Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

[quote=w.i.o.,2013 01 08, 07:50]
Laba ryta 4u.gif
Gal yra zinanciu kokie vardai mano augintyniu? smile.gif

http://public.fotki....1727.html#media]My Webpage[/URL]
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2013 01 08, 00:38)
...tupi sklepe, nieks jų nebudins  schmoll.gif

Budink mirksiukas.gif aš vakar vakare irgi parsinešiau į šilumą, ne visus, nes nenoriu vienu kartu viso tunto žydinčio, noriu ilgai džiaugtis po kelis žiedus.

QUOTE(Linetax @ 2013 01 08, 01:17)
15 svogūnų jau turi žiedo užuomazgas. Vienu kartu visi pražydės ir bus baigta  biggrin.gif
Papildyta:

Būtų gerai, kad prašvistų  mirksiukas.gif

bigsmile.gif net 15 thumbup.gif pas mane tik vienas savanoriškai nosiuką iškišęs.
QUOTE(Pentarda @ 2013 01 08, 01:24)

Sveika sveika 4u.gif nepametinėk mūsų lotuliukas.gif

QUOTE(w.i.o. @ 2013 01 08, 08:50)
Laba ryta 4u.gif
Gal yra zinanciu kokie vardai mano augintyniu? smile.gif
user posted image
user posted image

Tas raudonas dryžuotas koooks gražus wub.gif vardo nežinau, nelabai laiko turiu ieškot ax.gif
Pilnaviduris - mano manymu Aphrodite, o ir šiaip, kiek pas tave grožių wub.gif

O mano Exotic Nymph spalvos pritrūko, dar nepilnai išsiskleidęs, pasirodysiu kai visiškai išsiskleis, nes manau, kad tikrai tas kurio laukiu.

W.i.o. antrasis panašus į Apple Blossom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 08 sausio 2013 - 10:15
QUOTE(w.i.o. @ 2013 01 08, 11:03)

Pirmasis man panašus į Mambo. Tuo labiau, kad jų pilni prekybos centrai
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 08, 12:15)
Pirmasis man panašus į Mambo. Tuo labiau, kad jų pilni prekybos centrai

Koks jis man gražus, nemačiau prek. centruose, matyt optimistiškai nusprendžiu, kad ai vistiek turiu ir nesigilinus praeinu pro šoną
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 08, 11:17)
Koks jis man gražus, nemačiau prek. centruose, matyt optimistiškai nusprendžiu, kad ai vistiek turiu ir nesigilinus praeinu pro šoną

Mambo panašus į Minervą. Jei atvirai, tai man Minerva gražesnė. Tarp kitko parduotuvėse atseit Minerva, o pražydo Mambo. Matomai sumaišytos etiketės arba pakavo čiukčės
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 08, 12:21)
Mambo panašus į Minervą. Jei atvirai, tai man Minerva gražesnė. Tarp kitko parduotuvėse  atseit Minerva, o  pražydo Mambo. Matomai sumaišytos etiketės arba  pakavo čiukčės

hihihi.gif
Atsakyti
labai aciu uz pagalba 4u.gif nes amariliuku kompanija didesne daros ir jau nebesiorentuoju, tai reik susizymeti indelius biggrin.gif Dar karteli dekui 4u.gif
beje, pirkau vadinama minerva arba mambo nezydinti, tai buvo maloni staigmena:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w.i.o.: 08 sausio 2013 - 15:30
QUOTE(w.i.o. @ 2013 01 08, 15:29)
labai aciu uz pagalba 4u.gif nes amariliuku kompanija didesne daros ir jau nebesiorentuoju, tai reik susizymeti indelius biggrin.gif  Dar karteli dekui 4u.gif
beje, pirkau vadinama minerva arba mambo nezydinti, tai buvo maloni staigmena:)

Kokia turtuolė gėlytėmis visokiomis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 08, 19:45)
Kokia turtuolė gėlytėmis visokiomis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif bet cia musu su mamyte turtai biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galėtų patart, ką daryt nusipirkau parduotuvėj amarilį su dviem lendančiais žiedais,išpradžių atrodo, kad augo, jau vienas žiedas vos nepradėjo skleistis ir sustojo, neiškentus ėmiau apžiūrinėt, pakėliau o jis ir išsikėlė iš vazono, pasirodo visai neturi šaknų ,tik įstatytas į durpes ir tiek, šaknys yra buvę,bet visos parudavusios, nebegyvos pats svogūnas atrodo neapipuvęs
Atsakyti
QUOTE(rima.maniukiene @ 2013 01 09, 00:20)
gal kas galėtų patart, ką daryt nusipirkau parduotuvėj amarilį su dviem lendančiais žiedais,išpradžių atrodo, kad augo, jau vienas žiedas vos nepradėjo skleistis ir sustojo, neiškentus ėmiau apžiūrinėt, pakėliau o jis ir išsikėlė iš vazono, pasirodo visai neturi šaknų ,tik įstatytas į durpes ir tiek, šaknys yra buvę,bet visos parudavusios, nebegyvos pats svogūnas atrodo neapipuvęs

paskaityk trim puslapiais atgal
Atsakyti
Ištempiau savo pirmuosius penkis pamiegojusius cibulius į šilumą ir šviesą... O Jūs senus "kailinius", t.y. sudžiūvusius ir atšokusius nuo svogūno lakštus nulupate? Visus? Nevisus? Kiek? g.gif
Atsakyti