsakyti
as vel mergytes sijonuku prisiuvau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dika labai grazus:)
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 12 08, 18:04)
as vel mergytes sijonuku prisiuvau  ax.gif

Kokio fainumo sijonelis vau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi iskarpas ar nuoroda kaip siuti haremines kelnytes?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Haremines kelnes rodo kaip pasisiuva cia smile.gif

grazaus visoms sekmadienio :

user posted image
Atsakyti
merginos, o kaip man apskaiciuot liemens ploti jei noriu sijonuka sius "saules" ar "pusiau saules" ax.gif (na tikiuos suprantat ka noriu paklaust) ax.gif 4u.gif Noriu pasiut platu sijonuka smile.gif
Atsakyti
siuvėjėlės HELP...pasiuvo siuvėja mums suknytę...deja norėjau pūstos o ji kaip maišas ...reikia pasijonio ir greitai...siūsiu pati...bet nieko PAKOLKAS nenutuokiu iš kokios medžiagos ir nuo ko pradėti, suknytė mūsų tokio tipo, tai tie du sluoksniai virsutiniai gražiai krenta, dar platėja, nes dedasi ant kito sluoksnio, o vat paskutinis tai kaip maišas nu nežinau...kaip man reikėtų visą reikalą pataisyti g.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=jitute,2012 12 10, 14:29]siuvėjėlės HELP...pasiuvo siuvėja mums suknytę...deja norėjau pūstos o ji kaip maišas ...reikia pasijonio ir greitai...siūsiu pati...bet nieko PAKOLKAS nenutuokiu iš kokios medžiagos ir nuo ko pradėti, suknytė mūsų tokio tipo, tai tie du sluoksniai virsutiniai gražiai krenta, dar platėja, nes dedasi ant kito sluoksnio, o vat paskutinis tai kaip maišas nu nežinau...kaip man reikėtų visą reikalą pataisyti g.gif

gal patars dar daugiau ismanancios.,.. o tiulio pasijonis netiktu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 11 gruodžio 2012 - 14:46
as ir deciau kieta tiuli, jis turetu iskelti visa medzegyte g.gif O del ko pati siuveja netaiso savo klaidos, arba bent jau patarti turetu g.gif
Atsakyti